Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz od czego bolą cię pachy, czy ręce, kręgosłup, od podnoszenia dziecka, czy ty umiesz sobie rzeczy tłumaczyć logicznie, czy tylko kazdy ból tłumaczysz sobie jakaś choroba, czy rakiem. Samo takie wkręcanie chorob, czytanie o nich juz jest informacją, że potrzebujesz porady psychologa, bo to jest hipochondria. Zwróć uwgae, że wiele osób zwraca się z różnymi pytaniami, co to może być, ale nikt nie ma swojego wątków na którym codziennie pyta o nową odmianę raka, zlutuj sie Julka, zacznij życ, w tym wieku to ludzie żyją pełną piersią a nie skupiają się na chorobach, no chyba że je mają na prawdę, nie siedzą w necie szukając chorób. No nic czekamy wszyscy na kolejnego twojego raka.

No mam nadzieję, że to było od noszenia dziecka, a nie nie daj Boże od jakiejś ziarnicy czy czegoś innego, mam jeszcze pytanie jest mozlwiosć zrobienia RTG płuc prywatnie? bo dzisiaj byłam u lekarza i chciałam skierowanie, ale lekarz powiedziała, że ona nie widzi potrzeby, bo kaszel nic nie znaczy.. tak samo zresztą zareagowała jak chciałam skierowanie na USG jamy brzusznej :/

Rtg jakiekolwiek lekarz zleca jak jest ku temu podstawa ponieważ jest to badanie które szkodzi zdrowiu ,bo wiąże się z naświetleniem szkodliwymi promieniami które mogą powodować wiele chorób ,zmianę dna i inne cuda .Dlatego jest to jedno z nielicznych badań którego nie można zrobić bez skierowania .Julka musisz iść do psychologa i to już bo psychoterapia nie trwa godzinę tylko wiele godzin i musisz już zaczać ,żeby wyjśc na prostą i nie szukać w kółko chorób .

Jedyne czego sie jeszcze obawiam to powiększona śledziona, ew wątroba, coś nie tak z trzustką, ziarnica albo chłoniak, ewentualnie SM, ewentualnie jeszcze cukrzyca, bo tez się zgadzają objawy niektóre, i jeszcze bym chciała zrobić jakieś badania w kierunku boreliozy, ale nie mam pojęcia gdzie i jak

No akurat jeżeli chodzi o USG jamy brzusznej to myślę, że powinnam dostac skierowanie, bo cos mnie boli w tym brzuchu, jak nie żołądek no to nie wiem może mam śledzione powiększoną czy coś, dlatego chce to sprawdzić. a cukrzyca jest możliwa, czytałam, że przy cukrzycy są zawroty głowy, osoby z cukrzyca maja infekcje dróg moczowych, zapalenia narządów płciowych, dzisiaj też zauważyłam, ze mam żółte stopy i ręce tez mi się wydają żołte i czytałam, że to tez może byc od cukrzycy...

No co Ty tylko cukrzycę? cytuję powiększona śledziona, ew wątroba, coś nie tak z trzustką, ziarnica albo chłoniak, ewentualnie SM, ewentualnie jeszcze cukrzyca i jeszcze bym chciała zrobić jakieś badania w kierunku boreliozy. Julka i co najśmieszniejsze w tym wszystkim, że mówimy ci, że nic zupełnie z tego nie masz a Ty uparcie szukasz dziury w całym, dziewczyno, kazdego coś boli i nikt nie doszukuje się od razu takich strasznych chorób no ale cóż, to Twoje życie, widocznie to lubisz. Przynajmniej poznam dzięki Tobie wszystko co mam we własnym organiźmie i jakie można miec choroby,