kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Julka co Ty znowu wydziwiasz?.Wbij sobie do glowy ,ze jestes zdrowa.Dlaczego Ty nie dreczysz tymi pytaniami rodzicow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Bo moi rodzice nie mają już siły żeby słuchać i na ten temat nie chcą ze mną rozmawiać, kurde no boję się, że jak wszystko mam zdrowe no to jedyny ból może pochodzić właśnie z jelita grubego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No właśnie dlatego wolę zrobić to badania normalnie w labolatorium, mysle, że skierowanie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Aniu nie ma obawy, ja nie z tych jęczących, ja to co na mnie spada przyjmuję na klatę i żyję dalej ile sie da, w końcu żyjemy tylko do śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Właśnie się załamałam :( poszłam zrobić siku i po wytarciu się papierem zobaczyłam na papierze krew :( potem przyłozyłam papier do tyłka i znowu krew była ;( ;( ;( i nie zartuje teraz, mówię całkiem poważnie, znowu ta krew była taka jasna, czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No to nie pochodzi z tyłka tylko pęcherza albo masz owulację /Julak krew z tyłka nie leci przy sikaniu ........nie wiem już piszę jak jakaś plebejska dziewoja ............... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No też jestem zdziwiona, że ta krew była.. a robiłam tylko siku :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dla ANI 05 nalezy sie medal za cierpliwosc i wytrwalosc . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 I mogę jeszcze dodać, że od czwartku czuje straszne pieczenie w okolicy pupy, najgorzej jest po wypróżnieniu :( tak jakby nie wiem na nowo się jakaś *rana* robiła tam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Julka idz do lazienki kucnij sobie ,wez lusterko i obejrzyj pupe,moze cos dojrzysz niepokojacego...powaznie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kielce, robiłam tak, ja tam nic dziwnego nie zauważyłam. No nie znowu tak jak w czwartek już się cała trzęse ze strachu :( ech czy to pieczenie może mieć jakiś związek? Nawet teraz mnie pieczę, znowu tak jakby jakaś rana się tam zrobiła :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Julka najadlas sie wczoraj slodkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 To znaczy ze masz jakąś rankę albo po grzybicy po antybiotyku ale na pewno nie z jelit dziewczyno bo z jelit nie była by krew jasnego koloru .Kielce ufunduj ten medal ,najlepiej złoty bo lubię złoto ....głowa mnie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Hm no zjadłam trochę ciasta, i z pół milki tej dużej takiej, ale żebym niewiadomo jak się tym słodkim najadła no to raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Julka a dlaczego biorac antybiotyk nie bralas zadnej osłony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No jesli dla ciebie pół duzej milki to mało i jeszcze ciasto do tego to ja gratuluję .Nie mozesz nic słodkiego bo grzyba będziesz miała jak stąd na Kamczatkę ........... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ania 05..Ketokonazol ,powinna sobie brac teraz..Zgodzisz sie ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Tak zgadzam się koniecznei coś z grubej rury na grzyba .Skończyło sie babci sranie po krzakach .Albo Mycocyst albo Ketokonazol albo Nystatynę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jej i znowu te bóle :( ech no nie wiem ta krew mnie po prostu przeraża!! :( tak dla pocieszenia samej siebie to mogę napisać, że wyczytałan, że to mogą być hemoroidy, albo jakaś szczelina czy coś tam.. Ale oczywiście w moim przypadku biorąc pod uwagę te bóle, stany podgórączkowe i ta krew to na pewno to najgorsze :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Julka..wez sobie nalej czystej wodki kieliszek wsyp do tego pieprzu zamieszaj i wypij i jak reka odjał mina bole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie wiem, dostałam po prostu antybiotyk i nic więcej, więc nic więcej nie brałam, ale nigdy po antybiotykach nie miałam takich sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ech, chyba się jednak nie obędzie bez kolonoskopii :( bo krew na pewno wyjdzie ;( jedyne co dobre dzisiaj to chyba brak temp a na pewno nie czułam żeby była podwyższona, a co do bóli to zauważyłam, że nasilają się po jedzeniu.. I teraz np jak kaszle to czuje też.. Ech, Ania nadal myślisz, że moje objawy nie są dla raka charakterystyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Uważam że nie masz zadengo raka a juz szczególnie jelit . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ania 05..nie mecz juz dziewczyny,powiedz jej prawde,ale szczera,ze to juz jej koniec nadchodzi,rak zzera wszystko i stad ta krew..niech dziewczyna ma ta swiadomosc juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kielce, weź mnie nie załamuj i Ty :( Ania wszystko co mówiłaś do tej pory się sprawdzało, w sensie, że żadna moja choroba się nie potwierdziła, mam wielką nadzieję, że teraz masz rację i to nie żaden rąk jelit Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi