Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość pati26yyy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie pisze tu po raz 2 .Isama niewiem od czego mam zaczac jak pisac madrze .Z nerwica walcze 5 lat i raz jest lepiej a raz gorzej ,niem wogóle zkim o tym porozmawiac bo tu gdzie mieszkam nerwica jest czyms obcym .Czasamo chcialabym zkims porozmawiac aby sie uspokoic psychicznie mój maz moja rodzina tez tego nierozumie .Ja czasami też tego nierozumie nerwica ujawnia mi sie tak w rózny sposób ,a zarazem smieszny,wszystko przeszłąm teraz przechodze sama niewiem co to jest cała chodze od srodka niemam siły w nogach wydaja mi sie jak z waty i niewiem co mam zrobic zeby to mineło czuje sie słabo od srodka ,niewiem juz jak mam z tym sobie poradzic do tej pory dawałam rade i mysle ze i tym razem tak bedzie mam dziecko mam dla kogo zyc .Skąd to sie wzieło czyzbym miała znowu jakis problem ,niewiem własnie gdybym wiedziała to bym sie zastanawiała ,próbowała wybrnac z tego a tak błedne koło mam i mam i ciagle znowu mam i sie nakrecam.Wkórza mnie to ze mam to, a z drugiej strony mam dom dziecko zdrowie jako tak a szczesliwa wogole niejestem nieumie sie cieszyc z niczego nikt niemoze miec wszystkiego ,ale ta nerwica jest straszna niemozna znia walczyc całe zycie mnie juz tak wymęczyła serce glowe,życie i dalej tak bedzie to jest najgorsza mysl.