Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

WITAJCIE!!!!! ANDZIUNIA jak ci zazdroszcze ze u ciebie pogoda jest bo u mnie od wczoraj nie za ciekawie juz bym wolała żeby był śnieg też już tesknie za wygłupianiem sie na sniegu za kuligiem ehhhh Dzis cos zmeczona jestem spac mi sie chce chyba sobie kawke rozpuszczalna zrobie ma ktoś ochote hihi Niedziele tez moge zaliczyc do udanych od czasu do czasu małpa probowała mnie złapac ale sie nie dałam miałam uczucie goraca i twarz i uszy piekły ehh ale sie jej nie dałam hihi MAGDZIK daj znac jak było na masazu napewno lepiej sie poczujesz :) SAMOTNA a co tam u Ciebie,jak samopoczucie?? a co do farbowania to ja tez nigdy nie robie proby alergicznej. A gdzie reszta TYTA.LILIANNY dawno nie było i reszta ekipy dajcie znac co tam u Was??? Pozdrawiam :)

Hej dziewuszki wszystkie kochane!!!!!!!! Bezeluszek mój mały tez chory :( goraczka i gardło ,noc nie przespana co chwilke go dotykałam syrop przeciwgoraczkowy co 4 godz i dzisiaj w domu siedzie niby goraczki juz nie ma ale narzeka na ból gardła tab do ssania ma dla dzieci tez co 3 godz zobaczymy co to będzie,bo tutaj nie dostane antybiotyku na gardło dziady dadza dopiero jak dziecko na pół zywe jest :(((( Samotna Ja robie pasemka blond co 3 miesiace ale tylko odrosty takze niewiem czy ma siwe włosy ale napewno mam od nerwicy kur.....iej,tylko u mnie nie widać !!!!! a jak sie czujesz kochana??? ostanio pisałaś ze bylas na zakupkach i wracalas sama bravoooo :)))) rób dalej takie postepy a bedzie lepiej :))))) Andziunia Ja tez non stop myslami jestem kilka lat wstecz !!!!!!jak było fanastycznie i wogóle, narwica zmieniła wszytskim nam zycie i nikt tego juz nie zmieni!!!!! tylko my same .sama wiesz ze to nasza głowa i nasza psychika!!!!! SILNA WOLA I NASTAWIENIE OPTYMISTYCZNE!!!!!!! A BĘDZIE DOBRZE :)))) Kasiula u mnie tez w miare ok :) wczoraj było dobrze poki goscie nie przyszli smażyłam akurat racuszki i wpadli na kawusie i po chwili sie zaczeło sama niewiem od czego słabo jakoś i głowie sie przelwało taka cięzką miałam i odrazu pulsowanie w skroni nasiliło sie miałam dość mówie Ci ,juz sobie zaczynma wkrecac od czego to mam moze jakis guz w głowie ahhh i mi pulsuje andzia kazał mi isc z tym do lekarza ale tu takie paprochy sa ze nawet nie ma co w Pl pojde grudniu jak nie przejdzie :(((( zazdroszcze ci takiego nastawienia optymistycznego i ze tak dajesz radę w tak krótkim czasie masz duza szanse szybko z tego wyjsc :)) i Tobie tego zycze oczywiscie :))) a zagladasz dalej na Mateusza??? sa jakies inne sesje??? bo Ja dzisiaj wchodziłam i jest to co było,aaa pytalas mnie kiedy mi przeszło jak gotowałam to samo przeszło jakos kochana przekonalam sie tysiac krotnie ze nic mi nie jest nie padłam bedąc w kuchni i puciło samo ,u Ciebie tez tak będzie czas potrzebny :)))))) Magdzik napisz jak było zazdroszczę ciiii masazu jejku jak bym chciała zeby mi rozmasowano moje spiete mięsnie uhhhhh marzenia :))))

TYTA ja tez wchodziłam dzis na ten blog Mateusza ale nic nie dodał,ale mysle ze nie bawem pojawi sie cos nowego najpierw musimy przerobic to co juz jest i przeanalizowac wszystko a przez jeden ani dwa dni to pewnie sie nie uda i pewnie dlatego nic nie dodaje. No mam nadzieje ze bede mogła normalnie funkcjonowac w kuchni z myciem naczyn jest troche lepiej ale obiady za to masakra ehhh Czy ja wiem czy daje dade uzalanie sie nad soba jest jeszcze gorsze nieraz nie mam juz sil ale sie nie poddaje.... Tobie dobrze idzie mozesz sama wyjsc do sklepu,na miasto a ja szkoda gadac :(

Kurde Kasiulaaaa non stop miałam nudnosci raz mniejsze raz z bólem głowy ,tylko ze ani razu nie zwracłam tylko mdliło okropnie i takie uczucie jak bym miala zwrócić,ale wczoraj ogladałam program na tv4 o lekach tylko takich przed robalami i małym pomieszczeniami,lekami wyskosci i pokazywali jak człowiek reaguje na lęk to dzieje sie identycznie jak my mamy walenie serducha,natychmiastowe spięcie mięsni,pot,i własnie to co mnie najbardziej zainetresowało ze przy kazdym napadzie lęku jest zatrzymanie trawienia zoładka i tu jest to zagadka rozwiazana :)tak jest z nami!!!!!! moje sposoby na te mdłosi było to ze duzo wtedy piłam az do momentu bekniecia ale takiego porzadnego sama nawet wymuszałam bekniecie zeby sie ruszyło w zoładku i faktycznie jak po bekałam to przechodziło :)

Ja tez jestem herbaciarą hahahaha pije non stop uwielbiam liptonka z cytrynką :) a kawe to tylko nescafe 3w1z saszetek i ostanio wypilam pol kubka wtedy co Mateusza czytalam i wypilam nic nie było mi,ale pozniej po niej mialam taki nie smak w buzi czulam ją moze dlatego ze nie piłam dawno :) a co do wyjscia do sklepu bedzie dobrze zobaczysz jak Cie bedzie brało wmawiaj sobie ze byłas juz tyle razy i nic sie nie stało i nie stanie !!!!!!! bo w chwili wyjscia do sklepu juz dajesz nerwicy znak ze sie zaczynasz bac i ona wtedy szaleje sobie a Ty jej dzisiaj utrzyj nosa glowa do góry i włącz olewator :)))))

Tez lubie liptona tylko troche mocna jest no to mamy wiele wspolnego :))) byc moze dlatego ze dlugo nie pilas kawy to mialas nie smak ja jak pare dni nie wypije to tez tak mam heee No dokładnie ja nawet jak jeszcze nie wyjade z domu do sklepu to juz sobie wmawiam i potem w sklepie zle sie czuje za ta dzis ja oleje moglaby małpa na jakis długi urlop sobie pojsc hihi

Kasiula nie na urlop na emeryturę ja wyslemy :))))) a Liptonek jest mocny dlatego 1 saszetkę mam na dwa razy ;) nooo własnie juz pzred wyjsciem myslisz jak bedzie w sklepie jak przyjda takie mysli wiesz co robić ???? tak jak pisałam wyzej :))))) Ja własnie wcinam Activie ,cos dzisiaj najesc sie nie mogę ,chyba zaraz obiorę ziemniaki i wstawie i obiad bedzie szybciej heheh....... a co tu taka cisza tylko Ja z Kasiulą nie mamy co robić ???????

Ooo fajnie masz mój mąz dopiero o 17.30 jest z pracy a wiesz co wymysliłam i robie własnie z synkiem salatke owocową mniam mniam szkoda z enie mam bitej smietany do tego albo moze i lepiej dupa mniej urosnie hahhaha Kasiula pisze teraz do Ciebie a mały krzyczy z kuchni **nie zapomnij ze sałatke robimy bo jak zaraz tam do Ciebie wpadnę*hahahaahah ale mnie rozbawił :)))))))) Dawaj Ksiula na sałtkę z pysznych owoców :))))

Nooo juz zrobilismy zaraz bedziemy wcianc :) a ziemniaczki pozniej wsatwie :) jejkuuu dopiero 13.30 a ja juz mam wszystko zrobione co tu robic ????heheh ale dziewczyny sie nas naczytają dzisiaj hihihihi bede musiała lapka wylaczyc na jakąc chwilke bo grzeje mi sie dziad jeden az kursor mnie parzy zaraz mi wybuchnie jak ostygnie włącze sie znów :))))buziaczki :*********

Ja już obiadek zrobiony he he :P TYTA jak masz chęci jeszcze sprzątać to mi łazienka została do sprzątnięcia wiec zapraszam :P TYTA mojej już dzisiaj przeszło nawet stanu podgorączkowego nie ma ale narazie nie zapeszam :) ANDZIUNAI ja kiedyś zafarbowałam włosy i mi az strupy na głowie wyszło masakra jaki ból :( a teraz to tylko moja siostra mi farbuje bo fryzjerka jest więc zawsze przyjedzi i zrobi mi wogóle kochane to się rozpisałyście dzisiaj he he ale dobrze jest co czytac :P