Gość Dukee Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Mam problem od 3tygodni męczy mnie czerwona *plama* na kości ogonowej. tutaj jest zdjęcie http://zapodaj.net/05b70497ffb40.jpg.html Może ktoś wie co to jest i jak to leczyc? Wizytę u dermatologa mam dopiero za 2 tygodnoe:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kaxa91 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Hej . po wypadku miałam coś takiego jakieś ponad 2 miesiące licząc do 3 , samo znikło :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość abc 2 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To wygląda trochę jak uczulenie, mój synek ma podobne plamki chociaż w innych miejscach, a ma atopowe zapalenie skóry. Podobnie też wygląda liszaj. Spróbuj smarować maścią tranową. Można kupić bez recepty. Możesz próbować też pudrodermu. Groszowe sprawy, a maście godne polecenia, zwłaszcza jak mocno swędzi. Sama bym użyła pudroderm. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi