Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dziewuszki :) Jak Ja sie dzisiaj wyspałam jejkuuu od dawna tak smacznie nie spałam wstałam taka zadowolona niewiem jakas taka szczęsliwa niewiem sama czemu może jakis hormon szczęscia mi sie udzielił,na zumbie było poprostu wspaniale tak mnie to rozpręża i relaksuje szkoda tylko że godzinkę zaraz wam wkleje link piosenki która tanczymy juz na sam koniec jak jestesmy zmęczone zakochalam sie w tej piosence stara bo stara ale uspokaja wlaczcie sobie naprawde i posłuchajcie mnie ona tak wycisza ze sama jestem w szoku :))))))) jestem sama w domu i non stop jej słucham :) http://www.youtube.com/watch?v=quX_OV0i6ls udostepnilam ją tez na fejsie :) Kasiua25 to dalas czadu z tym sprzataniem heheh no i dobrze masz chociaz zajecie nerwica na plecy nie wejdzie :) Ja zaraz jade do kolezanki na herbatkę a Ty Kasiula włacz sobie piosenkę i działaj w domku :) Kasiaaa ja akurat z apetytem nie ma problemu hahaha jem za dwóch,fajnie że sie dobrze czujesz ze wychodzisz do sklepu,a niunia chora bo taki okres jest mój mały tez był niedawno chory wyleczysz i bedzie dobrze :) POZDROWIONKA DLA RESZTY BABECZEK :) Bezeluszek poczytaj poczytaj warto :)

Kasiaaa dobrze że mi powiedziałaś, hmm ciekawe, wiem że tak jest, ale nie wiedziałam, że są aktywizujące lekarstwa, hmm....muszę pomyśleć co zrobić, kasia mi dzisiaj lepiej jest, sądze że to przezm ój tryb tak się dzieje, kiedyś mówiłaś że źle czułaś się po spaniu więc nie spałaś w dzień, a ja teraz śpię bo bardzo zmęczona jestem, ale może powinnam przestać bo jak nie spałam to jakoś lepiej ale długo w nocy siedzę więc potrzebuję snu, sama nie wiem co zrobić. dzisiaj już mi lepiej psychicznie mały przez to zapalenie spojówek, i zostajemy w domku, i dziś fajne rzeczy robimy i będziemy razem pichcić a po obiadku zabieram autem mego miśka kochanego na lody do maista:) sama bo wszyscy do krakowa jadę i sama zostaję, więc trzymajcie kciuki bo półtora roku8 nigdzie z mym dzieckiem sama nie jecha łam autem:) kasiu ja mam jeszcze jedno opakowanie i po tym opakowaniu moja lekarka zdecyduje co dalej, wiem że po roku jakoś może się zdarzyć że już tak nie działają silnie ale wtedy dobrze jest ozdrowieć w samym w sobnie jak ty:) ale zobaczymy:) musze chyba tryb zmienić funkcjonowania a co do twoich objaów częste ziewanie i jże cisię nic nie chce to norma!! ja to miałam z miesiąc czasu, nei czułam się zmęczona ale no nei chciało mi się nic i to tak odczuwalnie:) ale spokojnie minie ci to

Witam:) Ja dziś też czuje się dobrze :)oby tak dalej hihi BEZELUSZKU nie ma sprawy,chetnie posprzatam hihi TYTA fajnie ze dobrze sie czujesz po zumbie,jeszcze troche i nie bedzie sladu po małpie :) Mam dylemat i nie wiem co zrobić,znajomy ma jutro imieniny i jestesmy z chlopakiem zaproszeni i moje pytanie brzmi:ISC CZY NIE ISC???sama nie wiem..... SAMOTNA a co u Ciebie odezwij sie.

Witajcie ! A u mnie dziś samopoczucie do dupy.Rano wstałam,było super a potem zaliczyłam zumbę i dupa.Psypałosię wszystko.W głowie zawroty,oczy się same kleją a spałam chyba z 10 godzin,bo przed 22.00 byłam w łóżku a przed ósmą wstałam,słabo mi się robi-normalnie masakra.Miałam dzisiaj pierogi zrobić,ale nie dam rady,sił brak.Na poczatku myślałam,że może przez te ćwiczenia,ale chyba nie,bo ćwiczę prawie codziennie i nic mi nie było.W nocy śniły mi się cuda wianki,ale fizycznie wstalam wyspana.Oj Boziu,jak nie urok to sraczka i tak w kółko. Pozdrawiam Was cieplutko.

Hej dziewczynki widzę ze sprzątacie,zumbujecie na całego.a ja............ja tez chetnie bym potańczyła ale mój kręgosłup jeszcze mi nie pozwala tak na całego poszalec.puki co przez trzy dnie wysprzątałam calusieńki dom,wczoraj skończyłam wszystkie szafki i półki sprzatac.mase carów wyrzuciłam lub spaliłam.ufffff jest wiecej miejsca.a wszystko przez ta perfekcyjną panią domu co leci na tvn bo sie naogladałam i stwierdziłąm ze mam bałagan.mój mąż sie ze mnie teraz tak nabija ze szok,no ale cóż wsio lśni i to mnie bardzo cieszy.teraz czekam na kosmetyki z avonu i od obiadu zacznie sie pielgrzymka po dobiór.jestem strasznie zmęczona a po południu jeszcze będą goście,jak ja dam rade to nie wiem ale muszę jakoś.rano wstałam z jakimś lękiem i bałam sie isc do sklepu żeby mnie auto nie rozjechało.haha głupie co??ale bałam sie tego jak nie wiem.ale byłam i wróciłam chwała bogu cała.to chyba tyle co miałam do napisania.miłego dnia życzę wam kochane dziewuszki

Kasiula25 idz idz i jeszcze raz idz nie zastanawiaj sie nawet nie zamykaj sie w domu tylko wyjdz do ludzi,nastaw sie pozytywnie i brykajcie na imprezkę :) Ty juz pewnie myslisz co to będzie co nie???? a co będzie jak mnie zlapie?co będzie jak sie zle poczuje?? musisz sobie wbić do glowy ze wszystko bedzie dobrze,a nerwice zostawiasz za drzwiami :)pamietaj że to Ty rządzisz a nie ona ........................ Dziewczyny co do leków to Ja sie nie wypowiadam to czarna magia dla mnie takze nic na ten temat nie napiszę Magdzik dasz rade zobaczysz jak wrócisz daj znać czy lody były pyszne i jak było ;) Samotna a Ty cooo?? nie odzywasz sie wszytsko w porzadku???? napisz coś :) A piosenka jak sie podobała słuchałyście czy nieee???

Wróciłam dziewczyny, byliśmy na lodach i malutkich zakupach słodyczowych:)) dla mnie oczywiście i farbę do włosów a co, zaszalałam:) jechalo się w stresie, nie wiedziałam czego się spodziewac ale dzieki radom kasi całkowicie się uspokoiłam, chociaż i tak na lodach było miło az mały mi się zachłystną wafelkiem , omg myślałam że zawału dostanę, nic nie skutkowało, musiałam na środku sklepu go do góry nogami wywijac i w plecy dać to dopiero wypluł co trzeba i było dobrze, jeju koszmar, ale bło naprawdę miło i nie skupiałam się ne emocjach. jutro jedziemy na dziadków pichcić obiad ale nie autem już tylko tramwajem:) rano sobie pojedziemy:) a teraz mały mi zasną i go dobudzić nie moge taki zmęczony

Witajcie dziewczyny.. mam zły okres, dokuczają mi te skurcze, Może dlatego tez ze sie bardziej stresuje, jestem bardziej spięta, źle się czuje i nie mam siły na nic. Przepraszam Was, nawet nie czytałam ale obiecuję, że was nadrobię w wolnej i spokojnej chwili (jednak zabieganie tez nie wychodzi na dobre tym razem sercu:() Pozdrawiam Was serdecznie, trzymajcie się ciepło

Fajnie Magdzik ze pojechalas:) Trzeba myslec pozytywnie, przyzwyczajac sie do wyjsc i nie bac sie niczego, mimo lekkiego stresu:) Ja dzis mialam taki dzien, z rana zalatwianie itp potem sprzatanie wogole taka jestem dzisiaj nadpodudliwa i przed okresem na dodatek. i dzis wezme hydroxyzyny na spanie bo wczoraj spac nie moglam, myslalam o wszystkim nawet mysli mialam o szpitalu psychiatrycznym hehe ale mi sie smiac chhce z tego, jakie czlowiiek moze miec mysli... Trzymajcie sie dobranoc:)

Ja dopiero wykłady przez internet skończyłam i padam ze zmęczenia ale cieszę się że w ciągu dnia nie kładłam się, jutro o 10 jadę do babci i dziadka z małym tramwajem, więc będzie miło napewno. dobranoc:* kasiu ja ciągle myślę że zwariuję:( albo że już jestem jakaś nie taka

Witajcie Ale mialam odjechany sen hehe, ze bylam w jakiejs szkole, bylo pelno ludzi i musialam na glos czytac ..i normalnie nie umialam czytac jakalam sie i wogole aaaaaaaaaaaaa, co za koszmar ,wszyscy sie zemnie smiali. Rano jak wstalam wzielam gazete i przeczytalam z wrazenia a moj maz mowi co ty robisz o 6 rano czytasz?? hhahaha Fizycznie czuje sie dobrze,ale psychicznie nie za bardzo, jak patrze za okno jaka pogoda to az mnie sciska w srodku i mam dziwny nastroj.Bez zadnych planow na dzis.Chcialabym wstawac rano z usmiechem na twarzy, tak jak kiedys, a nie z jakims wewnetrznym lękiem niewiadomo o co. Milego dnia wszystkim zycze:)Bede tu dzis zagladac

Witam Was :) Kasiaaa Ja tak samo fizycznie czuje sie dobrze, ale psychicznie nie za bardzo mam jakis taki maly lęk wewnętrzny własnie nie wiadomo o co. Wczoraj wieczorem oglądając przyjaciółki (uwielbiam ten serial) lezałam już w łózku w pewnym momencie czuje ze robi mi sie gorąco coraz bardziej i bardziej rece i stopy zrobiły mi sie mokre i czułam jak wewnatrz w organizmie jakby wszystko staneło na chwilkę serce przestało bić,nie odczuwałam pulsu trawało to sekundy za chwilkę wróciło bicie serca i znów to samo czułam straszną pustkę w środku jka bym nie miała tam nic nie spanikowałam powiedziałam sama do siebie uspokój sie wszytsko jest ok to tylko nerwica i po chwili zaczełam juz chłonąć i sie unormowało wszytsko pierwszy raz to miałam dzwine nieeeee pwenie serce mi normalnie biło i puls miałam tylko takie wrazenie było jak ktos tez tak miał to prosze napiszcie mysle troche dzisiaj o tym co to było ................................ a tak to ok jutro mamy znów gości sąsiadów z góry Polaków takze po kursie znów bedzie mnie czekało szykowanko dobrego jedzonka,dzisiaj tez bez zadnych planów sprzatanie ,gotowanie to juz normalką ,moze pózniej męza na zakupy wyciagne :) Samotna wracaj do nas i się nie łam wszytsko będzie dobrze :)pamiętaj Bóg cierpliwych wynagradza także Ciebie też wynagrodzi :))))) Magdzik życze miłej i spokojnej wyprawy do babci :) Kasiula25 co u Ciebie odezwij się :) reszta babeczek co u Was????

AGULKA24211 Ja Ci powiem tak że mnie tez na poczatku bolało w klatce nie raz mnie trzymało ze cały dzien teraz juz coraz mniej jak za boli to na chwilke i przestaje nieraz boli z przerwami w ciagu dnia i tak jest róznie na ta chwile nie zwracam juz na to uwagi ale na poczatku to siedzialam i płakałam ze bede miala zawał uuuu ile razy tak było, ale jak przeczytałam na forum innym co prawda ze to normalka to sie uspokoiłam :))))) ale jak Cie boli cały czas i przeszkadza Ci to może warto isc do lekarza faktycznie po jakiś lek lepiej zeby przestało niz masz sie meczyć ;) życzę miłego spokojnego dnia :)

Czesc dziewczyny. No dzisiaj wstałam wypoczęta jak nowo narodzona :) nawet wczoraj szybko zasnełam hihi Samotna wszystko bedzie dobrze, ja tez nie dawno miłam taki okres jak ty ale to dzieki wam z niego wyszłam i jest lepiej.Wiec wracaj u do nas,i jak masz jakis problem to pisz my ci pomożemy!!!! Tyta ooo to imprezka ci sie szykuje,fajnie zapomnisz o małpie. Magdziek daj pozniej znac jak wypad sie udał :))) A tu taj link poczytajcie sobie jest wiele ciekawych rad nerwicalekowa.com/.../tym-ktorzy-stracili-juz-nadzieje-na-wyjscie-z-nerwicy-historia-pauline-mckinnon/

Hej dziewczynki! u mnie samopoczucie takie sobie:)Ale lepsze to niz zle:) Czeka mnie dzis wizyta z mala u okulisty,z jednej strony sie ciesze,ze to juz,a z drugiej obawy,jak mala zniesie te krople,na szczescie oni beda zakrapiac,ale jak ona zacznie plakac to ja chyba z nia.N o ale jak mus to mus,dobrze,ze maz bedzie z nami:) Co do ucisku w klacie,to ja nie moge nic powiedziec bo na szczescie tak nie mam.Ale mnie od kilku dni pobolewa w boku,a wlasciwie niedaleko pepka,takie klucia,troche sie martwie,ale jak maz wspomnial o lekarzu to stwierdzilam ze to nerwicowe:)Oj Tyta:)od Ciebie sie nauczylam sie wszystko zwalac na ta malpe,hi hi hi:) Andziunia!Jak Ty sie czujesz kochana? Kasiula!Na pewno na impreze poszlabys z partnerem?Moze powiedz mu o swoich obawach,ze jak sie zle poczujesz to wyjdziecie,ja tak zawsze mowie mezowi i on mnie uspokaja,ze oczywiscie wyjdziemy,to mi daje spokoj i komfort psychiczny i jak na razie nigdy sie nie zdazylo,ze uciekamy:)No i przede wszystkim jak najmniej myslec o tym. Magdzik!Nie zazdroszcze historii z malym,ale zazdroszcze opanowania.Moja kilka razy sie przy mnie krztusila,niestety strach jaki mi przy tym towarzyszyl zostal do dzis i dlatego sie chyba tak nad nia trzese.Pierwszy raz jak miala 6 tygodni,to byl koszmar,wyladowalam z mala w szpitalu. Samotna!Kazda z nas ma gorsze okresy,ale nie zamykaj sie w sobie przez to,czasem warto pewne rzeczy wyrzucic z siebie:) Gracjo!Fajnie,ze masz tyle energii:)Moze ktos ma ochote u mnie posprzatac w szafkach?:) Serdecznie Was pozdrawiam!

Kasiula idz nie zastanawiaj się ubierz sie fajnie, walnij makijaz iod razu lepiej sie poczujesz :) wybij sobie z głowy te głupie mysli ,przestan myslec ze będzie coś nie tak,zacznij myslec na odwrót że będzie ok,nic mi się nie stanie,Ja jestem silniejsza i pokaże Ci na co mnie stać i na przekór małpie idz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tu sie z Magda zgodzę ze idziesz z partnerem nie sama także jak coś to wyjdziecie z imprezki tylko że ja nigdy nie uciekałam jak cos mnie wzieło oczywiscie jak pomyslałam to od razu objawy sie pojawiły to wtedy wychodziłam do wc napiłam sie wody z kranu po oddychałam troche i przechodziło :) tym sposobem sie przekonałam do wychodnego w gosci i jest git :) Magda mi jest tak lżej wszytsko na nerwice zwalać bo jak bym tak miała sie przejmować kazdym bólem, kazdym ukłuciem, każdą inną pierdołą to bym wylądowała chyba w wariatkowie albo siedziała na necie i wyszukiwała sobie chorób na co mi tooo ??? takze lepiej zwalac na nerwicę heheheh :)daj znac co u okulisty i jak niuńka trzymam kciuki :)

Hej kochani,kurde nawet nie mam czasu tu zagladnać.dziś to dopiero teraz weszłam na komputer bo mam gościa za gościem,potem maja jeszcze przyjechać siostrzenica z rodzinką ufffff nie dadza człowiekowi żyć no ale cóż chyba lepsze to niż siedzieć w samotności.siedzę i myślę bo moja kolezanka pojechała dzis na zabieg bo jej urosła taka bulwa i trzeba to naciąć i wyczyscić i martwię sie o nią,ale mam nadzieję ze zadzwoni i opowie ze wsio jest w porzadku.dziewczynki jak mnie dzis w klatce piersiowej boli,mam straszny niepokój a zaczeło się wieczorem jak ogladałam film.dziwne uczucie jakbym wyszła ze swojego ciała,serce miałam jak w dłoni i wogule słaba sie zrbiłam.a dziś jak wstałam to musiałam iśc do sklepu po bułki dla synka do szkoły i bałam się że tam padne ale nic mi już nie było.ale mam znów stres bo we wtorek mamy sprawę spadkową i tak się panicznie boję ze umieram ze strachu.nie wiem jak pojadę bo nie ma mnie kto zawieźć a z drugiej strony moje bolące korzonki.........ledwo siedzę.masakra.strasznie to przezywam.cholerny stres jakbym miała isc na śmierc,no nie do opisania.nie wiem jak dam rade i czy wogule dam.myślę zeby isc do lekarza i da mi zaświadczenie usprawiedliwiające o jak dostanę paniki i nie pójdę to co w ostatniej chwili zrobię???wariatka ze mnie chyba juz hihihi.pozdrawiam.