Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie zupę przypaliłam przez naszą telenowelę. Ania ale mnie rozbawiłaś, aż mi łzy lecą ze śmiechu, bo sobie wyobraziłam salę i Ania Ciebie (sorry) i Julkę na jednej sali i jak Jula co chwila Cię pyta o coś, nie wiem czy długo byś wytrzymała, chyba Ania rzeczywiście byś ją pogryzła po jednym dniu. Niezłe szopki.

Od razu na izbie przyjęć niech mi taką machę załozą jak miał Hanibal Lekter w Milczeniu Owiec bo nie ręczę .Po 3 diagnozie onkologicznej Julki skoczyłabym z parteru na łeb .Ela mam nadzieję że zupa do uratowania :)Mój mąż już patrzy na mnie podejrzliwie bo siedze piszę i ryczę ze śmiechu .Zaraz pewnie po karetkę zadzwoni :)

Dziewczyny mój tez patrzy na mnie podejrzanie a ja pisze i rżę do komputera i na prawdę ze śmiechu łzy mi lecą. Aniu już przelałam zupę do drugiego garnka, bo na dnie ziemniaki mi się przypaliły, tak to jest jak człowiek głupotami się zajmuje i ma bogatą wyobraźnie Lepiej Ania nie rozśmieszaj bo ja to zaczynam sobie wszystko wyobrażac i dlatego tak się strasznie śmieję z tego.

Julka wiesz do czasu ,do czasu :)Ale zobacz jak twój temat wciągnoł wszystkich .Do tego śmiech to zdrowie więc lepiej czytać i śmiać się niż denerwować .Ja wobec tego też podążam do kuchni bo mój już garami tłucze w kuchni i dziwnie coś mruczy pod nosem chyba już z psem gada bo nie ma z kim ,ale obiecuje że po zeżarciu kolacji i szybkim prysznicu na pewno zajrzę .Martwię się tylko o Kielce czy czasem nie leży gdzieś w progu izby przyjęć .

Zupę uratowałam, rodzinie kolację zrobiłam i czytam i znowu uśmiałam się do łez, no dzięki Julce mamy terapię śmiechem jak nic. Ania masz Ty kobietko poczucie humoru, chyba tak szybko nie skoczyłabyś z okna przebywając z Julcią, chociaż z kim przystajesz takim się stajesz, więc różnie mogłoby się skończyć haha. Julcia żyjesz, co Ci dolega, czy rzeczywiście poleciałaś na ostry dyżur a może wreszcie z chłopakiem na randce jesteś., co by było najlepszym rozwiązaniem.

Kurcze z jednej strony to szkoda by było skończyć ten wątek bo chociaż pośmiać się do łez można ..........oczywiście z całym szacunkiem do Julki chorób .Mam więc nadzieję że Jula nas nie zawiedzie .Ela ja tez przypaliłam ,miałam 3 łyżki bigosu od wczoraj i przypaliłam .....ale zeżarłam .Tylko mój cały czas pyta się z czego tak rżę jak zażynana klacz to mu mówię że z filmu bo leci w tv ,a on na to jak to z filmu przecież to sensacyjny ?No i karetka będzie dzisiaj i panowie mnie w długie rękawki zapakują na bank .Jula skąd ty jesteś dziecko ,bo teraz nie ma rejonizacji to poproszę w twoje strony kierunek ?:)W głębi duszy jesteś dobrym człowieczkiem to chociaż paczkę fajek przez płot podasz ,za 3 diagnozy onkologiczne -paczka fajek na dzień .

No to jak tak mówisz to ja przytaszcze wszystkie książki i zeszyty ze szkoły .Musze być na to przygotowana .Kurcze najgorzej jak poszła na dorażkę i ją przebadają ..........no i ch....w bombki strzeli bo się dowie że jest zdrowa .Ale od czego jest dr.google !!!Na niego zawsze można liczyć .