Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety dzisiaj dostanie się do mojego lekarza graniczyło z cudem, masakra jakaś tylu ludzi u lekarza jeszcze nie widziałam, ech i znowu czekać do poniedziałku :( jutro chyba pojadę do szpitala, bo nie wytrzymam do poniedziałku, jeszcze chciałam zapytać, od tygodnia mam okropny kaszel, rano najgorzej, odrywa mi się jakaś wydzielina z płuc i ma ona taki specyficzymy smak, i mam pytanie czy to może być jakieś zapalenie oskrzeli czy coś? A może jakiś przerzut już na płuca? Bo podobno przy nowotworze jelita najczęściej są na płuca przerzuty?

Spalan smacznie do 9, potem się wyszykowałam, poszłam szybko na uczelnie załatwić jedną sprawę i do lekarza, który przyjmuje dzisiaj do 13, ale mi o 11 nie wydali już karty bo było tyle ludzi, może jakbym poszła z samego rana to bym się dostała. Nie rozumiem, nadal według Was wszystko jest ze mną w porządku? Nawet mimo tej krwi wczoraj? Nie wiem jak dzisiaj będzie aż się boję jak mi się zachce coś więcej niż siku..

Julka po chorobie typu przeziębienie kaszel może się utrzymywać przez 2 miesiące .Kaszel nowotworowy jest suchy a nie z wydzieliną .Bo przy guzie płuc nie ma wydzieliny bo niby skąd ?Najwyżej krew jak się guz rozpada .Widze że masz nowego raka ..........I bardzo dobrze że ci flegma schodzi ,gorzej jakby nie schodziła .Idz ty dziewczyno na pomoc dorażną do kurwy nędzy (przepraszam wszem i wobec ale ja już nie mam siły i obiecuje sobie że już nie będę pisac ale jak widzę następnego nowotwora to nie mogę ) niech cię zbadają i przebadają albo na izbę przyjęć nie wiem moze padnij jak Kielce radzi w progu .Będziesz przebadana ,wybadana ,rozbadana .Wtedy mozesz wyciągać nastepne raki i wnioski bo nasze tłumaczenia na dupę potłuc .Jak ja bym miała się zastanawiać gdzie i co mnie zakłuje albo zaboli to musiałabym nic innego nie robić tylko się badać czego nienawidze po prostu .Wpędzisz nas wszystkich do grobu .Nie wiem jaki typ masz nerwicy ale chyba natręctw albo ch...wie jaką .Bo to chyba nerwica nie jest tylko mania prześladowcza .Albo na prawdę ten zespół munchausena ,ty chyba musisz mieć na sobie skupioną uwagę bo nawet najgorsza nerwica przy tobie to małe piwo przed sniadaniem .

Witaj Kamea, wiesz jednak trochę myślę czy aby to nie jest jakaś prowokacja Adm. ,forum trochę zamiera i to prawie na każdym wątku, kiedyś to forum * tętniło życiem * a teraz pustki,. Coraz bardziej jestem skłonna twierdzić ,że Julka to wymysł Adm. aby uratować ginące forum bo niestety niejedno padło po kilka latach i pewnie przyszedł kres na to forum. Nie wierzę ,żeby z takimi fobiami w ogóle móc funkcjonować bo to się po prostu nie da , gdzie jest rodzina ,że tego nie widzi ..........................jest tyle ale i dlatego tak myślę . Jej posty są tak czasami dziecinne ,że aż dech zapiera ,że to pisała dziewczyna po maturze i studiująca administrację. Tak podpowiada moja inteligencja!!!!!!!!!!!!

Ha ha, dokładnie Aniu i podpisuję się pod Twoim pisaniem. Julka i to prawda co pisze Ania, bo znam dużo osób z nerwicą i tego co ty wymyślasz, skupiasz się na sobie, czytasz o chorobach i to takich poważnych, to jak słowo daje jeszcze nie spotkałam. Ty albo jesteś tak strasznie niekumata, albo tak trudno cokolwiek tobie przetłumaczyć ale to na prawdę wydaje sie że nerwica to chyba już u ciebie nie jest to wygląda jak choroba psychiczna. Niesamowita historia.

Zdrowa- jeśli to pomysł admina -w co szczerze mówię wątpię bo jaki sens było by wypuszczać taki wątek przecież równie dobrze nikt nie odpowiadał by na pytania Julki i też była by dupa wielka z tego -a więc jesli to by była prawda co piszesz -to ja jeszcze trochę opuszczę to forum .Może być też tak ze śledząc tą forumonowelę ludzie wchodza po to żeby się pośmiać a wiadomo ze każde otworzenie strony to gratyfikacja dla forum z reklam .....ja coraz częściej myślę ze na prawdę są to jaja ...........bardzo by mi było przykro z tego powodu bo było nie było poświęcam swój czas żeby odpowiadać .Gdybym ja bała się ze mam raka ,poszła bym do lekarza na konkretne badania i wyjaśniła sprawę a nie szukała pomocy w internecie .

Ania gdyby nawet Julka padła w szpitalu i zemdlała to ją przebadają i owszem i stwierdzą , że jest zdrowa i wypiszą do domu , Ty uważasz Ania ,że Julka w to uwierzy ja nie dlatego szkoda roboty lekarzy i ich zaangażowania bo Ty Aniu naprawdę wkładasz serce aby Jej wytłumaczyć co jej dolega i widzisz jaki to ma skutek ŻADEN i dlatego taki sam będzie po badaniach w szpitalu czy gdziekolwiek. NIE WIERZĘ W TAKĄ RESOCJALIZACJĘ JULKI TU NA FORUM CZY U LEKARZA NIE PSYCHIATRY, jeżeli takowa Julka istnieje.

ELKA123 mi na myśl przychodzą też poważne zaburzenia osobowości albo jaka choroba dwubiegunowa albo po prostu jaja .Nawet w definicji hipochondrii jest napisane że chorzy skupiają się na jednym narządzie bądz chorobie a nie co 2 dni kolejne rozpoznania .Chyba że to jest carcenofobia .Bo to na pewno nie jest nerwica ,to jest fobia albo mania .

Funkcjonuje jako tako normalnie, chyba, że mam jakiś napad lęku np tak jak wczoraj jak zobaczyłam tą krew to potem było już tylko gorzej, najpierw ból głowy, potem ten ból zaczął mi promieniować na pół buzi, normalnie żuchwa, zęby i wszystko mnie bolało. Potem jakieś klucię w klatce, do tego kołatanie serca, myślałam że dostanę zawału, i to nie jest kolejna choroba tylko po prostu tak się wczoraj czułam, mam nadzieję, że to nic groźnego tylko po prostu moja nerwica. Moi rodzice podobnie jak Wy czy znajomi, czy chłopak czy ktokowiek uważają po prostu, że przesądzan, i twierdzą, że przy dobrych wynikach nie mogę mieć żadnego raka. Ania o te płuca wolałam zapytać, też myślałam, to skutek przeziębienia. I nie jestem w żadnej zmowie z żadnym administratorem forum ludzie bez przesady