Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Dziewczyny:) Na wstępie to mnie to strasznie denerwuje,że jak się zaloguje to muszę szukać tego forum, dałam zapisz obserwowane czy jakoś tak, ale nic mi sie na profilu nie zapisało. Wkurza mnie to ,że muszę mieć to zawsze w ulubionych. A może któraś z Was wie jak tego uniknąć, może ja jakaś lewa komputerowo jestem?:D A to że się wylogowuje to też juz miałam okazję wczoraj doświadczyć:) TETA32 co do kościoła to też miałam taką akcję w kościele,ale już po tym jak to się zaczęło, byłam w ciąży i poszłam i równie szybko wyszłam. MAGDZIKOWA ja również nie wiem czym jest ta Twoja ablacja,ale potrzymywać na duchu nerwicowym mogę. MAGDZIK23,ja doszłam do wniosku,że to co się wydarzyło, miałam właśnie podświadomie w głowie, siedziałam na tej zakichanej poczekalni po tym szczepieniu i czytałam ta ulotke i skutki uboczne, ze zapaść etc. i sobie chyba we łbie podświadomie nakręciłam bajere i stało się:/ Jak Ty na uczelni jesteś w stanie wysiedziec to i tak Cię podziwiam, ja nie byłam w stanie, nie chodziłam, ale mgr jest:) Sama nie wiem jak , ale jest. A co do studiów to moja daleka kuzynka wczoraj zapytała mnie czy nie moglabym pojechac do biblioteki i jej pare rzeczy pokserowac wlasnie do pracy mgr ( nie no pewnie ze moge, mam nerwice ,ledwo ruszam sie z domu, mam chora mame, męza i dziecko na grype i MOGE JECHAC :) Oczywiscie nie moglam jej odmowić, pojechalam. Kobitka z biblioteki mnie wysmiala ,ze chce to zrobic w godzine. Wzielam ze 3 ksiazki ,ktore byly i poszlam na ksero, cos jej tam niby zrobilam,ale gdybym musiala to zrobic na 100% to cala robote bym za nia odwalila i musialabym tam siedziec z 8 h:/ Oooooo nie !!!!!!!!!! ja juz mgr pisałam. NI CHU JA! ANDZIUNIA- no fakt usuwaja sie posty i trzeba raz jeszcze pisać (dlatego teraz wlaśnie robie CTRL+C) w razie W:) Ale mimo tego wszystkiego mialam dzisiaj aktivity day:) Z samego ranca ta biblioteka uniwersytetu wrocławskiego (jak weszłam to od razu ajfona wyciągnęłam, oczywiście, żeby zrobić foto tego miejsca, poraziło mnie swą Harry Potterową scenerią, wielki globus, takie schodki do samego sufitu, jak z bajki) , potem pojechałam z Małym na kontrole do lekarza, i oczywiście co??? Czerwone ucho po infekcji, marsz na Ostry Laryngologiczny, pojechałam znowu na drugi koniec Wrocławia, bada,bada i antybiotyk, no i super sobie myślę....MOŻE JESZCZE KOMUŚ DO BIBLIOTEKI POJECHAĆ ???????????????????????????????????????????? Dobra dalej Waszych postów już nie pamiętam :)

Witam ponownie.Ciotka wpadła na pogaduchy i musiałam szybciutko zakończyć pisanko.Byłam dzisiaj chwilkę u babci,potem zaliczyłam parę sklepów.Coś tam kupiłam,ale same spożywczaki plus chemia,ale jak się przeszłam to od razu inaczej człowiek się czuje.Dzisiaj wcześniej się położę,może uda mi się zasnąć.Tak strasznie mi snu brakuje.Gracja ja już sama nie wiem z czego to się wzięło.Wiem,że jak jest pełnia,to ja pierdolca dostaję.Normalnie jak lunatyk hi hi a teraz to nie wiem co jest,bo u nas niebo zachmurzone.Teraz zapaliłam drugi raz w kominku,bo mi zimno w dupsko.Usiadłam sobie na kanapie blisko niego a i tak mi zimno.Kuźwa laski,dzisiaj Andrzejki !!! A ja w domu ( z resztą od kilkunastu lat nic się nie zmienia) Tak bym poszła gdzieś potańczyć.Tytuś jak ja Ci zazdroszczę,że ostatnio się tak wybawiłaś,ja też tak chcę !Nie wiem czy dałabym radę,ale trzeba próbować,zawsze można wyjść.Dobra,już nie przynudzam.Trzymajcie się cieplutko :***

Cześć Wszystkim, oj tak, dzisiaj Andrzejki, ja też w domku, w dodatku chyba córka mi się rozchorowuje:(. Na razie kaszelek, ale oczka tak się szklą że nie wiem czy w nocy gorączki nie będzie. Poza tym dzień jakoś zleciał na ogarnianiu domu, też byłam na zakupach spożywczo-chemicznych ale i do księgarni wstąpiłam zobaczyć jakie to nowości na półkach. Odkąd mam te dolegliwości nerwicowe to nawet na czytanie jakoś ochoty nie mam. No i przerażają mnie świąteczne prezenty. Kupujecie przez internet czy po sklepach biegacie? Ja w tym roku chyba internetowo ogarnę temat.

Wlasnie wrocilam z pogotowia.Wzieli mnie za wariatke.Przez ponad dwie godz mialam temp 35,2-35.4.Ja nigdy nie mialam takiej niskiej temperatury,wystraszylam sie i pojechalismy,a one prawie sie ze mnie smialy.Niby poogladala,ale tez na koniec mi nie powiedziala ze to na bank nie jest sepsa,tylko,ze jak cos sie zdazy to mam przyjechac.A wiec niestety Andziuniu,nawet jakbym chciala do szpitala to nikt mi skierowania nie da:(Jedyne co to moge modlic sie zeby nic mi nie bylo,albo kopnac w kalendarz i miec satysfakcje,ze oni nie mieli racji:)Narobilam sobie tylko obciachu przez ta wysypke,w przychodni,na pogotowiu,ale ja nigdy jeszcze nie bylam taka wystraszona,a nie byloby nic gdyby lekarze powiedzieli,ze to alergia,koniec kropka,a nie straszyli.Najgorsze jest to,ze ja nie mysle o sobie,tylko co inni o mnie pomysla:( Zycze Wam spokojnej i milej nocy:) No i milego sobotniego poranka:)

Magda79 to faktycznie miałaś dziś noc,ale nie przejmuj sie ja miałam raz straszna wysypke i nikt mi nie pomógł,byłam załamana i wkońcu postanowiłam ze niech sie dzieje co chce i nie poszłam wiecej z tym do lekarza tylko piłam wapno w domu i jakos potem sama przeszła.....a moze jezcze do jakiegoś dermatologa sie wybierz albo co ale nie panikuj tak bo się sama wpędzasz.wiesz ze ja mam zawsze niska temperature ciała i wcale nie martwi mnie to,mam 34 na ogół i jakoś nawet lekarka nic nie mówiła jak jej powiedziałam.sepsy kochana nie masz a takie wysypki to bardzo duzo osób ma.teraz jest dużo alergików.ja jestem uczulona na włoskie orzechy i jak kiedyś byłam na komunii i zjadłam tam torta orzechowego to taka byłam obsypana i na dodatek puchłam ze szok.ze wyglądałam jak straszydlo przez dwa tygodnie.miłej soboty wam dziewuszki życzę.ja jakaś taka dziwna ale moze przejdzie potem.znów miałam jakieś straszne sny i lęk z nocy pozostał jakiś mały ale jest.

Witam kochani :) MAGDA 79 faktycznie nockę miałas niezła;/ MAGDAF ja prezenty zawsze przez neta zamawiam choć na pewno się do sklepu wybiorę bo na święta mała moja 4 lata konczy więc też musze pokupować . ANDZIUNIA bo to było tak wstałam rano do pracy i wyjrzałam przez okno czy mój znajomy już idzie bo razem chodziliśmy do roboty a tu tak czerwono na dworze a to nam komin się zapalił ja takich drgawek dostałam masakra a to była tylko sadza ale po tym na drógi dzień w pracy miałam pierwszy atak ale myślałam że to przez okres bo akurat dostałam potem tydzień czasu było dobrze i kolejny atak więc zrobiłam sobie wolne tydzien , poszłam do pracy i zwiałam z tamtąd taki strach mnie ogarnął , a potem to już wogóle przestałam wychodzić ;/ to też niezłą przygodę miałas z tymi strażakami ;/

Co tu tak cicho? wszystkie pojechałyście na Andrzejki ?:) tylko Magda postanowiła spędzić Andrzejki na Ostrym??:) Jest juz u Was snieg? moze w koncu przypili mrozem i przejdzie nam ta jesienna chandra (chyba przez ch) :) Odkąd jestem na wychowawczym i nie pracuje to nawet język Polski -trudny język:) Ja dzisiaj siedze z moim maluchem w domku ,bo te zapalenie uszu ma i bierze antybiotyk:/ A Wy jak tam?

Dziewczynki ja dopierow wróciłam hahaha byłam u cioci i trafiło mi sie super bo tam mnie podrzucił sasiad przywiozła mnie kuzynka.jak tam poszłam to miałam jakiegoś stresa ale potem pusciło i nawet cioci posprzatałam.za to teraz w domku musze nadrobil a zaraz przyjdzie sąsiad zebym go obcieła.ale cieszę sie ze pojechałam.miłego wieczorku

Siemka dziewuszki :-) U mnie jak na razie spokój odpukać wczoraj i dziś ok :-) z rana jak zawsze w sobotę zakupki kupilismy choinkę, świecidełka na okna,i lampeczki na ganek :) takz eu mnie już świątecznie,zobaczyłam że wszyscy Norki juz mają choinki to co Ja gorsza heheh popołudniu byłam z młodszym na mikołajkach Polonii Norewskiej pojechalismy o 16tej z koleznaką i jej synkiem to wróciłysmy po 20tej,córcia oczywiscie nie pojechała bo ona juz nie dziecko tylko nastolatką sie nazwała niech jej będzie hihihi,kolacyjka na nas czekała pyszne kolorowe kanapeczki mąz zrobił ,byłam taka głodna ,że zjadłam aż 7,otworzyłam sobie piwko z soczkiem mąz drineczka i ogladaliśmy KSW i tak minął mi dzień....... bez nerwicy ufffffff........ Magda to faktycznie miałaś pechową noc jejkuuu :( wierze Ci ze było Ci głupio bo te france nie wiedza że człowiek ma nerwice i boi się wszytskiego ale ten co tego nie zazna nie zrozumie nas,nie pzrejmuj się najwazniejsze że powiedzieli że nic Ci nie jest i uspokoiłas sie trochę :-) Gracja to się dzisiaj na gościłaś ii fajnie Tobie to sie akurat należy wiecznie tylko do Ciebie goście się zwalają a Ty biedna cały dzień w domu :)suuper ze sobie gdzieś wyszłaś :) A u reszty babeczek jak samopoczucie???? Magdzik jak egzaminy dobrze????? Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki Wam wszystkim :-)

Gość Magdzik23

Magda wcale się nie dziwię że się zmartwiłaś i przestraszyłaś, idź może do internisty albo neurologa i poproś o kierowanie. mnie mój internista jak okazało się że mam deprechę to powiedział że mi przepisze skierowanie bym odpoczeła od wszystkiego i się nie denerwowała że coś mi jest bo zrobią tam badania. uwielbiałam tego lekarza, a on odszedł z mojej przychodni i niewiadomo gdzie bo się pytałam. egzamin mi chyba dobrze poszedł napisałam godzinny egzamin w 15 minut:) i naprawdę znałąm odpowiedzi ale wiecie jak to jest, pewności nigdy za wiele więc czekan na wyniki a kolejny został przełożony na następne 2 tygodnie ehhh ile pracy mam teraz a do tego mam doła:(( czy przy antydepresantach tak powinno być?

Lencia u nas sniegu jeszcze nie ma tylko mróz -5 ale od poniedziałku ma padać Ja sie ciesze ze jeszcze nie ma bo tu jak sypnie tak do lutego a nawet marca pada, w tamtym roku nas zasypało ze drzwi od ganka nie moglismy otworzyć a zeby wyjsc z domu zrobiony mielismy tunel na wyskosci pasa zeby dojśc do smietnika i wyjśc na ulicę także Ja za sniegiem jeszcze nie tęsknie :-) najważniejsze że 14tego grudnia jadę do Polski juz dni odliczam jupiii :-)

Cześć, Magdzik23 to gratulacje w takim razie!!!:) Magda79 rozumiem Cię doskonale ze czułaś się jak idiotka a lekarze tylko patrzyli i mieli ochotę wybuchnąć śmiechem. Ja czułam się tak samo jak 2 x wzywałam pogotowie - patrzyli na mnie jak na idiotkę która nie ma co robić tylko wzywa karętkę jak jej się zachce. Olej to i już. A z wysypką: spróbuj pić wapno takie dla alergików i zyrtec ucb (jest bez recepty). Ja jestem alergikiem i jak mam nasilone objawy nerwicy to alergia daje o sobie znać w postaci pokrzywki. To jest wszystko wywołane stresem, który nasila alergię. Będzie dobrze! Moje dziecko od pt nocy ma gorączkę której nie mogę zbić. Schodzi do 38 a potem zaczyna rosnąć. Oby jej przeszło, jak nie to jutro do przychodni się wybiorę. Trzymajcie się!

WaCześć Dziewczynki :) Ja dzisiaj całe popołudnie bylam u Teściowej z mężem i z maluchem. Posiedzieliśmy,pojedliśmy i nawet miło nam minęła ta niedziela. Czuję sie dobrze, poza tym,że chyba mnie chorubsko jakieś bierze:/ Wszyscy w domu byli chorzy i się już prawie wyleczyli ,teraz czas na mnie żebym zachorowała:/ Mały zaczął chodzić ( ma 10 miesiecy) a jak zaczął tzn jeszcze nawet nie miał , miał 9 i 3 tygodnie, czy to aby nie za wcześnie? A jak u Was?

Gość Magdzik23

Uff dziewczyny 2 tygodnie przerwy od szkoły, jak dobrze!! ale co z tego jak mi urosło zajęć do zrobienia przez te dwa tygodnie, mam 4 prace do oddania już i jakieś zaliczenie. muszę to ogarnąć przez 2 tygodnie. we wtorejk zakupy świąteczne a jutro też masę pracy, nie mogę spać w dzień już bo mnei to całkiem rozbija, jak się budzę to czuję przyśpieszone bicie serca. tylko wtedy a nie wiem czemu. miłego wieczoru dziewczynki,

Gość Magdzik23

Witajcie dziewczyny ja dziś mam jakby mniejsze odrealnienie jak cudownie, bardzo sie z tego powodu cieszę, to tak minimalnie ale zaraz sie rozplacze ze szczescia ze to minimalnie troszke lepiej, do tego nie mam jazd w nocy oprocz napinania calego ciala mocno ale to chyba od tezyczki. zabieram sie juz do pracy i nei chce dzis spac by sie nie rozbić jak zawsze bo mam tak dziwne ze jak juiz przestawie organizm na odpoczynek w dzien i prace w nocy to potem w dzien jak spac nie moge bo cos musze zrobic to jestem niewiarygodnie zmeczona ze az sie kreci w glowie ja lencia studiuje zarzadzanie, kiedys je wybralam i teraz tak mi zależy by je już skończyć. pójdę na imprezę jak zdam tą sesję a jest naprawdfę bardzo ciężka.. milego dnia dziewczyny

Witam Was laseczki :-) Lencia helołłłl jestem :) faktycznie tu cisza straszna nigdy tak nie było??? U mnie ok :) jak narazie nic sie nie dzieje uffff,zasypało nas sniegiem wywołałam wilka z lasu aa tak liczyłam na to ze mnie ominie póki do Pl nie pojedziemy a tu upsss zaczeło wczoraj pruszyć i tak do rana napadało do kolan dziecki sie ciesza bo frajda :) ale dla mnie frajda to nie była jak szłam zaprowadzic ich do szkoły i z powrotem ich odebrać brrrr......... nooo ale chociaz sie przeszłam i przewietrzyłam łepetynę :))))))) Andziunia jak tam u Ciebie serce juz laptopa naprawili???? Zelka a Ty dalej biedna wejsc nie możesz na forum???? Kasiula25 jak minął weekend???? Bezeluszek a Ty teraz pewnie szczęsliwa skoro męzuś przyjechał hihih :) wogóle co u reszty taka tu cisze że szok??? Magdaf,Magdzikowa, Kasiaaaaa, Madga, Gracja,Samotna,Monic,Agulka, jak kogos minełam to przepraszam mam kłopoty z pamiecią przez ta małpę :(

Witam Was laseczki :-) Lencia helołłłl jestem :) faktycznie tu cisza straszna nigdy tak nie było??? U mnie ok :) jak narazie nic sie nie dzieje uffff,zasypało nas sniegiem wywołałam wilka z lasu aa tak liczyłam na to ze mnie ominie póki do Pl nie pojedziemy a tu upsss zaczeło wczoraj pruszyć i tak do rana napadało do kolan dziecki sie ciesza bo frajda :) ale dla mnie frajda to nie była jak szłam zaprowadzic ich do szkoły i z powrotem ich odebrać brrrr......... nooo ale chociaz sie przeszłam i przewietrzyłam łepetynę :))))))) Andziunia jak tam u Ciebie serce juz laptopa naprawili???? Zelka a Ty dalej biedna wejsc nie możesz na forum???? Kasiula25 jak minął weekend???? Bezeluszek a Ty teraz pewnie szczęsliwa skoro męzuś przyjechał hihih :) wogóle co u reszty taka tu cisze że szok??? Magdaf,Magdzikowa, Kasiaaaaa, Madga, Gracja,Samotna,Monic,Agulka, jak kogos minełam to przepraszam mam kłopoty z pamiecią przez ta małpę :(

Hej dziewczynki!U mnie paniki ciag dalszy,a jest jeszcze gorzej bo dzis maz idzie na noc do pracy i zostajemy same z mala:(Ja nie przejmowalabym sie ta wysypka tak bardzo gdyby nie to,ze wyrwalam tego zeba,wiec jakas tam mozliwosc zakarzenia krwi bylaby,poza tym ta wysypka jest wlasciwie tylko w okolicach pachwin i nogach i ja ciagle mam wrazenie ze jest jej coraz wiecej i to takie plamki,jakby krwinki i jak je naciskam to nie znikaja i wogole tydzien jak odstawilam antybiotyk,sterydy dostalam,wapno pije,alertec lykam i ona nie znikla jeszcze.Ogolnie nic mnie nie cieszy:(A tu swieta zapasem.Do tego pralka cos szwankuje,jescze mi brakuje takich wydatkow. U nas postraszylo tylko sniegiem i zimno sie zrobilo.A dziecko chcialoby isc na sanki:) Ale dzis wyszlam z mezem zaprowadzic mala do przedszkola i przez weekend pojechalam do tesciowej,nawet bylo milo:)Wiem,ze jak zamkne sie totalnie w domu to juz bedzie masakra calkowita. Magdzik i jak synus,chodzi w okularkach?Super,ze u Ciebie samopoczucie sie poprawia,tabl dzialaja:) Agdzie reszta dziewczynek?No i Bartus?Mam nadzieje,ze u niego lepiej? Serdecznie pozdrawiam dziewczyny i naszego rodzynka:)

Witam kochanie :P Ja jak zwykle zabiegana :P TYTUŚ no jakos nie za bardzo szczęśliwa że przyjechał na szczęście juz pojechał. on nie rozumie słowa że to koniec ze go nie kocham cały czas chodził tulił mnie i całował a mnie szlak trafiał .powiedziałam że mozemy zostać pzryjaciółmi wiem to głupie no ale niestety ja nic do niego nie czuje ale nie chce go zranic jakims ostrymi słowami :( a tak to czuję sie naprawdę swietnie :) czuje że żyje :)