Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie się załamałam :( poszłam zrobić siku i po wytarciu się papierem zobaczyłam na papierze krew :( potem przyłozyłam papier do tyłka i znowu krew była ;( ;( ;( i nie zartuje teraz, mówię całkiem poważnie, znowu ta krew była taka jasna, czerwona

Kielce, robiłam tak, ja tam nic dziwnego nie zauważyłam. No nie znowu tak jak w czwartek już się cała trzęse ze strachu :( ech czy to pieczenie może mieć jakiś związek? Nawet teraz mnie pieczę, znowu tak jakby jakaś rana się tam zrobiła :(

Jej i znowu te bóle :( ech no nie wiem ta krew mnie po prostu przeraża!! :( tak dla pocieszenia samej siebie to mogę napisać, że wyczytałan, że to mogą być hemoroidy, albo jakaś szczelina czy coś tam.. Ale oczywiście w moim przypadku biorąc pod uwagę te bóle, stany podgórączkowe i ta krew to na pewno to najgorsze :(

Ech, chyba się jednak nie obędzie bez kolonoskopii :( bo krew na pewno wyjdzie ;( jedyne co dobre dzisiaj to chyba brak temp a na pewno nie czułam żeby była podwyższona, a co do bóli to zauważyłam, że nasilają się po jedzeniu.. I teraz np jak kaszle to czuje też.. Ech, Ania nadal myślisz, że moje objawy nie są dla raka charakterystyczne?