Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy i kołatanie serca a dojrzewanie

Gość Maciej2012

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Maciej2012

Witam. Czy w okresie dojrzewania moga dziac sie złe rzeczy z organizmem? Moze ktos przez to przechodził. Zawroty głowy, bardzo mocno odczuwalne tetno w palcach, brzuchu. Kołatanie serca bardzo mocne przy wysiłku (nawet przy małym wysiłku). Prosze o pomoc. Mam 16 lat. Objawy te sa uciazliwe i trzymaja sie mnie juz 6 tygodni. Bylem u lekarza, nawet w szpitalu badania porobili i nic mi nie jest. Co to moze byc?

Spoko mialem okres dojrzewania to praktycznie caly czas w domu siedzialem. Poszedlem pograc na hale to zaraz jakies dusznosci. Pakowalem ksiazki do szkoly to jak klucalem to mi serce zaczynalo kołatać. Minal rok wszystko przeszlo i jest git. Tez jezdzilem po lekarzach, panikowalem bylem u 2 kariologow. Teraz sobie mysle co ja zem odwala :D

Tarczyca badania. TSH i robione USG tez wszystko bardzo dobrze. Sprawdzane ucho i blednik wszystko ok. EKG wykonane z 5 razy (jakby bylo cos zle to chyba by wyszlo, nie?), tomografia tez ok. Do tego krew i tez wszystko bardzo dobrze. Moze powodem tego jest to ze nie widze na jedno oko ono czasem mnie boli moze to od tego? Do tego jak cos zjem to strasznie mi sie odbija,

W dniu 4.04.2017 o 08:17, Gość Kopi napisał:

I jak przeszło wam ? Bo u mnie od pół roku dramat Co chwile uczucie ze zaraz zemdleje Zawroty głowy ... nie wytrzymuje już Ile wam to trwało Da się jakoś załagodzić ?

I jak ja aktualnie mam 14 lat i od 2 miesięcy jest tragedia jest to samo cały czas czuje się jak bym miał zaraz zemdleć albo jak chwilę pobiegam mam duszności badania wszytskie dobre po ilu to ci przeszło?