Gość sp1234 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Siemka, mam 16 lat. Jestem osoba, która żeby coś osiągnąć musi ciężko pracować, wszystko przychodzi mi z trudem. Mam słabe oceny w szkole mimo systematycznej nauki, choć nie aż tak intensywnej. Czuję się często tępy, ciężko mi zrozumieć kto, co do mnie mówi. Na lekcjach cały czas jestem gdzieś indziej, lub patrze się bezmyślnie w jedno miejsce. Chciałbym prosić o poradę, czy w jakiś sposób mogę poprawić to rozkojarzenie i otępienie i czy są to objawy jakieś choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ,,ćwiczenia na poprawę koncentracji i uwagi**---to poczytaj i ćwicz,może to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Inari Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Specjalista nie jestem ale jak na moje oko potrzebujesz chyba pomocy specjalisty (psycholog, np.) nie chodzi o to ze coś z tobą nie tak - ale profilaktycznie może warto byłoby skorzystać z takiej opcji. w każdym razie polecam swoja terapeutkę: http://psycholog-poznan.com.pl/ fajna, życzliwa kobieta :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi