kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 SAMOTNA,WIDZE,ZE NIE MASZ SPANIA.. Cytuj Odnośnik do komentarza
gracja Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Co tu dzis taka grobowa cisza???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza
gracja Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jejku ja wczoraj miałam tyle gosci ze myślałam że tego nie przeżyję,mam dosć gości na miesiać.cholera ze też muszą nmnie lubiec.............mogli by mnie n ie lubieć i bym miała spokój.na dodatek mam zapalenie zatok no ale trudno przejdzie.czosnku się najadłam jak nie wiem,hahah i zapachy ze nikt nie chce ze mną spać.buziolki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Gracja cisza bo od rana nie mzona było nic napisac tzn napisac tak ale nie wysyłało wpisów od rana sie dobijam i cooooo Tobie pierwszej sie udało hehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ja też pisałam i pisałam a tu dupa.Ktoś z nas zakpił hi hi. U nas taka ładna pogoda dzisiaj,ze ho ho.Jutro ma być jeszcze cieplej. Samopoczucie nawet spoko,więc życ,nie umierać hi hi. Trzymajcie się,do jutra ! Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 No wkoncu kochani działa !!!!!!!tez nie mogliscie nic napisac??? Witajcie wszyscy !!!!!!! Samotna ja jstem chetna do pracy bo non stop siedze w domu ile ozna byc kura domową ciągle w kóło o samo :( mój obowiazek to sprzatnąc ugotowac i wyprac a to nie daje mi zadnej satysfakcji wiem ze jak bym mial zajecie tzn prace było by inaczej bo racowałam tutaj juz u nerwica była o wiele lzejsza fakt mialam tz dni złe i dawała o sobie znac ale zajełam sie praca i pzrechodziło w domu tez zajecie bo tzreba było nadrobic zaległosci i nie było czasu na myslenie i wiem na 90% ze jak bym pracował nerwica by sobie poszła :( a tak tkwie w tym bagnie bo w domu jak sama wiesz nudy sa :) a ten antyprespirant to jest z Ziaji w rosmanie kochana kup sobie wart naprawde a dalej masz te uderzenia goraca i potliwosc ??? kochana nie załamuj sie głowa do góry :))))))) Magdzik jaka tępa dzida co Ty ??? nerwica i tyle :( jestes zdolna dziewczyna i mądra zobacz jak dajesz sobie rade studjujesz i jakos leci nie nudzisz sie w domu i nie myslisz o tej francy zobacz jak duzo juz osiagnełas jeszcze pół roku temu nie robila bys tego co teraz prawda???? oby tak dalej kochana Kasiula a dzisiaj co wymysliłas heheheh spacerek w tak piekny dzien!!!!!!!!!!! Zen dzieki za link super blog bede napeno zagladac a Tobie tez pomógł???? BEZELUSZEK ale z Ciebie agenciara hahahah masazysty sie zachiało heheheh ;) co u reszty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dziala czy nie dziala wchodze sprawdzic;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam no wkoncu dziala bo dobijam sie od rana ehhh dzis spacer sobie odpuszcze bo cos mnie mdli a tyta u ciebie samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 U mnie w miare ok tylko te pulsowanie w skroni mnie meczy cały czas, juz niby nie zwracam uwagi a too ale wkurza mnie bo juz 4 dzien i sie zastanawiam czy od nerwicy Gracja mi napisała ze tez tak miałą troche mi lzej ale jakieś mysli głupie nachodzą a czytalas blog Mateusza??? to co Zen wkleił??? Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Tak ja przed nim tez wkleiłam, zebyscie sobie przeczytały. bardzo ciekawy napewno bede go sledzic ja tez mialam takie pulsowanie ale musze sie pochwalic ze od paru dni nie mam zawrotow olałam je i odpuscily hihi teraz te mdłosci musze zaakceptowac i je olac Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dokładnie zaakceptowac :) musze cie pocieszyc ze u mnie mdłosci to najczestszy objaw nerwicy mam go non stop prawie hehheh i tez musze zaakceptowac,ale dzisiaj z rana to sie naczytałam tego Mateusza cwiczenia robiła według wskazówek i juz mi sie wszystko tam poparało i namieszało ze w pewniej chwili klatka piersiowa mi sie taka ciezka zrobiła i ciezko oddychało potrzymało chwile i pusciło w zastosowałam własnie to co radzi Mateusz ze niech sobie cisnie ze i tak nie umrę i pusciło zaobczymy alej trzeba robic tak cały czas odrazu nie pojdzie sobie :))))) AKCEPTACJA I TYLE :)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Tak dokładnie od razu nie przejdzie trzeba troszke czasu,fajny jest ten blog tylko troche chaotycznie napisany ale to co wazne ze pomoze hihi u mnie tym najgorszym objawem byly zawroty mialam je tez non stop Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Aaaa i nawet kawy sie napiłam gdzie tego nigdy nie robiłam bo sie boję i nic sie nie działo heheheheh przekonałam sie jakos, jutro znów sobie zrobię ;) boże Kasiula kiedy to pojdzie dziadostwo ???????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Tez bym chciała zeby przeszło i zeby bylo jak dawniej ale jestem dobrej mysli:))))) a wiesz ze ja tez nie pilam kawy bo sie balam heh ale od czasu do czasu rozpuszczalna z mleczkiem wypije i jest ok :)))) co prawda mam wiele fobii z ktorymi walcze raz jest lepiej raz gorzej ale ciesze sie nawet jak nie wychodza bo probuj hihi jeszcze najgorsze jest robienie obiadu bo zaraz panikuje rece i nogi drza ehhh ale dzisiaj sobie powtazalam tak jak mateusz w tym blogu napisal ze jest to tylko w mojej glowi i nic sie nie stanie bo nikt jescze na nerwice nie umarł Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam, Tyta32. ja jeszcze w marcu b.r. bałam się wyjść za drzwi mieszkania a dzięki Mateuszowi zaczęłam normalnie funkcjonować ,nie straszne są mi już ataki paniki :) chodze do marketów na zakupy,zaczynam znowu żyć :) chorowałam 7lat i byłam w ciężkim stanie Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Zen jak długo z tego wychodzilesas? Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Aha dzieki Zen no to powodzenia zycze w dalszej walce ja tez bede postepowac wedlug jego rad mam nadzije ze cos sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ahh nie mdli mnie hihi ale sie ciesze jak dziecko z zabawki :)))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dziewczyny ja walczylam z fagofobia, bałam się jesc i pic,ze sie zakrztuszę i uduszę,strasznie schudłam, byłam zalamana ,calymi dniami nic nie jadlam i wypijalam tylko szklanke dziennie jakiegos plynu a dzieki pomocy Mateusza wychodze z tego,atakow paniki juz nie mam,zostala mi tylko ta fobia z jedzeniem ale jest coraz lepiej ,jem coraz wiecej i pije nawet jak maz jest w pracy i jestem sama z synkiem w domu... naprawde z tego da sie wyjsc a wskazowki Mateusza sa bardzo cenne a przede wszystkim działaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jakos od marca b.r ,pamietam ,ze 2 miesiace zajelo mi wyjscie z agorafobii Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 A atakow paniki juz dostawalam jak tylko domofon dzwonil Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Zen ciesze sie ze rady mateusza pomogły teraz bedzie juz tylko lepiej:)))) powodzenia w walce :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
zan106 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 I wam tez pomoga :D bd 3mac za was kciuki :) pamietajcie ,ze to tylko jest w naszych głowach :) nic nam nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Zan ja tez mam strach przed uduszeniem ale glownie tyczy sie lekarstw dlatego tez staram sie nie lykac niczego ewentualnie gryze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi