Gość elka123 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka idż jutro do lekarza rodzinnego pokaż mu ręce i zapytaj się dlaczego masz tam węzły powiększone, czy kości zapytaj że masz codziennie temperaturę podwyższoną, powiedz jaką koniecznie i kiedy ona jest, dlaczego spytaj bo nam to chyba wyczerpały się już propozycje a lekarz najlepiej ci to wytłumaczy i jeden problem z głowy i dla ciebie i dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka- tak na dobranoc....Twoje objawy można określić jako zjawisko paranormalne-postaraj się to tak przyjąc -będzie Tobie łatwiej żyć.. pozdrowionka i spokojnej nocki :))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nie robię sobie żadnych jaj!!! Ja po prostu chce się dowiedzieć co mi jest tylko nie mam pojęcia jakie mam robić badania więc pisze tutaj może ludzie którzy wiedzą więcej na ten temat mi powiedzą. Najlepiej to jakby mnie całą wsadzili w ta rurę i zrobili tomograf Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka była u lekarza i Jej ma dość!!!!!!!!!!!!! Ania tłumaczyła sto razy ,że temperatura podwyższona może być OD NERWICY!!!!!!!!!!!! A ona swoje , chce być po prostu chora i tyle!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wa mac Julak daj juz spokoj z ta temperatura dziewczyno ,wez sie za jakas robote i daj spokoj ,bo wnerwiasz juz ludzi,ty sie normalnie w swiecie nudzisz jak bys dostała wycisk w dzien w jakies robocie to by ci nie w głowie było takie robienie jaj ,miłej nocki ale juz mnie wnerwiłas Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Sufur , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka szkoda mi Ciebie bo tak młoda osoba zamiast cieszyć się życiem zatruwa się takimi pierdołami ..............w końcu naprawdę zwariujesz o ile już to nie nastapiło .Zaczynam wątpić w to co tu piszesz .na prawdę .Nie jestem w stanie zrozumieć jak po 30 kilku stronach tłumaczenia od chyba 3 tygodni nie potrafisz przyjąć do wiadomości ze nic ci nie jest .Napiszę ci tak -mam doświadczenie -małe ale mam -ponieważ pracuję między innymi w Dps gdzie jest dużo przypadków psychiatrycznych -dla mnie na dzień dzisiajeszy nadajesz się do leczenia psychiatrycznego i to w szpitalu .Ty wpadasz w jakąś manię dziewczyno .Po tylu wizytach u lekarzy i po tłumaczeniu tylu osób nie przyjmujesz do wiadomości tego że jesteś zdrowa .Moja cierpliwość się skończyła .Nie mam więcej do dodania .Przykro mi to pisać ale czas tu poświęcony o dupę rozbić po prostu .Kompletnie nic do ciebie nie dociera . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zdrowa -dzięki wielkie.... Kamea -pełne spoko:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kamea też pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość baskabaska1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Wiecie co? ja mam też ubaw z tego wątku codziennie czytając...to tak jakbym jakąś serial komediowy czytała haha, ja nerwicę lękową mam od wielu lat... ale aż takich stanów lękowych jak Julka nigdy nie miałam i mam nadzieję, że już nie będę miała hahahah:):):) Ubaw na całego...fajna lekturka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ania -jesteś i tak bardzo cierpliwa......:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 :) dzięki za poprawę humoru :) hehe zjawisko paranormalne dobre :) a wracając do moich chorób to Ela masz rację, tak zrobię pójdę jutro do lekarza i własnie się zapytam o te węzły może mnie wyśle do onkologa czy coś bo tam pewnie też trzeba mieć skierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Sufur ,zdrowa pozdrawiam ,ja pełen luzik no ale czy to jest normalne NIEEEEEEE.........to sa kpiny i jaja,,,,,,,,,,,z ludzi,,,,,,,,,,,a my dalismy sie w to wciagnac.............bo dziewczynie zapewne nic nie jest a sie miło zabawia ,bo bez urazy ale chyba wariat by zrozumiał w koncu............Julka daj juz spokoj z tymi wpisami ,............ Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ale w nadgarstkach nie ma węzłów chłonnych i dlatego Julka dostanie od razy skierowanie do PSYCHIATRY!!!!!!!!!!!! Do onkologa nie trzeba mieć skierowania , tego nie wiesz to co Ty czytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka juz wczesniej Ci ktos tu napisal ,ze do onkologa skierowania nie trzeba,,,..wiec przestan juz pieprzyc glupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 I Julka zrób to bo na prawdę kazdy traci cierpliwość ja zresztą też, bo nikt ci diagnozy przez internet nie postawi a ty będziesz kolejne strony wałkowała ten temat tylko powiedz lekarzowi wszystko to co cię niepokoi może lekarzowi uwierzysz, choć bardzo w to wątpię, ale musisz coś zacząć robić bo jak na razie to nie wierzysz nikomu ani lekarzom, ani nam tylko dr google jest dla ciebie wyrocznia a to jest na prawdę chore. A tak na marginesie to mnie też wciągnął ten kabaret. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A czy Ty poczytałas w necie o objawach nerwicy ,ale takiej na maxa ?jak nie to zachecam do lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja jestem coraz bardziej przekonana ,że KTOŚ robi sobie z nas ŻARTY , bo tak na moje oko w takim stanie to sie nie da wcale normalnie funkcjonować. Niektóre odpowiedzi są na poziomie debila . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Na poczatku bylo to wciagajace,ale teraz to juz typowa zenada... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Własnie Julka idz do lekarza i zapytaj o temperaturę i nadgarstki .Dwie rzeczy wykluczysz .I tak po kolei .Jak będzie głośno o tym że lekarz skoczył z okna w przychodni to wiedzcie że to był lekarz pierwszego kontaktu Julki . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dobra, nie denerwujcie się już, powiem jeszcze raz, że nie robię sobie z Was żadnych jaj ani nic w tym stylu. Pójdę za Waszą radą i przestanę sobie wbijać w głowę choroby. Tylko mam ta podwyższona temp od tak zostawić i się nią nie przejmować? Wy byście tak zrobili? To Ostatnie moje pytanie, już więcej nie będe Was denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka -trzeba najpierw uwiarygodnić pomiar temperatury -najlepiej termometrem rtęciowym a pomiaru dokonać w pupie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Oj Sufur, Sufur,!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kup sobie coś na uspokojenie tak jak radziłam 80 stron temu i bierz .Taka temperatura to nie jest powód do zmartwienia .Poczytaj o objawach nerwicy .I poczytaj o cyberchondrii . Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mąż się pyta dlaczego się śmieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi