Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady wysokiego ciśnienia, rozdrażnienie i uczucie niepokoju

Gość jakbar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegos czasu mniej wiecej od miesiaca mam takie jak by napady wysokiego cisnienia np 180/100 puls 112 Trwa to kilka godzin mecze sie w tedy strasznie mam zimne stopy jestem jakis rozdrazniony czuje niepokoj do tego podwyzszona temperatura caly czas mam 37 stopni i strasznie sie poce jak wchodze po schodach to serce mi wali i mam straszna zadyszke Moje normalne cisnienie kiedy leze 120/78 puls 91 Dodam ze jestem osoba ktora bierze duzo do siebie obgryzam paznokcie i nie moge sie tego oduczyc. wyniki badan krwi sa dobre CRP w normie mocz tez prucz cholesterolu 306 a truj glicerydy 250 z tym bylem u lekarza ale nie dal mi zadnych lekow powiedzial ze mam schudnac waze 95kg przy 183cm wzrostu Prosze o pomoc moze ktos mial podobne objawy

Jak nie dał ci żadnychh leków,to jest ziołowy bez recepty-cynarex-przeczytaj ulotke w internecie.Obniża właśnie chol. całkowity i trójglicerydy.Ale jego działanie na nic, jesli będziesz pił alkohol,który podwyższa trójglicerydy.Trzeba tez odżywiać się wg. diety obniżającej cholesterol;2 łyżevczki dziennie otrąb owsianych,2 łyzki oliwy z oliwek,orzechy włoskie ,rodzynki,pestki ze słonecznika,dyni ..idd.