Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Ela ja bym bardzo chciała się nie przejmować ani nie myśleć o chorobach, rakach, ziarnicach, stwardnieniach rozsianych itd. ale kurcze no nie wiem Wy tego na pewno nie rozumiecie, ale po prostu ja sie naczytam o tych wszystkich chorobach i wbiję sobie to do głowy i to mi nie daje spokoju, po prostu chyba muszę sobie odciąć dostęp do internetu

Mam nadzieję, że z Ania wszystko dobrze i mam nadzieję, że ma jeszcze do mnie trochę cierpliwości, powiem Wam tak szczerze, że ja sama nie wiem dlaczego tak sobie wmawian te choroby, a raczej nie choroby tylko odraźu raki.. Na prawdę nie wiem dlaczego, myślę, że gdyby nie ta temp to bym tak nie myślała, ale wyczytałan, że stan podgoraczkowy często jest przy nowotworach i się boję

Julka odnośnie tego co napisałaś cytuję *Wy tego na pewno nie rozumiecie, ale po prostu ja sie naczytam o tych wszystkich chorobach i wbiję sobie to do głowy i to mi nie daje spokoju* Julka przeczytaj to jeszcze raz co napisałas, wniosek sam się nasuwa, naczytam się o chorobach i wbijam sobie do głowy, czyli tak robią osoby które mają nerwice albo hipochondrię. A masz rację, co ja mam rozumieć, jak ktoś jest chory Julka to docenia życie i cieszy się kazdym dniem, które dostaje od życia a nie siedzi, szuka nowych chorób i sam się dobija, choroba jak ma przyjść to przyjdzie bez względu na to czy o niej będziesz czytała czy nie. Rób tak dalej, idę sobie jakiś filmik pooglądać, bo jutro nowy dzień i nowe wyzwania. Dobranoc.

Jeszcze jestem przy zdrowych jak mniemam zmysłach .....Julka wiesz ile jest chorób na świecie ?Na dobrą sprawę na każdą możesz zachorować .....i każdy może .Ale gdyby myśleć o tym to trumnę kupić i się położyć tylko by człowiekowi zostało .Przestań czytać i wymyślać ,wykup leki i bierz bo po co robiłaś tą gastro skoro nie słuchasz zaleceń lekarza ?Wyniki masz dobre więc nie cuduj bo wykończysz tu wszystkich .

Julka ja też napisze , bez urazy ale tylko dureń nie rozumie co ja napisałam , u gastro byłaś ponad 1 miesiąc temu leków nie wykupiłaś a recepta jest ważna chyba miesiąc i co to jest normalne iść do lekarza i nie wierzyć w to co powiedział . Niestety choroba przyjdzie sama a szczególnie rak , znam wiele osób co sie badali na sto sposobów a i tak ich rak strawił. Powodzenia w szukaniu raka ale on jest sprytny i tak łatwo nie da się * złapać*. Dobranoc

Witajcie, do sprawdzenia zostało mi jeszcze tylko to jelito i teraz po prostu jestem przerażona, że to może jednak być to :( miałam dzisiaj usg jamy brzusznej, wszystko oczywiście w porządku. Nic nie powiększone, wszystko o prawidłowej echostrukturze , żadne węzły chłonne nie powiększone, więc teoretycznie powinnam się cieszyć, ale teraz się boję o to jelito :( jutro muszę poprosić koniecznie o to badanie na krew utajona, ale biorąc pod uwagę tamtą krew z czwartku pewnie wyjdzie ta krew, ech i jeszcze morfologie muszę powtórzyć

Haha niestety Rolnik ma rację Julka, problem Twój tkwi w GłOWIE i tylko w głowie a co na to wskazuje właśnie Twoje podejście do chorób, wymyślasz je a nic się nie potwierdza, bo jesteś fizycznie zdrowa a chora na NERWICĘ i nawet wyniki nie sa dla Ciebie przekonaniem że nic Ci nie jest bo Ty sama wiesz najlepiej masz raka, to Twoja diagnoza. I co jest w tym najgorsze, że tacy ludzie zajmują miejsca w kolejkach do lekarza, badają się na okrągło, zajmują miejsca na badania a ludzie na prawdę chorzy mogą nie doczekać swojej kolejki, swojego terminu badań, albo żeby potwierdzić diagnozę lekarza idą leczą i badają się prywatnie a są ubezpieczeni, ale cóż, hipochondryk typu Julka będzie dalej zawalał miejsca w przychodniach i nie chce uwierzyć, że potrzebuje pomocy psychiatry a nie kolejnych badań, przerażające to jest.

Wiesz Julka w aptece są takie różne testy, a to ciążowe, a to na bakterie w żóładku jeszcze inne ale też są na taką utajona krew więc biegnij sobie do apteki grosze to kosztuje i kup, zrób i będziesz wiedziała, bo zamęczysz siebie a przede wszystkim nas. A tak na marginesie to krew może się pojawić podczas wypróżniania nie tylko z raków czy hemoroidów, może się zdarzyć u zdrowych ludzi poczytaj sobie w necie, jakie mogą być tego powody i podejrzewam, że wiele osób w swoim życiu nie raz to miało. Nawet Ania straciła już cierpliwość, Aniu jak po szkoleniach mówili coś o chorobie Julki????

Jestem ,jestem .Padłam dzisiaj jak wrona na mrozie ....od 16 do 19 spałam jak nieboszczyk ......ale wchodzę i widzę że postęp w udowodnieniu zdrowia u Julki już jest .Julka ty uważasz ze guz jelita by nie wyszedł na usg ?No masz racje nie wyszedł by bo narządów rurowych nie uwidacznia .Kolonoskopia tylko uwidoczni kawałeczek j.grubego więc nie masz po co robić .Idz i kup test (jeśli jeszcze twoja rodzina nie siedzi pod kościołem przez twoje badanie się )na krew utajoną i zrozum wreszcie że jesteś zdrowa ..........Na szkoleniu o Julce nic a nic nie mówili bo to szkolenie EKG a Julka póki co serce ma zdrowe .Julka jutro tez jestem zajęta bo nie dosc ze do pracy to jeszcze miszę do NFZ jechać więc nie będę miała czasu na epistoły typu Dziady więc zlituj się i napisz tylko że nie masz krwi w qpie .

Czyli nie chora głowa Juleczko ? bo chyba mówiliśmy że nie ma w nadgarstkach węzłów chłonnych, a ty upracie przez 40 stron to wałkowałaś no cóż widac trudno ci w cokolwiek uwierzyć może w końcu zrozumiesz że jestes zdrowa fizycznie gorzej z psychiką. Aniu szkol się, szkol to później mnie przejmiesz z moim chorym sercem haha, ale spoko ja nie będę jednak marudzić.

Ela jeśli będziesz marudzić wywołując salwy śmiechu przy tym to ja nie mam nic przeciwko .Mój dzisiaj chory ,dopadła go jakas grypa więc nawet za bardzo oczami nie rusza i nie zerka na moje poczynania duszenia się przed ekranem .Zresztą mnie rąbie kręgosłup chyba przez aurę za oknem i moje wiekowe zmiany w tymże więc nie mam za bardzo jak się wyginać żeby ukryć moje napady rżenia .Julka przeszłaś już tyle chorób że jedna to małe piwo przed śniadaniem .

Jula myślę ze nie masz żadnego raka jelita .Tak samo jak byłam pewna że nie masz żadnego raka zołądka ,trzustki ,ziarnicy ,i innych przytoczonych w twojej Julkonoweli chorób o zabarwieniu śmiertelnym z małą szcyptą chorób o rokowaniu wątpliwym .Zrób jutro ten koktail gówniany i pamiętaj żeby przeczyaztc ulotkę czego przed testem nie można jesc żeby broń Bóg nie wyszło ci fałszywo dodatnie badanie bo wtedy będę usiała przegryżć kabel od internetu .