awierone Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Elo. dziśnad ranem zdarzyło mi się przy okzaji snu o potrzebie wysikania się lekko *zmoczyć* *popuscic* mocz ...... hehe. sam nie wierze w to co pisze ale jednak... dodam e przed zasnieciem wypilem 3 piwka...czy to powód do obaw ?mam 28 lat jestem wysportowanym mezczyzna.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie,nie masz powodów do obaw .Jak się tak nagulgałes piwa i śniło ci się że sikasz to raczej normalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość awieronedwa Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Hehe. z żoną myśleliśmy że padniemy rano ze śmiechu jak jej to powiedziałem;) lol. co do snu to jak śniło mi się że sikam to uczucie niemal że jak orgazm tak mi we śnie ulżyło... hahahah ;)dobra biore się do roboty...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mirami Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Chodzę czasem z mężem na piwo on wypije 3 i nic ja po pierwszym piwie nie mogę wytrzymać pijemy piwo na zewnątrz a ja sikam pod ławkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mirrami Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jeździmy często w góry na wieczór zawsze impreza w sex i sikamy do łyżka rano wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi