Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Samotna to potliwosc to pewnie na tle nerwowym jak mialam poczatek choroby i nerwy bo niewiedzialam co mi jest to 3 dziennie koszulki zmienialam bo tak sie pociłam tez sie tego wstydzilam ,bo czułam sie z tym żle ale wiem ze jest taki sztyft w aptece na nadpotliwosc bardzo skuteczny :) aaaa i w rosmanie jak masz w miescie jest tez taki sztyft kurde nie pamietam nazwy bo ten w aptece kosztuje ponad 50 zł a w rosie jest tanszy o wiele dowiem sie nazwy to Ci napisze podobno pomaga :)rozumiem Cie bo tez tak miałam :))))

Ja też mam uczucie osłabienia i muszę szybko cos zjesć ;/ ANDZIUNIA ja uwielbiam grzyby pod każda postacią a jeszcze smarzone ze śmietanką och pycha :P ja wogóle to byłam w szoku że poszłam i tyle wysiedziałam na początku chciałam żeby mamcia ze mną szła ale odmówiła kazała iść samej i jakby coś sie działo żeby zadzwonić to przyjdzie na szczęście nie była potrzebna :)

Hej dziewczynki.a ja myslałam że tylko ja jestem słaba jak pora jedzenia........hahaha faktycznie to tak jest ze nie czuje się głodu tylko jest słabo,ale numer.powiem wam ze ja jak gdzies ide czy na spacer czy do kogoś to zawsze mam w torebce jakieś ciastka i picie,bez tego ekwipunku się nie ruszam.ANDZIUNIA jaki postęp.tak się cieszę kochana ze dałaś radę,super,super,super.....niedługo to do mnie przyjedziesz hihihi.zapraszam serdecznie.ja wczoraj miałam gościa i to takiego co siedział u mnie od 14 do 22.10,masakra.ale chociaż zarobiłam coś grosza bo robiłam oczyszczanie twarzy i maseczki.ale tyle siedzieć u kogoś to lekka przesada nie???wieczorem to byłam tym siedzeniem tak zmęczona ze w wannie myslałam ze zasne na amen.cholera ja muszę tym moim odwiedzajacym wyznaczyć jakąś granice do siedzenia u mnie bo inaczej oni mnie wykończą...dobra idę coś wszamać a cisza w domu........miłego dna wam życzę

Witajcie dziewczyny ! Tyta bedę wdzięczna za nazwę tego specyfiku:) U mnie dziś paskudna pogoda no ale i tak w domu siedzimy więc mi to za bardzo nie przeszkadza ale w porównaniu do wczorajszego samopoczucia dziś jest klęska bo znowu czuję kołowanie, pijaństwo:( Muszę iśc na krótkie zakupy i już zaczynam się obawiac

Hej za 10 minut mam ten angielski i takiego stresa mam, a do tego w nocy źle się czuąłam taka oderalniona i z lękami:((( to się nazywa depersonalizacja podobno i nie da się tego wyleczyć podobno chyba że lecząć lęk antydepresantami. jejuuu jakie to wszystko jest trudne, zaraz się rozpłaczę

Samotna napiszę Ci ta nazwe jak tylko sie dowiem napisalam smsa do męza siostry bo pracuje w rossmanie jak sie ten antypresprant nazywa jak tylko mi odpisze to zaraz ci napisze ok??? ona go chwaliła i była zadowolona wiem tylko ze nie wolni nim sie smarowac pach zaraz po goleniu bo piecze ale tak to skuteczny jest :)))) Bzezleuszek ja tez juz po sprzataniu oniad sie pyrczy i czekam na kolezankę idziemy po sklepach polazic bo jebca w domu dostane heheheh dobrze z epogoda w miare nie pada tylko tak przyjemnie nawet słonko sie przebija na dworze juz 8 s ufffff...... Magdzik napisz jak poszło na z tym angielskim dalas znów czadu ;) Gracja my wszytskie jakie takie oslabione jestesmy ta pogoda tak na ans wpływa latem jednak człowiek inaczej zyje ma werwe do wszytskiego ichęc do zycia przynajmniej Ja tak mam :)))))) a co do tych gosci juz Ci pisalam zrób grafik heheheh a za te masarze to dobry pomysł zarabiaj sobie zawsze jakies zajecie i zarobek hihihih..................... Madzia daj znac co mężem jak tam sie czuje i jak dajesz rade kochana??? Kasiula co u Ciebie pisz???? z Andziunia dzisiaj popislam to wszytsko wiem heheeh miłego dnia babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kasiula- tak!!! na szczescie bez problemu uff oby nie za peszyć w sklepie sie czuje super dobrze, nie mysle nawet o newicy lubie to robic moze dlatego :)ciesze sie bo chociaz to mi nie sprawia problemu ,bo newica dziadostwo potrafi zamknąc człowieka w domu nawet na ładne pare lat :(((( takze jak masz siłe to chodz jak najczesciej zebys sie przekonała ze nic ci sie nie stanie, na poczatku tez miala jazdy i to takie ze pytały sie moje znajome mojego męza co mi jest bo wygladam jak obłakana wyobrazasz sobie ???? ale i tak chodziłam i wychodziłam ze na ta chwile sama chodze po sklepach ale najlepiej czuje sie z kims :)))

Jestem załamana i zlęjkniona, dziś tak spojżałam na skutki uboczne lekarstw i część ich mam dalej, wraz z tym odrealnieniem i w internecie przeczytałam że odrealnienia jak reszty nie da się wyleczyć, to jest na tle lękowym, może się zmniejszyć lub zniknąc jeśli lęków nie będzie, ale nie musi:(( a do tego mam problemy z pamięcią i czasem, godzina czasu wydaje mi się jak 15 minut, tydzień jak miesiąc, a sen silne uczucia budzi. to wszystko to lekarstwa. nie wiem czy to minie czy o co caman, ale lepsze to niż problemy z toaletą:D