Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Silne dusznosci i bóle w łopatkach przy zawrotach głowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ja mam cos podobnego tylko , ze do tego mam bol karku czasami dziwnie bola mnie lopatki, glowa ,zawroty glowy no i te oddychanie . Czasami czuje ze umieram, ze sie udusze, to jest straszne nie moge nabrac pelnego powietrza, musze ziewnac zeby nabrac poweitrze do pelna, ale to tez nie zawswze wychodzi. w dodatku czuje jakbym miala cos w gardle, no i jakies dziwne zatkanie w klatce piersiowej. Pale od 7 lat, ale nie sadze ze po takim czasie palenia moze to miec zwiazek z papierosami ? Czy to moze byc nerwica, Strasznie sie boje , w przyszlym tygodniu mam wizyte u lekarza a panicznie sie boje , ze do tego czasu sie udusze. Czy ktos ma podobne objawy ? ;/

Dziekuje Wam ;) Przynajmniej troche sie uspokoilam, ze nie jestem sama . Masakra. Jeszcze jak dochodzi do tego panika, ze umieram i sie udusze to jest najgorzej :P Ja najbardziej to przezywam jak jestem w domu , bo wtedy mysle zeby tylko wziac gleboki oddech i nie bardzo mi to wychodzi heh. Jestem nerwowa szybko sie denerwuje, mam troche problemow moze dlatego...

To jest typowy bol przy nerwicy masz spiete miesnie i dlatego tabletki przeciwbolowe nie pomagaja.Musisz tak jak ja stwaic temu czoła.J a na noc biore lerivon 30 rano propananol 10 a jak mnie lapie juz tak ze masakra to biore pol abofamu.Wiec widzisz ze nie jestes sama:).jA juz prawie miesiac jestem na chorobowym.Jestem takk tym zmeczona ze masakra,nie wiem kiedy mnie zlapie jak bedzie wygladal atak a tak jeszcze na marginesie to mam wkretke ze cos innego mi dolega.Wiec pomysl sobie jak ja mam przerabane:)

Ja wczoraj pon treningu na rowerze ( ok 25 km, tętno 110-120 czy luźno ) i wpiciu 2 lodowatych piwek , na od wieczora az do dzis rana przy próbie wzięcia głęęebokiego wdechu czułem dziwny ból/kłócie jakby pod lopatkami i bardziej w środku..;) czułem się poza tym jak młody bóg ;)zastanawiam sie co to mogło byc i z kąd się wzięło..... dodam że trenuje prawie co dziennie i kondycję mam naprawdę dobrą. rano samo to przeszło od tak. miał ktoś coś takiego ?