Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Przeczytałam jeszcze raz dokładnie ostatnie posty Julki i odwołuje swoje podejrzenia , ze jest trollem , Julka nie jest trollem ,Julka jest poważnie choroba i na dodatek łatwowierna , za chwile poda bo ktoś zapyta gdzie mieszka , numer konta bo myśli ,że to Jej pomoże wyjść z choroby. Julka jest chora ale jak Jej pomóc to za chiny nie wiem , Ania pytam poważnie czy Ty wiesz???????? Ostatni wczorajszy post jak napisała ,że nie wie do jakiego lekarza pójść tzn ,ze chodzi do rodzinnego za dużo i wie ,że Ją wygoni. Jak lekarz nie umie Jej przetłumaczyć ,że jest zdrowa to kto?????? My wiemy , ale Julka nie. Dziwię się rodzicom ,że nie widza jak się zachowuje Julka i nie idą z Nią do lekarza , przynajmniej psychologa , Ona musi dostać fachową pomoc tylko jak to zrobić aby ją przyjęła. Julka nawet nie widzi ,że w tej chwili mamy z Niej ubaw ale to jest generalnie przykre , jak Ona musi być chora ,że tego nie widzi , jak ????????? O takie są moje przemyślenia odnośnie tej sytuacji.

Witam serdecznie... Macie rację Julka potrzebuje pomocy....tutaj miała i ma pokazane ;przedstawione co może zrobić ...Ania jej pokazała jak na dłoni -ale Julka musi za tę dłoń złapać -a na to nie mamy wpływu. Ja myślałem że poprzez żarty jakoś otworzę jej oczy ,że się ocknie -ale niestety to jest silniejsze od niej i dziewczyna potrzebuje fachowej pomocy -a wie gdzie się udać bo informację tutaj dostała.......Fakt -jest łatwowierna podając swoje dane..-ale pamiętamy -aby sobie pomóc chwytaliśmy się wszystkiego i wszystkich....nie można tego wykorzystywać.. pozdrowionka :)))

Sufur, my to wszystko wiemy , Kamea, Ty i ja ,że tonący się brzytwy trzyma ale niestety nie wszyscy są tak uczciwy jak my ( nikogo absolutnie nie mam na myśli , pisze ogólnie) bo jak widać wiele osób ten wątek tylko czyta i wyciąga po swojemu wnioski ........................... Julka , Julka zrób coś ze Sobą i skorzystaj z naszych rad........................przecież nikt na siłę nie zmusi Cię do leczenia * głowy* bo niestety tylko ona jest chora i myśli w niej. A co do temperatury to moja jest i wszystkich przodków co znam z Ojca strony i syn to jest 36,2 , jak się pytałam raz lekarza czy to jest oznaka choroby a On powiedział ,że nie ,* ten typ tak ma* . Pozdrawiam , u nas jest pochmurno i dlatego zimno.

Zdrowa Ja już napisałam .Po tych 30 paru ,prawie 40 stronach stwierdzam że potrzebna jest pomoc psychiatry i to dobrego .Jeśli Julka jest szczera i rzeczywiście boi się tych wszystkich chorób to nawet ten lekarz na cito jest potrzebny .Psycholog tu nic nie da bo to będzie jak grochem o ścianę .Julka jeśli po tylu wypowiedziach wszystkich tu osób nie wierzysz w to że jesteś zdrowa ,proszę zwróc się o pomoc do psychiatry bo sama sobie nie pomozesz i w końcu wylądujesz w szpitalu psychiatrycznym bo tój organizm nie wytrzyma dalej tego wszystkiego co się z tobą dzieje .Zaprzepaścisz swoje życie ,szkołę itd.itp. Piszę to najzupełniej poważnie i szczerze .Kielce -teraz parę słów do ciebie .Zawsze stawałam w Twojej obronie w sprawach wiesz jakich ,nawet padło kiedyś podejrzenie że my to ta sama osoba .....ale teraz cię po prostu opier....lę .Dlaczego podpuszczasz dziewczynę ,wręcz nią manipulujesz by podawała swoje dane .Przedstaw się pierwszy podaj swoje nk i fb ,może nawet nazwisko i niech osoba się sama do ciebie zwróci.....jak ci tak bardzo zalezy na kontakcie /Proszę czekamy Kielce ,podaj swoje nk i fb .A ty Julka zastanów się zanim podasz swój numer majtek na publicznym forum .

Sufur i Aniu zgadzam się z Wami również. Julce trzeba pomocy i to szybko bo do niej ani na serio ani żartem ani straszeniem ani tłumaczeniem nic nie dociera. Zastanawia mnie gdzie są rodzice, jest pełnoletnia, ale na pewno w domu takie szopki też odstawia i rodzice nie powinni lekceważyć problemu tylko jakoś nią pokierować, bo widać, że ona sie całkowicie zagubiła w tych swoich chorobach. Julka poproś administratora, zeby usunął Twoje imię i nazwisko bo rzeczywiście po co ma ktoś to wykorzystywać,

Zawrzało widzę nieźle. U lekarza nie byłam niestety nie miałam dzisiaj czasu, ale w piątek idę. Dzisiaj natomiast przyjrzałan się jeszcze raz tym moim wynikom z morfologii i jednak są pewne nieprawidłowości, a mianowicie jest kilka niepokojących mnie wyników. MPV 7.9 przy normie 8 - 11, PLT 374 niby norma 100-400 ale przeczytałam gdzieś w internecie że powinno w przypadku kobiet być od 100 do 300.. PDW 11.6 norma 0.1 -99.9, więc wydaje mi się że za niskie to mam, PCT 0.29 norma 0.01- 9.99 to też niskie i jeszcze LPCR 14.0 norma 0.1 - 99.9. Więc może mi powiecie dlaczego mam za niskie to mpv i takie wysokie plt ? Przeczytałam gdzieś że to może być przyczyną nowotworow w tym np krwi no ale nie będe się denerwować na zapas, może Wy będziecie wiedzieć dlaczego tak mam. A jak nie to lekarz w piątek, acha lekarz u którego odbierałam wyniki powiedział że są w porządku

Julka jeśli coś jest w normie to jest w normie .Jeśli ty masz np. jakiś wskażnik 5 a norma jest od 4-39 to masz wynik w normie .Gdybyś miałą 2 to było by obniżone ale jeśli masz 5 to to jest norma .Płytki też masz w normie i nie wierz wszystkiemu co piszą w internecie .Jęlsi norma jest 400 000 dla płytek to nawet mając 410 000 nie ma powodu do zmartiwień .Poza normą było by 600 000 i wtedy mozna by było się zastanawiać .Płytki wysokie czyli 350 000 mogą być z powodu małego nawodnienia organizmu i tyle .Ty chyba nie widziałąś złej morfologii w życiu dziewczyno .

Julka dzieciaku, jeśli coś ma jakies okreslone normy to zazwyczaj jest to jakis przedzial i nie wazne czy masz to na granicy dolnej czy górnej jest dobrze, na to może mieć wpływ, picie, jedzenie, jakiś wysiłek, stres, wiele czynników. Nawet jak wyniki pokazują minimalne odchylenia, czyli nie sa w garnicach normy to też lekarze nie biorą tego pod uwagę, bo mogą być jakieś odchylenia, więc nie masz na prawdę czym się przejmowac i znowu na siłę doszukiwać się problemu. Na prawdę uwierz nam i zapewniam Cię, że jeśli zrobiłabyś znowu te same badania ta mało prawdopodobne żeby wyniki się pokrywały

Julka napisała ,że zawrzało!!!!!!!!!!!!!!!! Ale ciekawe spostrzeżenie!!!!!!!!!!!!My się podniecamy Julki chorobą , no nie ja kończę przygodę z tym wątkiem , czytać pewnie będę ........................bo mnie ciekawość strawi co tam znowu Julka za chorobę wymyśliła aby nas o tym poinformować i zapytać * co Wy o tym sądzicie * aha przecież miało już być ostatnie pytanie .............................i co , jak tak się zastanowiłam to ja z siebie robię wariatkę ,że w ogóle odpisuje na nienormalne posty , które nie przynoszą żadnego skutku. Napiszę brutalnie *nie mój cyrk nie moje małpy * a gdyby Julka była moim dzieckiem i by miała nawet 100 lat to bym z Nią poszła do lekarza a ,że nie jest to nie pójdę.Koniec

Gdybym dzisiaj nie przejrzała tych wyników to bym już o nic nie pytała, po prostu byłam ciekawa co myślicie o tych wynikach, uważacie że jest ok, więc mam nadzieję że tak na prawdę jest :) dla pewności tylko przy okazji zapytam o to w piątek lekarza. I mam nadzieję, że szybko się wyjaśnia te stany podgórączkowe

Julka jeśli zapytasz lekarza o to 0.1 to zapewniam cię że albo padnie ze śmiechu albo każe ci wyjść z gabinetu ....Jeśli dla ciebie słowa lekarza ze jest badanie dobre i analiza innych jest niczym to ja się poddaje i zaczynam myśleć ze ty na prawdę robisz sobie z nas jaja a ze mnie chyba największe.Przecież to by zrozumiał niemowlak .........Liczba płytek jest zależna od fazy cyklu u kobiety ,od nawodnienia organizmu i 10000 innych czynników ...........nie nie mam już siły ,po prostu zaczyna mnie to wkurzać .Zaczyna mi być szkoda mojego życia na odpisywanie na takie posty .