Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem jestem już :) padła mi bateria w telefonie, a dopiero wróciłam do domu stąd moja chwilowa nieobecność. Na doraźnej nie byłam, póki co nic mnie nie boli, krwi nie ma, więc nie będe lecieć może zrobię jakieś badanie na krew utajona czy pasożyty na to powinnam bez problemu skierowanie dostać. Teraz się jedynie zastanawiam nad moimi dziwnymi bólami głowy, które dziwnie mi promieniują do żuchwy i mam wrażenie, że mnie dziasła i zęby bolą hmm ciekawe nigdy wcześniej mnie tak głową nie bolała, do tego jakieś zawroty mam a dodam, że się nie denerwuje, czytam co piszecie i sobie trochę humor poprawiłam :) a jestem z Radomia, szpital psychiatryczny jest, więc w razie co Ania zapraszam ;)

No moi drodzy ja się nie rozerwę :)Julka stawiam na zatoki !Po raz pierwszy masz objawy konkretnej choroby !Gratuluję .Już wyjaśniam .Otóż po infekcji jaką przechodziłaś nie tak dawno zostały ci zapewne gluty w zatokach .I to one powodują bóle szczek i zawroty głowy .Proponuję ci lek pod tytułem Sinupret -ziołowy ,trochę drogi niestety ,tańszy odpowiednik to Sinulan .Zejdzie ci wszystko i ten kaszel też może być od spływających glutów po tylnej ścianie gardła ,stąd ta dziwna wydzielina .:)Matko przenajświętsza ,wreszcie bingo !

No jak słowo daję normalnie zaniedbam dom, do południa nie mam czasu pisać, po południu kupa roboty w domu a przez Julkę no nic nie moge robić, wszystko z doskoku. No moglabym przestać pisać, ale chyba się wciągnęłam w ten cyrk jak nic a poza tym widzę, że przez ostatnie dni mam lepsze zdrowie dzięki temu forum, a teraz mam wieczory pełne śmiechu i zapomniałam co mnie boli, na co cierpię, w moim przypadku kazdy dzień radości jest na wagę złota. Julcia wczoraj cie glowa bolała, drętwiała więc to już nic nowego a co najważniejsze nic ci się przez to nie stało.

Zdrowa nie wiem czy dobrze byś wyszła na Nicorett ..........myślę wszak że jak mnie zapakują do pokoju bez klamek to dadza takie leczenie że tylko bedę leżeć i robić pod siebie i od razu przestanę palić .A przedtem jak bedę w Radomiu z Julką na sali to cygara by mi się przydały bo nawet extra mocne bez filtra będą za słabe żeby powstrzymać mnie od zarżnięcia jej na śpiku przy kolejnych odkryciach medycznych wyżej wymienionej .Wtedy już tylko dożylnie czysta nikotyna w kroplówce uchroni naszą bohaterkę od niechybnej śmierci przez poderżnięcie jej gardła strzykawką skradzioną uprzednio pielęgniarce lub uduszenie stetoskopem również skradzionym ordynatorowi podczas obchodu .

Ela i tak trzymaj ! Kielce robisz głupotę największa tak się odchudzając .Trzeba jeśc 5-6- małych posiłków na dzień plus wyeliminowac cukier .Zero słodyczy ,słodkich napojów itd itp .Jak od południa nic nie jesz to twój organizm przygotowuje się na wojnę i nie odda żadnej komórki tłuszczowej mało tego wyprodukuje ich więcej !Jak będziesz tak żarł jak pisze to gwarantuje ci 2 kilo na mieisąc mniej .

Może i mam problem z zatokami, chociaż kataru nie mam poza tymi bólami głowy, no nie wiem sama, jej może to od tego ta temp by była, ale to pewnie jest jakaś inna przyczyną. Haha, Ania myślę, że byś miała ze mną wesoło i by Ci było szkoda mnie dusić albo przegryzać mi tętnicę :) Kielce, na zdjęciach na nk jestem ja, tyle że jakieś 3 lata młodsza, najbardziej aktualne zdjęcie jest to na którym mam kolczyką to czarno białe jeżeli tak Cię to strasznie interesuje :)

No nie masz kataru bo gluty ci nie schodzą nosem !Trzeba je odetkać .Dlatego masz zawroty ,i bóle szczek ,kaszel .A boli i się kręci w głowie bo w zatokach przez to że ci gluty nie schodzą wzrasta ciśnienie ,bo jak zapewne wiesz zatoki są fizjologicznie puste więc jak są zapchane to robi się ciśnienie i stąd zawroty i ból .Myslę też że my obie w psychiatryku to reszta pacjentów by z okien skakała albo fala samobójstw przez połknięcie pałąka od wiadra albo szczotek od mycia kibli .Zróbmy więc wszystko żeby się tam nie znależć :)

Jula widzę że w końcu trochę pozytywniej na świat patrzysz :)Jak umiesz mozesz przepłukać sobie nos wodą z solą tylko słaby roztwór bo ci mózg wypoli :)Albo możesz kupić w aptece takie jednorazowe fiolki z solą fizjologiczną jak do zastrzyków i po ogrzaniu w dłoni zakraplaj kilka razy dziennie żebyś czuła że w nosie głęboko mokro się zrobi (panie Boże odpuść grzechu )i potem staraj się wydmuchać tylko nie mocno żeby krew ci się nie puściła bo wymylisz że ci wątroba nosem wypływa albo jeszcze co gorszego :)