Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ! Ja już chyba nigdy nie napiszę ,że się czuję dobrze,bo zawsze potem jest masakra.Przykładem może być wczorajszy dzień.Z rańca spoko,a potem masakra.Ręce trzęsły mi się jak alkoholikowi,zawroty głowy,ech wszystko na raz.Dzisiaj nawet jest ok,zobaczymy co bedzie dalej. Tyta jak Zumba ?Na pewno dałaś czadu hi hi.

Kochani,mam pytanie-powiedzcie mi co mam zrobić-otóż,przyszło mi powiadomienie,że mam odebrać list z Urzędu Miasta a wiem,że to jest pismo w sprawie przekroczenia prędkości ( zrobiono nam fotkę fotoradarem jak wracaliśmy znad morza) Na pewno nie jest to mandat,bo mąż prowadził a samochód zarejestrowany jest na mnie,tylko pewnie chcą abym wskazała kierowcę.Moje pytanie-czy mam odebrać list,czy jak go nie odbiorę to ono wróci do adresata i potem będzie powtórka z rozrywki ?Sama nie wiem co mam robić.Jedni mówią olej to,a drudzy straszą komornikiem,chociaż tych pierwszych jest więcej.

Cześć dziewczyny :) Andziunia tak dałam czadu było superowo choć w pewnym momencie zakręciło mi sie w głowie nie zepsułam sobie relaksu,dzisiaj odczuwam zakwasiki w nogach i brzuszku dała nam wczoraj instruktorka popalić,do domu wróciłam z rumieńcami na twarzy tak nas wymęczyła, ale to dobrze tego mi własnie potrzeba bo Ja prócz jezdzenia na rowerze nie mam wogle ruchu,a jeszcze mnie czekało z męzusiem po baraszkować ale padłam jak kawka i nici z barszkowania hihihi............ a tak to u mnie też spoko, wczoraj mnie trochę Gracja zasmuciła pisała do mnie na fb niewiem czy tez masz z nią kontakt jak mozesz to napisz do niej trzeba naszą Gracje rozweselić :) Bartek zupełnie sie z Toba zgodzę,trzeba sobie cały czas wbijac do pustego łba hihi ze jest wszystko dobrze i że jesteśmy zdrowi a powoli wszystko sie ułozy :) co u pozostałych babeczek ????

Aaaaaa Andziuni sniłas mi się hahaahha zapomniałam napisać,teraz mi sie przypomniało ze przyjechałam do Ciebie na kawe wyglądałas tak inaczej niż na zdjęciu Cie widziłam,jechałysmy gdzieś taksówka ja do Ciebie mówie nie boisz się a Ty że nieee ze mną sie nie boisz hehehe wysiadłysmy i poszłysmy na jakiś mecz Twoja córcia była z nami potem juz nie pamietam ale taki dziwny ten sen hahahah moze dlatego że ogladałam wczoraj mecz i w dzień myslałam o Tobie i się przysniło hahahahahahah ...... dobre coooo?????

Witajcie :))) U mnie wmiare dobrze,od rana zaliczyłam dwa sklepy hihi. W jednym było tyle ludzi masakra i w kolejce musiałam postac ehhh dałam radę :))) Andziunia popieram dziewczyny że lepiej od razu załatwić tą sprawe i mieć spokuj. No TYTA to poszalałaś na zumbie dziś zakwasy no no,mimo że zakreciło ci się w głowie dałaś rade SUPER. Bartek super że tu piszesz, pocieszesz nas i wspierasz i to jeszcze z takim humorem :) więc pisz nam tu częściej. Pozdrawiam :)

Ja wróciłam ze spacerku dzis nie wytrzymałam 15 minut.Jakos mnie dzis mdli,trzese siejakas taka słaba jestem, małpa mnie złapała ale nie dałam sie,ale mimo wszystko i tak sie ciesze ze byłam chociaż całe 7 minut,tak tak całe 7 heh sprawdzałam na zegarku. BEZELUSZKU byłam z chłopakiem w sklepie to dałam jakoś radę,ciekawe co by było jak bym sama stała w taj kolejce.No ale nie ma co gdybać. A gdzie się Dziewczyny podziewacie?????

Ojjjj dziewczyny ale sie na pracowałam gnaty wszystkie mnie bola jak by mnie traktor pzrejechał poszłam posprzątac pzred dom bo szło sie zabic pzrez te liście,pograbiłam trawnik,wjazd do domu i z tyłu za domem potem drzewo poukładałam jestem padnięta 2,5 godz sprzatalam cały czas pochylona plecy mi wysiadaja nie jestem nauczona roboty przyznam i dopadłam sie jak świnka do koryta i oooo teraz ruszyc sie nie mogę hehehe a jeszcze sąsiadka chce zebym pojechała z ia na pokaz kosmetyków ALOE VERA zgodziłam sie bo Ja nie umiem odmówić i chyba zasne tam,ale moze mi maseczki porobią i sie odpręże troche :) Kasiula nie pzrejmuj sie ze tylko 7 min wazne ze poszłaś,nastepnym razem będzie dłużej zobaczysz :)iii tak super sobie radzisz naprawdę :)

Pójde dobrze mi to zrobi,a nie będę skromna przed chwilą 3 raz zaliczyłam sklep :))))) co prawda ludzi nie było i kupowałam jedna rzecz to za długo w nim nie byłam hihi jakoś nie mam oporów sama iść do sklepu koło domu problem sprawiaja mi wieksze sklepy......Ja dopołudnia nie mam czasu wejsc bo B ma popołudniówki i musze obiadek zrobić. A co do tego odmawiania to ja tez kiedys nie umiałam odmówic na wszystko sie godziłam ale teraz staram sie mówić NIE!

Oooos suuuper z czasem juz duże sklepy nie będa Ci straszne zobaczysz!!!!! jejku Ja to jestem w swoim zywiole jak ide na zakupki czy jakiejś galerii nic mnie nie rusza noo tfu tfu zeby nie zapeszyć :) jak masz sklep pod domem to fajnie bo własnie od takich sie zaczyna ja tez na poczatku mialam tylko jeden sklep wybrany jak sie zle czułam to nie raz biegłam do niego tak sie bałam a teraz bez problemu :)

Oooos suuuper z czasem juz duże sklepy nie będa Ci straszne zobaczysz!!!!! jejku Ja to jestem w swoim zywiole jak ide na zakupki czy jakiejś galerii nic mnie nie rusza noo tfu tfu zeby nie zapeszyć :) jak masz sklep pod domem to fajnie bo własnie od takich sie zaczyna ja tez na poczatku mialam tylko jeden sklep wybrany jak sie zle czułam to nie raz biegłam do niego tak sie bałam a teraz bez problemu :)