Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnych snow zycze wszystkim:) Mnie rozklada i bol gardla okropny:( Magdzik pomysl ze jutro bedzie swietny dzien:) słonko zaswieci!! glowa do gory:) wywietrz pokoj przed snem ,bedzie sie spalo lepiej:) Zaplanuj cos cokolwiek, zrob jakies pyszne ciacho np:) bedzie ok odpędzaj zle mysli to duzo pomaga!! Dobranoc

Kasiula25 mi dzień minął dobrze do wieczorka było ok,w nocy cos spac nie mogłam mały mój gadał przez sen wołał mnie w nocy, bo wydawało mu sie ze rekin lezy u niego na tapczanie i musiałam wstac zobaczyć mówię mu ze to jego tygrysek a on ze nie bo jest sliski i mokry hihihi połozyłam sie koło niego usnełam potem znów powrót do swojego łózka i taka noc,ale wiesz ze rano pamietał bo mi mówił ze ten rekin go obudził i sie go bał ,niewiem co to było czy cos ogladał i mu się przyśniło ,wogóle jest taki bojący ten mój synek do WC boi sie sam pojsc, o 11 jade do kolezanki na pogaduchy bo co tu robić :) a jak u Ciebie ?????? Andziunia odezwij się kochana,zaglądasz wogóle na fb czy się mijamy tak jak z Gracją??chociaż wczoraj popisałam z nia troszkę,ale koleżanka przyjechała i musiałam konczyć,napisz co u Ciebie ??? Wczoraj taka ochote nabrałam na pieska ,ze cały wieczór oglądałam na allegro maltańczyki sa cudowne bialutkie takie przytulanki cudowna psinka,a są czarne widział ktos może bo na allegro były tylko białe??? Kasia kuruj się ja tez była chora w tamtym tygodniu, ale na szczescie obyło się bez antybiotyku i jakos przeszło :)

Witajcie :) U mnie w miare tylko obudziłam sie z jakim nie uzasadnionym lękiem ehhh a tak to ok. Co do maltańczyków to nie ma czarnych,sa tylko w białym umaszczeniu a właściwie to śnieżno białe. Tyta synusiowi pewnie cos sie przysniło i dlatego miał koszmary w nocy biedactwo. A ja postanowiłam że od dzisiaj codziennie bede wychodzic na spacer chociaz krotki ale bede czy sie dobrze czuje czy zle to ide!!!! Na dzis mam tyle planów ale co z tego wyniknie to zobaczymy,na koncu mi dnia nie starczy hihi posprzatam,poprasuje bo znowu sie troche nazbierało,mam zamiar psa obciąć i jeszce na spacer isc.Na szczescie obiad juz mam bo wczoraj wieczorm gulasz zrobiłam. Miłego dnia :)

Posrana to choroba!!!!!!!!!!!!! Właśnie sprzątam i tyleczek mi się rusza, tańczę ze szczotą, odkurzaczem ze ścierą w ręku i mam w sobie tyle zapału energi , ale co z tego bo przy tym się skupić nie da a wtedy z nauki dupa! ajć, jest cudownie, a wieczorem pewnie znów się pobeczę i bedzie beznadziejnie, no cóż to trzeba korzystać. paaaaaaa:DDD . < macha tyłeczkiem> a w domu błyszczy.

Moj zly okres sie przedluza, totalnie bez energii jestem, snuje sie jak cień, serce nawala, płakać sie ciagle chce, oslabienie mnie ciągle bierze, światlo razi, czuje sie odrealniona, zawroty glowy...żyć nie umierać, wolałabym wybrac jednak to drugie. Sama do konca zycia, super wizja, coraz to gorzej sie pracuje , ba ja nie wiem jak ja jutro zajdę do tej roboty i jak bede pracowac i jak wrócę...no masakra, tak źle to dawno nie było:( Pozdrawiam dziewczyny, chociaz u was dobrze , to tylko mnie cieszy

SAMOTNA Kochana będzie wszystko dobrze,nie trać wiary i nadziej.Każdy przechodzi te złe dni jak mnie one dopadną to je olewam mimo tego że jest ciężko i żyć nieraz się już nie chce.Nie wolno się poddawać ,moim zdaniem po to są te gorsze dni żeby mogły nadejść te lepsze więć nie poddawaj sie i głowa do góry :)))) Ja jestem już po spacerze,pogoda nawet w miare, ubrałam się lekko bo jak się za grubo ubiore to zaraz mi duszno i słabo,ktoś tu tez wspominał że tak ma.Na spacerze było tak sobie.Cała sie trzęsłam mdlilo mnie i jakies takie dziwne miałam uczucie ale mino tego szłam co prawda byłam jakies 15 minut ale i tak sie ciesze ze poszłam mimo ze fatalnie sie czułam,poza tym juz nie pamietam kiedy byłam sama na spacerku i kolejny raz udowodniłam sobie ze nic sie mi nie stało,nie zemdlałam,żyje :)))))) Wiec jutro tez ide na spacerek .

Samotna biedactwo Ty nasze :( nie możesz sie poddawać kochana a tym bardziej mysleć o najgorszym,w takich momentach musisz sie przestawic na optymizm mimo ze jest żle,bo swoim negatywnym nastawieniem pogarszasz sobie swój stan psychiczny,moim zdaniem powinnaś isc do psychologa lub psychiatry i zacząć brać leki skoro już dłuższy czas jest żle,pomóż samej sobie samotna i życzę Ci kochana cudownych dni bez nerwicy :) Kasiula25 jestem pod wrazeniem robisz dokładnie tak samo jak Ja na poczatku robiłam szłam mimo to jak sie czułam,identycznie miałam jak Ty nogi drżały,mdłosci,dziwne uczucia nachodziły ale szlam i sie nie poddawałam nie raz nachodziły mysli zaraz sie wrócę ale nigdy tego nie zrobiłam,takze kochana duuuuuzy postep naprawdę tak jak piszesz głupie 15 min dziennie a dużo pomorze zobaczysz z czasem będzie godzina mało na spacerku :)))))))a wyszłaś wczoraj po chłopaka wieczorem ??? trzymam kciuki oby było lepiej :))))) Magdzik znów daje czadu hehehe dobrze dobrze popieram i zgadzam sie z Tobą ze posrana choroba :((((( Kasiaaa a od kiedy biezresz te leki podobno tak na pocatku jest ze sie zle czuje ale z czasem sie normuje i jest gicior,więcej Magdzik na ten temat wie bo tez bierze leki :) Będzie dobrze zobaczysz :)))))) Bezeluszek drzewo juz zniesione ????narobiłas sie trochę cooo??? buzka :*******

Kasiula25 ja mam tak samo, ze jak sie za grubo ubiore to mnie czesto uderzenia goraca biorą i wtedy ejst mi slabo duszno i mam wrazenie ze zaraz zemdleje, czasem mam nawet mroczki przed oczami wiec takze wole sie lzej ubrac by mi bylo chlodniej... Kasiaaa nie, nie biore leków, zraziłam sie do nich...w zasadzie to głupol z e mnie bo i boje sie ich lykac....choc teraz musze sie troche nalykac innych na anemie. Mam tez dylemata bo kupilam specyfik na wlosy ktory jest sterydem i zawiera hormony. Wyczytalam to czego nie bylo na necie i znowu mam dylemat bo nie wiem czy moge brac bo mam w piersi jakis byt ktory co roku na USG sprawdzam a tam w ulotce pisze ze nalezy ostroznosc zachowac w przypadku wlasnie jak cos jest w piersi:( Kolejne drogie lekarstwo do smietnika ( chyba wylysieje do konca) w dodatku facet na allegro mnie oszukal, zaplacilam a towaru nie otrzymalam i musze teraz latac po policji i zalatwiac a dziecko bez butow i nie wiem czy kupowac kolejne..same kłopoty

Samotna Ja Cię rozumiem, że Ci cięzko przez te serce pewnie Ja sama bym też tak reagowała,ale jak boisz sie leków brać to chociaz zacznij chodzić do psychiatry czy psychologa po porady,warto isc i pogadać o tym co Cie boli co lezy na serduszku,wyciszy Cie trochę i podpowie jak sobie radzić,ja byłam tylko 3 razy na takiej wizycie i moja P.Psychiatra podał mi mnóstwo przykładów jak sie nie bać,jak radzić z negatywnymi myslami pare takich przykładów napisałam Kasiuliii i sama widze ze z tego co piszę radzi sobie kobitka dobrze,i umie juz sie przestawić na optymizm, a co do tych oszustów na allegro to niech ich szlag trafi nas tez jeden oszukał i mój mąz tez nie otrzymał zimowych butów, a tu dla dziecka i chamy nie mają litosci :( o specyfikach na wlosy nie mam pojęcia Ja brałam kiedys belisse i byłam zadowolona :) Kasiulaaa na plotkach fajnie jak sie szykowałam cos mnie brało jakies dziwne uczucie miałam w gardle taka szorstkośc czułam jak by ściskało mnie lekko ale pojechałam rozgadałam sie i zapomniałam o głupim uczuciu i było ok :) aha to idz idz kochana to dzisiaj zaliczysz 2 spacerki hihih suuper :)