Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

23załamana23,dzięki serdeczne za odpowiedz! dodałaś mi otuchy że jednak może to być pomyłka.Hmm powiem tak to pierwsze badania że niby mam wypadanie płatka zrobiła mi zwykła lekarka kardiolog,to było takie kontrolne badanie no bo zle się czułam więc zrobiła mi ekg potem,holter no i to echo.I tylko w tym echo wyszły jej zmiany i tak sobie żyłam z tą świadomością prawie dwa lata,martwiłam się bo powiedziała że teraz nic się nie dzieje no ale za parę lat na starość mogą być problemy.Zeszłej zimy w grudniu byłam na badaniach w szpitalu na oddziale endokrynologicznym właśnie z powodu napadowego szybkiego bicia serca,czucia omdleniaitd.Lekarz podejrzewał że mogę mieć coś z nadnerczą i ona powoduje takie zaburzenia.Po wnikliwych badaniach jak cało dobowa zbiórka moczu wykluczyli zaburzenia hormonalne,guz nadnerczy .I oprócz takich badań zrobili mi jeszcze kardiologiczne czyli ekg,holter no i to echo.Wiem że echo robił mi Doktor-ordynator oddziału kardiologi w rzeszowie.Taki już starszy człowiek:)więc chyba ten doktor ma większe doświadczenie niż zwykła lekarka.No nie wiem może się myle ale chyba zacznę myśleć pozytywnie i że nic mi nie jest a moje dolegliwości to po prostu stres!a propranolol mi nie zaszkodzi zażyć od czasu do czasu w sytuacjach stresowych.Serdeczne dzięki za odpowiedz:)