Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Prosze o informacje po operacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani mam problem i chcialbym porozmawiac z kims kto jest juz po operacji Ja jestem 7 miesiecy po i wciaz mam jednak ciezko z wszystkim daleko nei chodze cykanie mnie meczy i czesto mam szybkie bicie serca lekarze mowia ze wyniki badan sa dobre mam jedynie anemie zelaza ktora uzupelniam po woli ! jesli amcie jakies doswiadczenie z tym prosze was o kontakt mil4owks@o2.pl

Ja jestem 9 miesięcy po operacji. Szybko zaczęłam się rehabilitować, walczyłam o to by być samodzielną. Bardzo dużo chodziłam, bo nic więcej robić nie mogłam. Płuca tym sposobem doprowadziłam do stanu przedoperacyjnego, więc przestałam się dusić. Do zastawki, która mi tyka nie mogę się przyzwyczaić, bardzo mnie denerwuje. Przez nią mam złe dni :( chwile :( Denerwuje mnie ciągłe przyjmowanie leków. Jest to jednak mały problem, bo nic innego mi nie dolega. Nie męczę się, nie jest mi duszno. Wyniki mam w normie. Powróciłam do pracy i muszę przypominać sobie, że jestem po operacji i powinnam zwolnić. Udaj się do innego lekarza!!!! Tak jak radził Ci wcześniejszy rozmówca. Inni moi znajomi (poznani w szpitalu czy na rehabilitacji - czyli po podobnych przejściach) nie mają takich dolegliwości jak Twoje. Mieszkasz w Opolu. Pojedź do Zabrza. W razie potrzeby podam namiary. Pozdrawiam - Bet.