Gość gosc99 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam. Co może oznaczać zielony kolor kupy bez żadnej biegunki u dorosłego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Jednorazowy zielony kolor wyżej wymienionej substancji nie świadczy o niczym .Wielokrotny zielony kolor tejże -trzeba by się przyjrzeć woreczkowi żołciowemu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gertruda Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Może też być przy zatruciu albo po prostu po jedzeniu, warzywa, albo farbowane produkty (cukierki, żelki, lody, napoje itd), Tak samo jak po duzej ilośi marchewki jest pomarańczowy, a po burakach czerwony :), Gdy to jednorazowe, ew 2-3 dni bez zadnych dolegliwości po czym wraca do normalnego koloru nie ma się czym przejmować :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Poland Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 U mnie coś takiego występuje już 2 dzień - nie wiem czy mam się już obawiać o swoje zdrowie :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi