Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

No wkoncu kochani działa !!!!!!!tez nie mogliscie nic napisac??? Witajcie wszyscy !!!!!!! Samotna ja jstem chetna do pracy bo non stop siedze w domu ile ozna byc kura domową ciągle w kóło o samo :( mój obowiazek to sprzatnąc ugotowac i wyprac a to nie daje mi zadnej satysfakcji wiem ze jak bym mial zajecie tzn prace było by inaczej bo racowałam tutaj juz u nerwica była o wiele lzejsza fakt mialam tz dni złe i dawała o sobie znac ale zajełam sie praca i pzrechodziło w domu tez zajecie bo tzreba było nadrobic zaległosci i nie było czasu na myslenie i wiem na 90% ze jak bym pracował nerwica by sobie poszła :( a tak tkwie w tym bagnie bo w domu jak sama wiesz nudy sa :) a ten antyprespirant to jest z Ziaji w rosmanie kochana kup sobie wart naprawde a dalej masz te uderzenia goraca i potliwosc ??? kochana nie załamuj sie głowa do góry :))))))) Magdzik jaka tępa dzida co Ty ??? nerwica i tyle :( jestes zdolna dziewczyna i mądra zobacz jak dajesz sobie rade studjujesz i jakos leci nie nudzisz sie w domu i nie myslisz o tej francy zobacz jak duzo juz osiagnełas jeszcze pół roku temu nie robila bys tego co teraz prawda???? oby tak dalej kochana Kasiula a dzisiaj co wymysliłas heheheh spacerek w tak piekny dzien!!!!!!!!!!! Zen dzieki za link super blog bede napeno zagladac a Tobie tez pomógł???? BEZELUSZEK ale z Ciebie agenciara hahahah masazysty sie zachiało heheheh ;) co u reszty ????

Dokładnie zaakceptowac :) musze cie pocieszyc ze u mnie mdłosci to najczestszy objaw nerwicy mam go non stop prawie hehheh i tez musze zaakceptowac,ale dzisiaj z rana to sie naczytałam tego Mateusza cwiczenia robiła według wskazówek i juz mi sie wszystko tam poparało i namieszało ze w pewniej chwili klatka piersiowa mi sie taka ciezka zrobiła i ciezko oddychało potrzymało chwile i pusciło w zastosowałam własnie to co radzi Mateusz ze niech sobie cisnie ze i tak nie umrę i pusciło zaobczymy alej trzeba robic tak cały czas odrazu nie pojdzie sobie :))))) AKCEPTACJA I TYLE :))))))

Tez bym chciała zeby przeszło i zeby bylo jak dawniej ale jestem dobrej mysli:))))) a wiesz ze ja tez nie pilam kawy bo sie balam heh ale od czasu do czasu rozpuszczalna z mleczkiem wypije i jest ok :)))) co prawda mam wiele fobii z ktorymi walcze raz jest lepiej raz gorzej ale ciesze sie nawet jak nie wychodza bo probuj hihi jeszcze najgorsze jest robienie obiadu bo zaraz panikuje rece i nogi drza ehhh ale dzisiaj sobie powtazalam tak jak mateusz w tym blogu napisal ze jest to tylko w mojej glowi i nic sie nie stanie bo nikt jescze na nerwice nie umarł

Dziewczyny ja walczylam z fagofobia, bałam się jesc i pic,ze sie zakrztuszę i uduszę,strasznie schudłam, byłam zalamana ,calymi dniami nic nie jadlam i wypijalam tylko szklanke dziennie jakiegos plynu a dzieki pomocy Mateusza wychodze z tego,atakow paniki juz nie mam,zostala mi tylko ta fobia z jedzeniem ale jest coraz lepiej ,jem coraz wiecej i pije nawet jak maz jest w pracy i jestem sama z synkiem w domu... naprawde z tego da sie wyjsc a wskazowki Mateusza sa bardzo cenne a przede wszystkim działaja :)