Gość Julkaaa93 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A jeszcze wyczytałam, że to może być od jakiegoś nowotworu złośliwego :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julka przestań .Przeciez masz dobre wyniki.......Jezu dziewczyno idz do psychologa . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julka..masz racje ..te Twoje objawy wszystkie to RZS.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julka witaj w gronie nerwicy lękowej, na to się nie umiera tylko cierpi gorzej niż jak na sraczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Widzisz Aniu my na prawdę próbowaliśmy Julce pomoc, kazdy jej mówi że jest zdrowa a ona dalej uparcie siedzi w necie i szuka dziury w cały, w tej chwili z Julki robi się już niezły kabaret. Julka nie to nie zółtaczka zmieniasz się w chińczyka, Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julka ..tak powaznie to co Ty studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No, ale sami mówiliscie, że dobre wyniki o niczym nie świadczą.. a te paznkocie takie w sumie mam już długo, ale przeczytałam tez, że to może być od ciemnych lakierów, których uzywam notorycznie, ale ja mam to pewnie od czegoś innego :( a studiuję administrację, ale co to ma do rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julka nawet * nie czuje * ,że staje się pośmiewiskiem forum i odpowiada na posty całkiem nie poważne i śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julka,pomylilas kierunki na studiach,powinnas isc na psychologie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ma znaczenie co studiujesz bo przynajmniej będzie wiadomo gdzie szukać takich * mądrych * ludzi po studiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Moim marzeniem była psychologia, niestety się nie dostałam ; Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Widzisz jak utrafilem...z choroba tez utrafie tylko opisz mi swoj przypadek tak krok po kroku dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Chwała Bogu ........................ Oni wiedzieli co robią żeby Ciebie nie przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ale poprawiam w maju mature i może się uda za rok z ta psychologią, a mój przypadek jest bardzo skomplikowany i moich objawów jest cała masa, zaczynając od zawrotów głowy, bólów brzucha, bólów mięśni, kości, dretwienia rak, powiększonych kości czy tam węzłów nadgarstków, stanów podgorączkowych.. żółtych rak, paznkoci i stóp i hmm pewnie o czymś zapomniałam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jakbym miała lepiej napisana maturę zapewne by mnie przyjęli, za rok sie może uda jak pisałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julka powtarzam ci już 40 raz ,idz do psychologa i nie szukaj chorób .Pazury masz żółte od ciemnych lakierów ja też jak pomaluję jakimś granatem to mam żółte .Wykupiłaś Helicid ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To dobrze jak zostaniesz psychologiem to będziesz wiedziałą co zrobić z takimi molami chorobowymi jak ty ..........Jak ja bym zaczeła szukać w necie chorób z moich objawów to nie musiałabym rozjaśniać włosów bo już bym była siwa ........... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No nie wykupiłam przyznaję się bez bicia, bo uważałam, że mi nie pomoże, ale posłucham Ciebie i jutro wykupię te leki od gastrologa co mi przepisał wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julcia .przykro mi ,ale to sa objawy raka..w tym przypadku nikt i nic Ci nie jest w stanie pomoz..przykro mi.Pozostalo Ci sie tylko do tego przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mam nadzieję bo powoli tracę cierpliwość ....... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wiedziałam ,że coś nie tak z maturą. WSZYSTKIE OBJAWY TWOJEJ CHOROBY TO NERWICA LĘKOWA!!!!!!!! Diagnoza na bank na 100% trafna!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Może i racja z tą nerwicą. Kielce mam nadzieję, że żartujesz, bo nie usne w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Kielce brawo i już najlepiej trumnę kupić, normalnie płaczę ze śmiechu. Jak nic jak dalej to forum będzie Julcia prowadziła to wyleczę się z moich chorob. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Julcia my nie żartujemy , Ty masz raka ogólnoustrojowego!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dobranoc wszystkim,nie mam weny juz dzisiaj ..;-)Julka a Ty mysl intensywnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi