Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Julka idż jutro do lekarza rodzinnego pokaż mu ręce i zapytaj się dlaczego masz tam węzły powiększone, czy kości zapytaj że masz codziennie temperaturę podwyższoną, powiedz jaką koniecznie i kiedy ona jest, dlaczego spytaj bo nam to chyba wyczerpały się już propozycje a lekarz najlepiej ci to wytłumaczy i jeden problem z głowy i dla ciebie i dla nas.

Julka szkoda mi Ciebie bo tak młoda osoba zamiast cieszyć się życiem zatruwa się takimi pierdołami ..............w końcu naprawdę zwariujesz o ile już to nie nastapiło .Zaczynam wątpić w to co tu piszesz .na prawdę .Nie jestem w stanie zrozumieć jak po 30 kilku stronach tłumaczenia od chyba 3 tygodni nie potrafisz przyjąć do wiadomości ze nic ci nie jest .Napiszę ci tak -mam doświadczenie -małe ale mam -ponieważ pracuję między innymi w Dps gdzie jest dużo przypadków psychiatrycznych -dla mnie na dzień dzisiajeszy nadajesz się do leczenia psychiatrycznego i to w szpitalu .Ty wpadasz w jakąś manię dziewczyno .Po tylu wizytach u lekarzy i po tłumaczeniu tylu osób nie przyjmujesz do wiadomości tego że jesteś zdrowa .Moja cierpliwość się skończyła .Nie mam więcej do dodania .Przykro mi to pisać ale czas tu poświęcony o dupę rozbić po prostu .Kompletnie nic do ciebie nie dociera .

Wiecie co? ja mam też ubaw z tego wątku codziennie czytając...to tak jakbym jakąś serial komediowy czytała haha, ja nerwicę lękową mam od wielu lat... ale aż takich stanów lękowych jak Julka nigdy nie miałam i mam nadzieję, że już nie będę miała hahahah:):):) Ubaw na całego...fajna lekturka!!!!!

I Julka zrób to bo na prawdę kazdy traci cierpliwość ja zresztą też, bo nikt ci diagnozy przez internet nie postawi a ty będziesz kolejne strony wałkowała ten temat tylko powiedz lekarzowi wszystko to co cię niepokoi może lekarzowi uwierzysz, choć bardzo w to wątpię, ale musisz coś zacząć robić bo jak na razie to nie wierzysz nikomu ani lekarzom, ani nam tylko dr google jest dla ciebie wyrocznia a to jest na prawdę chore. A tak na marginesie to mnie też wciągnął ten kabaret.

Dobra, nie denerwujcie się już, powiem jeszcze raz, że nie robię sobie z Was żadnych jaj ani nic w tym stylu. Pójdę za Waszą radą i przestanę sobie wbijać w głowę choroby. Tylko mam ta podwyższona temp od tak zostawić i się nią nie przejmować? Wy byście tak zrobili? To Ostatnie moje pytanie, już więcej nie będe Was denerwować