Gość Kurtzzz Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam! jestem tutaj nowy.. Potrzebuuuje waszej pomocy! Mianowicie po wykąpaniu robią mi sie dziwne czerwone piekące plamy na buzi. Skóra mi sie łuszczy na twarzy. Kiedy nałożę jakis krem a dodam ze próbowałem różnych nawet te najdroższe które miały mi w tym pomóc i nic;/ dalaej to samo;/ Po jakims czasie 5godz. po wykapaniu skóra na twarzy sie regeneruje i robi sie blada ale zaczyna sie łuszczyć;/ co zrobic;/ oto zdjecia: http://www.fotoszok.pl/show.php/1271...e0218.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1271...e0219.jpg.html Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A do dermatologa iść nie możesz? Ja polecam mydło w płynie lecznicze ziołowe.,,Pomada ojca Grzegorza**.Na butelce jest napis:na alergie kontaktowe,łuszczycę,grzybicę powierzchniową skóry,trądzik,,liszaje.Jeśli to coś z tych rzeczy ,to na pewno pomoże.Sprawdzałam to na trądzik---rezultat znakomity.Należy pod prysznicem zmoczyć skórę ciepłą wodą , umyć mydłem,, biały jeleń**,a następnie przez 2-3 minuty zmywać tą pomadą lekko masując przez 2-3 minuty.Na trądzik pomogło już po trzech umyciach.Ale lekarzem nie jestem i nie powiem co to jest.Może grzybica skóry...po basenie?Kto to wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kurtzzz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Byłem u dermatologa i przepisal mi masc robiona z wit. c i b chyba. Ale to nic dalej nie pomaga;/ skóra na twarzy po umyciu staje sie sztywna, naprężona. Jak sie uśmiechnę to mnie piecze;/ nałoże jakis krem to cała czerwona sie robi;/ A gdzie mogę kupić tą Pomade Ojca Grzegorza?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja kupiłam w ,,ziołach klasztornych**- u nas sprzedają zioła przy kościele, jest taki punkt sprzedaży.Znajdź sobie w internecie,może tam sprzedają. U mnie kosztuje 17 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kurtzzz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dzięki wielkie za zainteresowanie moim problemem i odp! pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi