Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Magdzik Ja tez mam prolem z pamięcią i to dużą szczególnie jak ktoś mi mówi jakieś kwoty to za pare dni nie pamiętam ile to było masakra lub jak ktoś mi powie ze cos tam bedzie w jakis dzien to tez z pare dni nie pamietam kiedy to bedzie :( zaburzenia pamieci to normalne przy nerwicy tylko ze ciezko z tym życ szczególnie jak my sie uczymy Ty studjujesz Ja uczę sie języka i jest naprawde cięzko na kursie staram sie skupiac tylko na nauce i jakoś wchodzi do głowy ale duzo słowek juz nie pamietam po paru dniach musze sobie przypominac :(((( a Ty i tak dajesz rade Madzia studia,nauka języka,uczysz sie tez w domu jakos to ogarniasz jestem dzielna i zdolna :)))))) A co Tu taka cisza????????????????????????? U mnie w miare ok denrrwuję mnie tylko te pulsowanie skroni lewej cały czas sie zastanawiam od czego czy od nerwicy jak tak to ok oleje to i bedzie dobrze,takze jak ktos tak ma prosze dajcie znać :) zaraz zjem sniadanie i trzeba cos ugotować jejkuuu ale cooooo??????? macie jakieś pomysły???? Bezeluszek weszłam na ta strone tam trzeba w cos grac zeby wygrac???? ODEZWIJCIE SIĘ KOBIETKI CO U WAS?????????????????????????????????

Witam kochane :) TYTA tak tam są gry online co dziennie masz chyba 6 gier w każda możesz grac 15-30 razy osoba która ma najlepszy wynik dostaje nagrodę o jaką gra . a gry są fajne ja jakos 2 tygodnie tam siedze i już wygrana nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie, teraz muszę 2 tygodnie bez gier wytrzymać bo tak jest w regulaminie a potem zaczynam od nowa może znowu cos się trafi :P MAGDZIK super masaż całego ciała och jeszcze jak jakiś fajny masażysta och aż mi slinka cieknie he he :P

Kasiula ja mialam tak w tamtą niedziele ból głowy niesamowity az oko mnie bolało ale jedno i każdy ruch odczuwałam bołem w głowie takie jak by migrenowe brrrrrr .....fajnie ze sie dobrze czujesz bądz cały zas dobrej mysli ze jest ok ,nie odpuszczaj bo kazda chwila zwatpienia jest dla nerwicy dobrym momentem na powrót małpa jedna nienawidze jej :((((((( Kasiua Ty dalej siedzisz w domku czy pracujesz???

NOOO to fakt to jest duzo lzej bo sama pamietam jak byłam zamknieta w domu :( alboszłam tylko z kimś ale to z wielkim bólem ze mam isc :( a takie siedzenie w domu tez dobija co nie ???? z nudów idzie hopla dostac obowiazki codziennie i dalej cooo??? masakra Ty jakos sobie planujesz dzien czy tez tak jak Ja obowiazki i nudy hehehe??? aaaa moze w przyszła środe juz bede na zumbe jezdzic z kolezanką czekamna smsa czy jest jeszcze miejsce, chociaz toooo bym sie ciut rozerwała i ruchu więcej miała :)

Hejka ! U mnie w miarę,da się żyć.Dom ogarnięty,obiad zrobiony,a teraz poszłabym najchętniej się zdrzemnąć,bo jakaś ospała jestem,ale mogę tego zrobić,bo w nocy bym się przewracała z boku na bok. Ja odkąd codziennie ćwiczę,to jestem sprawniejsza fizycznie i nic mnie nie boli.Waga stoi w miejscu,ale samopoczucie lepsze.Zaraz ma wpaść sąsiadka na kawę,to poplotkujemy troszeczkę.Miłego dnia. Magda jak tam mężuś ?

Przewaznie to tak jak ty obowiazki sprzatanie no ale ile mozna sprzatac obiad wyjde z psem na podworko i co dalej nudy ,ale ostatnio sobie planuje co mam zrobic na dzis zaplanowałam wkoncu mycie okien bo jest cieplo i świeci słoneczko,obiad mam zrobiony. ANDZIUNIA fajnie ze u ciebie lepiej ćwicz,ćwicz bedziesz lepiej sie czuc psychiczie i fizycznie ja ostatnie dni nie cwiczyłam ale dzis nadrobie straty. Moze na spacer dzis pojde taka ładna pogoda to trzeba korzystać fakt że przez nastepne pare dni też ma być tak cieplutko :)))) Nic biore sie za te okna Miłego dnia,pozniej cos napisze.

Przewaznie to tak jak ty obowiazki sprzatanie no ale ile mozna sprzatac obiad wyjde z psem na podworko i co dalej nudy ,ale ostatnio sobie planuje co mam zrobic na dzis zaplanowałam wkoncu mycie okien bo jest cieplo i świeci słoneczko,obiad mam zrobiony. ANDZIUNIA fajnie ze u ciebie lepiej ćwicz,ćwicz bedziesz lepiej sie czuc psychiczie i fizycznie ja ostatnie dni nie cwiczyłam ale dzis nadrobie straty. Moze na spacer dzis pojde taka ładna pogoda to trzeba korzystać fakt że przez nastepne pare dni też ma być tak cieplutko :)))) Nic biore sie za te okna Miłego dnia,pozniej cos napisze.

Jak tam dziewczynki co Was?? Andziunia pogawędziłas juz sobie z sasiadką z jednej strony Wam zazdroszczę ze ktoś do Was przyjdzie :) Gracja to juz ma dośc heheheh ....... Ja jak sama nie pojde do kolezanki to z nikim się nie widzę ona zawsze chce zeby tylko Ja do niej przychodziła :) Gracja a Ty żyjesz?????? pewnie masz klientki z avonu i goszczą sie u Ciebie hehehe :) Kasiula okna pomyte???? Ja juz po obiedzie leze sobie i ogladam jakieś **trudne sprawy** i czekam na męża i tak w kółko codziennie :( nic z tego życia kużwa nie ma, miala bym pracę to pdejrzewam ze nerwica odeszła by w nie pamięc :) przy lekcjach nie musze z dziecmi siedzieć bo tutaj mają raz w tyg zadanie domowe i takie ze sami sobie radzą :)obowiązki domowe z rana porobie i tak sie to ciągnie ,nuda i nerwica niedługo mnie wykancza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwijcie sie co u was???????????

Witajcie ponownie! Ja już po wizycie ciotki ( miała być sąsiadka,ale mama do niej przyszła i przełożyła kawę na jutro) Nawet fajnie było,ale momentami ziewałam strasznie.Ona pyta,dlaczego ja ciągle niewyspana,bo ile razy ona przyjdzie to ja ziewam.Powiedziałam jej,że to na tle nerwowym tak mam.Zrozumiała,bo więcej pytań nie zadawała.To właśnie ta ciotka daje mi tą moją serestę.Opowiadała mi dzisiaj,że miała kiedyś tak,z 20 lat temu,że na tle nerwowym ciężko jej było oddychać,ale potem samo przeszło.Ja tak mam już półtora roku,ale teraz i tak jakoś rzadziej mi się to zdarza.Dzisiaj u nas tak pięknie,słoneczko daje czadu hi hi.Odgapiłam od Kasiuli pomysł na umycie okien i teraz aż lśnią hi hi.Ja po trosze taka małpa jestem,jak słyszę,że ktoś coś robi,to idę robić to samo.Dzisiaj czytałam o pogodzie długoterminowej i zapowiada się cieplutka zima.Ponoć jesień ma być prawie bezdeszczowa a zima najcieplejsza od kilkudziesięciu lat.Zobaczymy czy im się sprawdzi.Spadam,bo Tyta na mnie czeka na fejsie.Buziaki.

Bezeluszek oj ja też marzę o masażyście, ja nawet chciałąm iść na masażystke, jejuu normalnie zgwałciłabym takiego i nawet bym się nie pytała czy chce:) haha:) dziś trochę pospałam, domek posprzątałam i teraz się uczę, tyta dzięki za pocieszenie, jesteś kochana. Bartuś ja tu widzę na fb cały czas że ty dajesz czadu!!! ty nie pisz na gg pisz ttuaj:) ja po twoich wpisach to się ciąglę uśmiecham:) a co do pamięci to tyta ja po 5 minutach już nie pamiętam o to chodzi:((( tępa dzida jestem i już. gracjo co u ciebie. widzę że na fb [piszecie sobie dziewczynki, ja tak wlece na 5 dosłownie, polubię coś, walnę komentarz i mnie już nie ma:)

Kasiula u mnie różnie, dziś piękna pogoda, byłam na zakupach ale zrobiło mi się słabo po wyjściu ze sklepu. Dziwne bo nie myślisz o nerwicy, idziesz jakby nigdy nic a tu nagle osłabienie i z powrotem złe samopoczucie ech....życie trudno co ma być to będzie i tak jest lepiej niż kiedyś gdy to nawet bałam się sama w domu zostać...no ale o pełny komforcie pomarzyć można. Co tam u Ciebie Kasiu? Jak Ty się czujesz?