zalamana11 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam się po długiej przerwie:) już po przeprowadzce:) więcej napiszę jutro dziś was trochę poczytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lilianna Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Dziewczyny super że dajecie radę i że każda z Was znajduje klucz do rozwiązania powoli swoich problemów. Wczesniej polecałam Wam książkę ebooka można go znależć na sieci ** Jak ruszyc z miejsca** powinnyście ją wszystkie przeczytać - ja jestem w połowie. Autorka przeprowadza po kroku poprzez cały proces zmieniania tego co chcemu zmienic aby dotrzec do oczekiwanego celu. Polecam !! Moje ostatnie dni to siedzenie w domu. Nawet gdybym nie chciała to muszę. Czuję się z tym fatalnie. Z udawaniem, że robie coś ważnego też. Dokladnie, wiem że aktywność to klucz do sukcesu. Szczególnie sensowana aktywność - taka która na prawdę daje poczucie spełnienia. Ja będąc matka tego nie czuję niestety. Chyba że to chorobo przysłania mi wszystko.. Ja nie umiem chyba cieszyc się z chwili obecnej, teraźniejszości. Jestem sfrustrowana, non stop sie irytuję, najbardziej do szału doprowadza mnie 10 letni syn.. Cały czas czuje się jakbym miała petlę na szyji i słonia na klatce piersiowej i jak tu myslec ze to minie ?????? Wkurzam się na wszystko i ciagle mam poczucie, ze powinnam robic cos innego w zyciu. Mam wrazenie ciagłego marnotrawienia czasu, zycia i tzw talentów - które ma ponoć kazdy chociaż program *Mam talent** pokazuje, że jednak niekoniecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witajcie dziewczyny! Nie zapeszając powiem Wam, że ostatnie dwa dni to czułam sie prawie tak jak kiedys. Latalam cale dwa dni jak wariatka i czulam się w miarę ok az sama jestem w szoku ale znając życie po pieknym czasie musi przyjść znowu masakra , mam jednak nadzieję, że nie w tym tygodniu bo muszę jeszcze polatac trochę więcej niż zazwyczaj. Dzis znowu byłam na zakupach w centrum handlowym i musze powiedzieć, że dzis czułam się tam wspaniale bez zadnych objawów nerwicowych, ze az przyjemnie mi sie chodziło. Sama w to nie wierzę. Dziewczyny szalejcie codziennie, robcie duzo, nie miejcie czasu na odpoczynek...to najwyraźniej jest klucz do lepszego samopoczucia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 O jejku odświeżam a ciągle mi się dubluje... dziewczyny ja wiem, ze teraz jest ok by za parę chwil znowu było źle, ciesze sie ta chwila! Lilianna ale ja miewam identycznie, poza tym czuje ze jestem do niczego, do niczego sie nie nadaję, że jestem głupia, brzydka..po prostu chodzacy kompleks i jakby tego było mało to znajduje potwierdzenie w tym co myslę o sobie ..ech Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Kasiula a co tam u Ciebie?? Tyta, Magdzik, Andziunia? Cytuj Odnośnik do komentarza
agulka24211 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dziekuje dziewczyny za miłe słowa ale Wy tez tak macie ze bolą was plecy klatka piersiowa i dolna szczeka jak tak mam i zaraz wydaje mi sie ze to od serca:(( dzisiaj własnie obudziłam sie z tymi dolegliwosciami byłam 2 dni temu u lekarza i powiedziałam jej o tym a ona powiedziała mi ze w nerwicy tak własnie jest no ale ja mam te lęki ze to serduszko nawala :(( nie wiem co juz myslec co robic nie mam juz sił pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Agulka 24211..niedouczeni lekarze jak nie wiedza co jest to pacjentowi to mowia ,ze nerwica..najprosciej jest dac zastrzyk na uspokojenie i przepisac jakies psychotropy,to potrafi kazdy idiota. Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam kochane :) Wczoraj nie mogłam wejść cały czas wychodził błąd :( U nas dziś brzydko cały czas mży :( SAMOTNA super że masz lepsze dni może tak już zostanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
agulka24211 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 KIELCE tak to własnie jest wszystkie wyniki badan sa dobre a ja caly czas odczuwam dolegliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witajcie kochani ! U nas zimno jak cholera,temp. tylko 6 stopni.Zapaliłam w kominku a teraz siedzę na kanapie i grzeje moje wielkie czety litery hi hi. Samotna aż miło się czyta,że wszystko u Ciebie gra-juuuupiiiii! Ja też tak mam ,że jak jest dobrze,to potem badziew i tak w kółko.Dzisiaj jest lepiej niż wczoraj,ale już od rana telefon za telefonem i tak pierdzielą po pół godziny.Boziu,czy ludzie zajęcia nie mają,tylko wiszą na telefonach ?Już mi te rozmowy uszami wychodzą.Miałam dzisiaj wyłączyć telefon jak mi poradziła Tyta,ale nie mogę,bo może nauczycielka dzwonić,bo wczoraj nie było żadnego z nas na wywiadówce. Kochani miłego dnia Wam życzę.Jakby mnie nie było przez najbliższy tydzień,to znaczy,że ładowarka do laptopa padła na amen a,że z kasą cieniutko,to muszę czekać do wypłaty :( Nie wiem co moje dziecko robi,ale jak ten złom ma 5 lat,tak już chyba wymieniałam z 10 razy ładowarkę.Zawsze kabel przeciera się w tym samym miejscu.Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam :) Co tu taka cisza hmmm...?/ Samotna u mnie raz lepiej raz gorzej ostatnie dwa dni były nie za ciekawe ale nie mysle o nich wole pomyslec jak w miare dobrze przedtem sie czułam dziś już trochę lepij znośnie choć obudziłam się znów z niepokojem ehh i małpa próbowała ale sie nie dałam hihi Widze Samotna że u Ciebie dobrze bardzo się cieszę :)) A swoją drogą ciekawe kiedy coś nowego na tym blogu Mateusza będzie bo od tygodnia cisza,hmmm ciekawe? Tyta 5 list. stuknie mi 26 jak ten czas leci a 25 lis mam imieninki hihi :) A co tam u Was,jak samopoczucie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja dziś czuję sie ok choć taka pogoda ze nic się nie chce :( ANDZIUNIA to u nas też tak chłodno jak i u was w kacu jesien zaraz zima a pamiętajcie że w niedziele czas zmieniamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam Was kochane babeczki!!!!!! Ja sobie dzisiaj zorganizowałam dzień bez nudy i przede wszystkim komputera,zrobiałam sobie takie małe ala badanie jak bede sie czuła nie nudzac,nie siedzac w domu i przed netem,a wiec z rana poszłam do sasiadki na gadulca poilnowałam jej przy okazji brzadca bo chory jest sasiadka poleciała na zakupy,pozniej zeszałm na dół do siebie nie patrzac nawet na laptopa bo znając mnie tylko bym spojrzała juz bym go odpaliła,ubrałam sie wio na rower i do kolezanki na herbatkę nie widziałyśmy sie tydzien nagadac sie nie mogłysmy heheheh zaraz tzreba było jechac po małego do szkoły,ze szkoły pojechalismy odrazu po zakupy i spotkałam astepną koelzankę która poszła do mnie i posiedziała a do tej pory póki mąz po nią nie przyjechał zrobiłysmy sobie obiadek pozniej herbatka z ciachem i zeciało do tej pory wniosek z tego taki że: nic mnie chyba nie uleczy jak aktywnisc fizycza,wyjscie do ludzi,brak nudy,i codziennosci którą teraz zyje :( pzrez cały dzien zero leków, objawów nerwicowych czułam się zdrowa ja ryba !!!!!I CO TU DUZO MÓWIĆ ................................. a jeszcze zapomniałam sie pochwalic ze od przyszłej srody ruszam na Zumbę huraaaa tak sie cieszę ze rozruszam swoje zastałe miesnie ze cos bede robiła co kocham a kocham tańczyć jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii Samotna bardzo sie ciesze ze Ci lepiej nie myśl o gorszych dniach bo sobie je sama na głowe zwalisz ciesz sie dniem chwilą i cały czas miej w myslach ze bedzie juz dobrze nastaw sie własnie teraz na pozytywne myslenie :)))) super ciesze się kochana....................... Kasiulaa to Ty młodziutka dupa jesteś :))))) nie dawaj sie pamietaj!!!!!!!! walcz jestes na wygranej drodze kochana:)))))) Andziuna czy oni Ci kiedys dadza odpoczać od tych rozmów telefonicznych ????załóż moż tel zaufania hi hi hi a jak tam ucho juz lepiej ???? a ja wczoraj wyczytałam ze te pulsowania mam od spietych miesni na twarzy a szczególenie okolice czoła niewiem jak ja to robie, ja nie czuje zeby je spinała a moze robie to nie świadomie ???? buziaczki kochana ;***** aaaa i te wszystkie bóle głowy,pleców, nóg i zmeczenie czujemy od spietych wszystkich miesni nie rozluzniamy ich i daltego nam daja popalić i to jest toooo kochane ................:((((( naczytałam sie wczoraj o tym dużo ..... Reszta babeczek co u Was?????Gracja odezwij się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jejku jak Ja to napisałam masakra nie dosc że literki po przestawiane to jeszcze nie do rzeczy hahahaha mialam na mysli ze mnie uleczy zmiana w codziennosci w której teraz zyję a napisalam odwrotnie lama ze mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tyta to fajnie ze dzien sie udał i ze sie nie nudziłas chyba tez bede musiał tak zrobic bo na koncu uzaleznie sie od tego laptopa heh. ja dzis troche zrobiłam poprałam,poprasowałam bo sie nazbierało eh jak nie lubie prasowac. tez byłam na plotach co prawda pietro nizej i tez zero objawów od jutra zaczynam dzien tak jak ty ciekawe co z tego wyjdzie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Nie przejmuj sie domyslilam sie o co chodzi ja tez tak mam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Kasiula powiem Ci mam dosc naprawde siedzenia w domu ile moznaaaaaaaaaaaa??? kurde zycie ucieka z miniuty na minutę a ja tylko dom dom i dom marnuje sie normalnie :) spróbuj naprawde warto wymysl cos zeby przynajmniej pół dnia nie było Cię w domu bez dojscia do neta heheh ja jestem uzalezniona wiem o tym bo mój pierwszy ruch kiedy wracam rano ze szkoły to jest włączanie laptopa kuzwa jeszcze w kurtce i to jest normalneee ???? ;)ta monotonia mnie tylko bardziej dobija i pcha w ręce nerwicy :(((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Musze sprobowac cos trzeba zrobic ze swoim zyciem,ja ledwo wstane wroce z psem siadam przy laptopie tez nie jest to normalne. Fajnie ze ci sie tak układa silna z ciebie babka :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A ciekawa jestem czy na tym blogu bedzie jeszcze cos dodawane bo wydał on mi sie ciekawy a tu klops cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No wlasnie sama sie zastanawiam czy to nie jakas tylko reklama była??? nooo ale zobaczymy moze cos doda jeszcze:) ale poczytaj Kasiula to co wkleiła Lilianna ten przykładowy rozdział warto bo sa cwiczenia jak rozluznic kada partie miesni poczawszy od czoła az po stopy ja wczoraj próbowałam trzeba cwiczyc codziennie podobno przynosi efekty :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Musze poczytac wczoraj tylko przejzałam,moze akurat te cwiczenia pomoga ja juz wszystkiego sie chwytam ile mozna tak zyc! Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Musze poczytac wczoraj tylko przejzałam,moze akurat te cwiczenia pomoga ja juz wszystkiego sie chwytam ile mozna tak zyc! Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dokładnie Kasiula masz rację !!!!!!!!!!! trzeba sie wziasc do roboty ;) ile mozna się męczyć teraz dopiero wiem ze kazdy ból który odczuwamy sprawiamy sobie same przez napinanie mięsni oczywiscie robiąc to nie świadomie i tak jest w kółko niestety :(((( a ta franca tylko zaciera ręce i sie cieszy naszym cierpieeeim i bólem ale czas to skończyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Święte słowa ty jestes w lepszej sytuacja bo nie boisz sie sama wyjsc a ja ehh jak mi codzienne trudnosci sprawiaj problem chocby dzisiesze prasowanie ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Kasiula trochę czasuuu sobie daj a zobaczysz ze będziesz coraz lepeij sobie z wszystkim radzić poprostu musisz sie przekonać tysiąc krotnie ze w danej sytuacji np;przy prasowaniu nic ci sie nie stało, juz tyle razy prasowalas i nic ,czy przy gotowaniu tez juz tyle razy gotowalas i nic sie nie stało!!!!!tak samo z wyjsciem juz tyle razy wyszłas i tez nic sie nie stało daj sobie na to czas az głowa sama zrozumie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi