stce123 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 A, i robiłeś badania na potas, magnez i wapń? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Chyba byłoby najlepiej jakby ci założyli EKG 24-godzinne.Może wtedy by coś wyszło.Jesli lekarz ci mówi,że to nerwy,to chyba do tego ma podstawy.Staraj się wiec to przetrzymać i nie pękaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
stce123 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 I właśnie dobrze kolega radzi. Najlepiej założyć holtera, wtedy wyjdzie dokładnie, na ile szybkie są te tachykardie i czy coś oprócz tego jest nie tak z rytmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patryk93 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Raz podczas tego ataku zrobili mi EKG w karetce które nic nie wykryło, potem jak źle się bardzo czułem, pojechałem do szpitala, gdzie położyli mnie na kardiologi, zrobili 2x. EKG , pobrali krew by sprawdzić czy dochodzi wystarczająco tlenu do serca, ekg wyszło znowu dobrze, dodam że w spoczynku nic aż takiego mi się nie dzieje, lekarz, kardiolog w szpitalu powiedział że moje serce jest zdrowe, i że mam próbować spokojnie wstawać itd... Nie wiem czym mam się sugerować, ludzie piszą że im EKG też często albo w ogóle nic nie wykrywało, a gdy zrobili holtera to im powykrywał, taki popieprzony jest tu system że masakra... Na podstawie EKG stwierdził że moje serce jest zdrowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stce1234 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A mi to myślisz że nie stwierdzili po samym EKG, że jest zdrowe? W sumie to dalej nic nie mam zdiagnozowanego, ale mimo wszystko warto powalczyć o badania. Zrób sobie holtera to będzie wiadomo, jak długo trwają te kołatania i będzie wiadomo, czy realnie na dłuższą metę obciążają serce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patryk93 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wszyscy mi wpieprzają że to nerwica.. dosłownie wszyscy.... Powiedzieli ze mialem tyle razy ekg , ze serce jest zdrowe, ze to przez psychike i nadwage, ze w koncu to wyszło.... Dopiero po czasie zauważa się pewne błędy... Pewnie alkohol i fajki też miały mocny wpływ na to wszystko.... W końcu częste imprezy wyszły..... i się skończyło... Masakra... Za tydzień mam echo... także muszę się wziąć w garść, i powoli do przodu.. .chociaż jest ciężko.... Nikomu tego nie życzę, i dziękuje za odpowiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jeszcze raz powtórz hormony tarczycy ale razem z ft3 ft4 .A moze pijesz dużo kawy ,coli i iinych red bulli ?A moze za dużo herbaty ona też pobudza serce i jak się przesadzi to można odczuwac kołatania . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patryk93 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Paliłem bardzo dużo, przez rok czasu , po paczke dziennie , piłem dosyć sporo alkoholu , 2-3 w miesiącu się nawet zdarzało ostro poszaleć , TSH miałem dobre, a tycvh ft4 ft3 nie robili mi chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Patryk, sorry ale od tego powinieneś zacząć Twoje pisanie na forum : dużo paliłem , piłem .......................a teraz mam kołatania serca.................co mam robić!!!!!!!!!!!!!! Ty po prostu nawet nie masz nerwicy tylko organizm Twój pomimo wszystko bardzo młody zbuntował się i tego są efekty!!!!!!!!!!!! Nie chce Cię straszyć ale możesz bardzo długo odczuwać te dolegliwości związania z takim a nie innym trybem życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patryk93 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Fakt, balowałem często itd ale jestem młody i większość w tym wieku tak spędza czas, zwłaszcza tutaj , to że piłem nie znaczy że siadałem sam sobie w domu i chlałem, po prostu imprezy... A co do nerwicy, to przeżyłem dosyć sporo smutnych sytuacji w swoim życiu, i myślę że to też doprowadziło do tego..Ale zgodzę się z tym że tryb życia też robi swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Patryk , nie ma co * płakać nad rozlanym mlekiem*, będzie echo serca , jestem przekonana ,ze wyjdzie wszystko dobrze, postaw sobie jakiś cel w zyciu, nie wiem co robisz , czy sie uczysz czy pracujesz, swoją zmianę zacznij jednak od odchudzania , zmiany trybu życia bo widzę ,ze wiesz co zle robiłeś a wszystko sie pomału poukłada, będzie dobrze, zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patryk93 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dziękuje serdecznie za wszelkie rady i odpowiedzi, zajrzę tutaj jeszcze, i od czasu do czasu napiszę jak się dalej wszystko układa.. Miłego dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mikki Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Hej Patryk, jak się teraz czujesz? Mam podobne objawy i jestem ciekawy, czy dowiedziałeś się czegoś o przyczynie swojego stanu zdrowia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi