Gość Magdzik23 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dzięki gracjo:** kuruj się kochana:* a to dla was, mi to poprawia bardzo humor, muzyk leci na cały dom, a ja tańczę! jest cudownie!!a muszę się ogarnąć i coś upichcić, gracjo moje łóżko też było dziś rano ale nie dadzą mi lenia złapać to jestem na nogach a jutro 12 godzin w szkole nie wiem czy dam radę aż tyle http://www.youtube.com/watch?v=tiSnHkJGyn4 Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dzieki Tyta doczytałam teraz sovbie Twoj post. Ja bylam u dermatologa a nie psychiatry.swoja droga nie wybieram sie tam, walcze sama bo nie chce tego swinstwa łykać bo i tak wróci .. dla mnie to bez sensu brać by potem znowu łykać a wiem, ze u mnie tak bedzie bom słabe dziewcze:) Tyta nadal sie pocę jak się zestresuję, jak w ogole mam gdzies isc to poca mi się ale tylko pachy bo z cialem problemow nie mam no i te uderzenia goraca oczywiscie miewam ale najbardziej to w okresie przedmiesiaczkowym czyli tzw napieciem. Dzisiaj mialam isc po skierowanie do innego lekarza oraz pogadac o tym ale znajac zycie ze stresu wyleci mi to z glowy. Czytałyscie to co wam przeslalam? pisalo w nim o tężyczce ktora daje bardzo podobne objawy co nerwica Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witajcie ! Kochani nie będzie mnie do poniedziałku,Trzymajcie się cieplutko.Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam ponownie jak tam mija Wam dzień? Mi w miare tylko przy robieniu obiadu mnie brało ale jakoś dałam rade ehhh,pozniej ide w gosci ciekawe jak bedzie brrrr....... A poza tym straszna cisza tu jest,nic nie piszecie..... Samotna czytałam ale nie nakrecam sie co prawda jest tam pare objawow podobnych do nerwicy..... Wchodziłam dziś na tego bloga ale nic nowego nie mam dodanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam was dziewczynki :) widzę ,że sobie radzicie :) kasiula25-śledź blog codziennie ,czytaj wtedy, kiedy mozesz ,jak najczęsciej i stosuj sie do tych porad,wykonuj cwiczenia, ten blog jest tak prowadzony zebyscie mogly na spokojnie do tego podejsc , po kolei stosowac sie do rad Mateusza...nie wszystko na raz ,co by wam w głowach nie namieszało :) poczatki sa trudne ale warto,nie zrazajcie sie jak wykonujac cwiczenia i wdrazac jego rady beda was dopadaly ataki paniki bo to normalne ale z kazdym dniem ,gdy bedziecie robily to systematycznie ataki bd sie zmniejszaly a lek od 1-10 bd wynosil 1 :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zan wchodze kilka razy dziennie jak mam czas i sobei czytam wykonuje te cwiczenia i mysle ze niebawem beda efekty :)))))) a co tam u ciebie jak samopoczucie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Pewnie ,ze bd tylko trzeba cierpliwie czekac :) a jak pojawia sie atak ,ktory od razu nie przechodzi nie watpic w to tylko powiedziec ,ze nastepnym razem bd lepiej,trzeba troche popracowac nad tym zeby efekty byly widoczne :) dziekuje ,miewam sie wysmienicie :) i pogoda nawet sprzyja :D Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To super ze u ciebie ok :))))) tez juz bym tak chciała :)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jeszcze bd tu pisala na forum i dawala wskazowki innym jak sobie z tym radzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To fajnie pisz nam pisz :))) jest nam to potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Chodzilo mi o to ,ze Ty bedziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja tez bd tu do was zagladac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdzik23 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Samotna ja mam tężyczkę wybitną jak to lekarka napisała i część objawów mam właśnie od niej i deprechy. bardzo wszystkim radziłam by robić badania na nią, aż mieli mnie dość, bo przynajmkniej wiem czemu byłam taka słaba, pierwszy dzień, leżałam na podłodze nie mogłam się podnieść, ciało było takie wycięczone, bałam się, bylam taka słaba, ledwo się doczołgałam do auta bo karetki nie było, a na pogotowiu od razu mnie wzieli na łóżko na kółkach i zawieźli na oddział ratujący, szybkie badania, i diagnoza....ehh 2 tygodnie szukaliśmy przyczyny, tarczyca, cukrzyca, wszystko, aż moja kochana Pani neurolog mówi, tężyczka, zrobiłam badania i lekarki neurolożki zachwycały się przy ekraniku zaawansowaniem mojej tężyczki, do tego miałam zrobione hmm nie pamietam badania ale kopią cię prądem i patrzą na odruchy i jak przewodzone są nerwy, lewą nogę mam mniej unerwioną a kolejne to wbijają ci igłę w mięsień i coś sprawdzają, ale mnie mięsieć bolał dlugo w tym miejscu. samotna a co do tabletkek to wolę mieć kilka lat z głowy od nerwicy, nawet jak mnie złapie niż ciągle ją mieć, ze mną już było co raz gorzej, ale gdby było co raz lepiej to tez bym ich nie brała. indywidualna sprawa i objawy a ze mną już było naprawdę źle Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Heh bo skrotem napisałaś ehhh :))) to sie dogadałyśmy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No :) Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dzis jestem po wizycie u rodzinnej i powiedziała, że to bankowo nie tężyczka. Ochrzaniła mnie, że rzuciłam lekarstwa, że powinnam kontynuowac leczenie. dała mi skierowanie na potas bo niby magnez nie jest refundowany. Poza tym jak mnie osłuchiwała to akurat w tym momencie mialam skurcze dodatkowe ale ona o dziwo nicv na to nie rzekła i nie zleciła zadnego ekg ...kurcze peirwszy raz mi sie takie cos zdarzylo u lekarza a ona nie zareagowala natomiast gdy bylam w ciazy i miałam podczas mierzenia cisnienia taki epizod to rzekla ze mam arytmie no i bądź tu kurczę mądrym:( Poza tym miałam cisnienie 145/80 i kazała mierzyc co jakis czas...kurde a ja przeciez zestresowana i mówie ze tak mam w strresie no ale nic ....ja juz nie wiem co mam robić czy dać sobie spokoj czy co..teraz zas mnie to cisnienie martwi kurde! Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Aa jesli chodzi o czerwienienie sie twarzy i dekoltu to rzekla ze tego nie zmienie bo taka juz jestem i tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdzik23 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Samotna pewnie masz naczynkową skórę, trzeba o nią odpowiednio zadbać i będzie lepiej, wiem bo moja mama taką ma, jak buraczek Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Magdzik mi sie czerwieni glownie w stresie oraz po naslonecznieniu, dzis wystarczy ze posiedziałam 10 min na sloncu i juz buraczek, no i jak mam uderzenia goraca to burak na twarzy i dekolcie. Jak Twoja mama o nia dba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdzik23 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Samotna, moja mama też a do tego jak się nawet szykuje do wyjścia to jak wychodzi to cała czerwona, masz specjalne kosmetyki do skóry naczynkowej i dobrze jest pójśc do dermatologa który poradzi jak dbać o nią. nie widziałam ciebie, więc może to coś innego ale moja mama też na tą czerwonątwarz dlugo narzekała i dopiero kilka lat temu dowiedziała sie o czymś takim jak cera naczynkowa i warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dzięki Magdzik, poczytam sobie o tym. U nas jest niestety tak ,ze jeżeli u dermatologa jestes z jednym to o jednym dyskutujemy ew kolejnym razem jak to załatwimy rozmawiamy o czym innym:/ wiec nim włosy załatwię to chyba nigdy nie pogadam o tym z moja panią doktor. P.S. mam tak samo, podczas szykowanią sie tez czerwienieję hehe lub tez jak się schylę to mam buraczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaaaa Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zycze Wam dziewczynki milego weekendu,pogoda zapowiada sie wspaniala:)Ja wybieram sie z rodzinka do Chorzowa na Dora poznaje Swiat, zeby moja corka mogla sie zabawic:) Ogolnie czuje sie dobrze,tylko z rana takie mam sensacje lękowe, pozniej mi to mija, i robie co chce, mam nadzieje ze jakos popracuje nad tym by z rana pozbyc sie tych dolegliwosci,niby wszytsko w naszej glowie hmmm czasem trudno to zaakceptowac. Trzymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Kasiaaa a skad jestes?? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 milej nocki kasiaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witajcie z rana :P ja dopiero wstałam aż miło trochę dłużej pospać :P jak tam się czujecie dzisiaj kochani ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi