Gość Ale55 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam. Prawdopodobnie mam refluks przelyku, gastroskopie będę mieć dopiero w listopadzie. Mam też taki problem ze wstydzę się spać z dziewczyna bo w nocy gdy nie żuję gumy strasznie śmierdzi mi z ust i nie wiem co mam wtedy robić gdy np mamy się całować albo rozmawiamy. Proszę o jakieś rady/sposoby zmniejszenia choć trochę tego problemu. Może coś z apteki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Być moze masz paradontozę ,byłes u stomatologa? Z preparatów dostępny jest cynk do ssania . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Płukać usta szałwią i powoli połykac szałwię.Na krótko pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi