Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Sufur no to kamień spadł mi z serca :),osobiście pamiętam praktyki z tegoż rodzaju szpitala .Jak się weszło do palarni pacjentów to już po 3 minutach miało się poziom nikotyny we krwi który starczał na 2 miesiące .Zawsze to jakas oszczędność ....swoją drogą Julka zdrowieje więc miejmy nadzieję że obędzie sie na leczeniu ambulatoryjnym w moim przypadku chyba ze już szykuje jakąś bombę .

Witajcie, ufffff nareszcie, chyba nasza Julcia wreszcie szaleje na randce albo wyzdrowiała jaka ulga. Aniu jak ja lubię osoby z poczuciem humoru a Ty widać masz go, superancko, Ty się nie szykuj tak do tego szpitala, bo kto będzie miał tyle cierpliwości w udzielaniu rad jak Cię tak zamkną. Pozdrowionka dla pozostałych osóbek z forum.

Ja już nawet nie chce się domyślać bo jestem padnięta po myciu okien dzisiaj ,czuję się jak kobyła po westernie .Ale zawsze jestem w pogotowiu wszak nasz Julkowy Sherlok może mieć jeszcze jakiegoś asa w rękawie .Chociaż z drugiej strony myślę że z biegiem czasu uwierzy w to że nic jej nie grozi .

Elu ja myślę ze nawet w szpitalu z plastikowymi szybami mają dostęp do internetu i za dobre sprawowanie pozwolą mi odpisywać na pytania JUlki i nie tylko .Zawsze mogę błysnąć myciem kibli i zaplusować .A Jula moze nareszcie bawi się życiem ,chociaż jakiś głos z tyłu mojej głowy podpowiada mi że jest za spokojnie .Mam nadzieję również ze nic nie przypaliłaś .Ale przestanę rzeczywiście przygotowań bo jeszcze wykraczę to senatorium bez klamek .Jak nie przez Julkę to mąż mnie tam umieści bo to nie jest raczej normalne pisać na klawiaturze i śmiać się jak głupek .Na całe szczescie zasnoł i nie patrzy co wyprawiam .

:) zaskoczę Was, na randce nie jestem, świętuję chrystusowy wiek mojego brata ciotecznego ;) hahah, nie zaskoczę Was niczym chyba, bo na razie jestem skupiona na tym jelicie. I póki się nie dowiem, że z nim wszystko OK to nowych chorób czy tam raków nie będzie :)

Dokładnie tak było Sufur ,papieros ciągnięty na 2 razy ............aż się niedobrze robiło ......Julka ty się nie skupiaj na jelicie jak jestes na imprezie.....wypij sobie trochę winka to zaraz ci wywietrzeją wszystkie raki i inne skorupiaki .Tylko nie za dużo bo jutro nasz zamęczysz a trzeba rosół gotować i do kościoła iśc .Nie będzie tyle czasu żeby pisać epistoły przez następne 80 stron .A ja jak przypolę następny garnek to mój zacznie naprawdę coś podejrzewać .A najbliższa placówka specjalistyczna jest o 50 km oddalona od mojego miasta więc koszty transportu poniesiesz niechybnie ty .

Dziś Aniu nic nie przypaliłam. To nie tylko Twój mąż tam Cię umieści bo chyba wszystkich pań z tego forum mężowie dziwnie patrzą na nas, mój też, bo przecież od paru dni ja również patrzę w komputer, piszę i śmieję się na głos, prawie leżąc na klawiaturze i płacząc ze śmiechu. Tak jak Ty myślę, że Juleczka nam jeszcze podrzuci jakiś temacik do obrobienia.

Muszę powiedzieć, ze Sufur to fakt, jak lezałam na kardiologii, pielęgniarka przygotowywała mnie do próby wysiłkowej i mówi jakby pani chciała zapalić to proszę zejść dwa piętra niżej i na prawo, ordynator nie krzyczy bo sam pali, podziękowałam bo nie pelę. Trzeba przyznać, że dbają o pacjenta haha. Juleczko tylko nie za dużo alkoholu bo jutro będziemy poszukiwać przyczyny kaca i lekarstwa na niego.

Dobra, po tym jelicie na pewno Cię poznam :) a jak mówisz, że Twoje godziny w domu są policzone to czekam z niecierpliwością, nie będę zawracać gitary na forum tylko będę przychodzić do Ciebie :) a alkoholu dużo nie piję i kacy już parę miałam i niestety w moim przypadku nie ma na nie lekarstwa

Zagrożenie minęło ,poszedł się kąpać i zapewne uda się na nocny wypoczynek więc walizkę ze szlafrokiem w kwiaty mogę rozpakowac bynajmniej tego wieczoru .....ale chichotać będę po cichu żeby nie zbudzić grizzli ...Mam nadzieję że Falc ma wszystkie karetki zajęte ..mogę więc otrzeć pot z czoła .Julka na żadnego kaca nie ma lekarstwa ....niestety .I na prawde nie pij za dużo bo w poniedziałek jade na kurs i nie będzie mnie przynajmniej do 14 godziny :)

Kielce nie siej propagandy :)Jula już widzi że żyje ,nie ma następnych objawów i powoli zaczyna brac udział w rodzinnych imprach .Boję się tylko że żoładek sobie czymś podrażni .Julka Ranigast kup w drodze do domu albo ukradnij ciotce z apteczki jak już wszyscy będą mieli w czubie .