Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Weronika7777

Rekomendowane odpowiedzi

I,II,III, wygląda tak samo jak w prawidłowym ekg ,V1 jest trochę u ciebie bardziej płaski ?załamek P ,v2,v3 wygląda ok tak samo .Ten v1 porównaj ze starym wynikiem jeśli taki miałas to znaczy że jest ok .U każdego nawet zdrowego człowieka ekg wygląda inaczej .A ty nie masz bradykardii bo wydaje mi się że masz wolny puls ?Musisz oczywiście pokazać doktorowi bo ja tylko się na razie uczę no i trzeba jeszcze te prędkości rozszyfrować i wysokości .:)Ale ja mam na pewno AVL *ptaszki * na dół .

Nie leczę się. Ostatnio czuję się gorzej, szybciej się męczę i łapie mnie taki ból jak pieczenie i ściskanie serca. Nie chcę sobie wmawiać, bo w mojej rodzinie były przypadki nagłych śmierci z powodu serca. Żyję normalnie, trochę biegam i ogólnie nic mi nie dolega, ale te bóle są niepokojące i czasem dość silne.

A może to nie serce boli i piecze a żołądek ?Niekiedy ludzie twierdzą ze boli serce a okazuje się ze maja refluks i zp.błony śluzowej żołądka i sta te bóle .Moze spróbuj wziąść coś neutralizującego kwas żołądkowy w czasie takiego pieczenia ?Rangigast ,Rennie .Ale badania warto robić profilaktycznie .