Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od prawie miesiąca jestem chory ale nie wiem na co, bo mam takie coś pierwszy raz w życiu. Koło miesiąca temu dostałem ogromnego kataru i strasznie mi łzawiły oczy. Odczuwałem pieczenie w nosie. Poszedłem do lekarza ogólnego który mi powiedział, że to alergia(z alergii mam tylko skazę białkową, a tak to nic) i przypisał mi xyzol i taki spray do nosa avamys. Katar lekko ulżył ale jest nadal, gardło mnie boli praktycznie cały czas mimo domowych sposobów i orofaru. Do tego dziś doszła duszność i flegma.. co to może być, bo chyba nie alergia? PZDR

A Xyzal dalej bierzesz ?Wszystkie leki antyalergiczne wysuszają śluzówke gardła .być może za bardzo ją wysusza i masz wrażenie bólu lub dyskomfortu .Albo jakas infekcja się toczy nie związana z wcześniejszą sprawą .Cięzko powiedziec .Może jeszcze raz do lekarza i niech zajrzy w gardło porządnie .Pij dużo tylko czegoś zdrowego nie coli :)

Albo zrób tak .Idz jutro do pomocy dorażnej i powiedz że masz katar i garło i dusznośc .Że się od wczoraj nasiliły pomimo brania leków (powiedz jakie ).Myslę że ci pomogą .Ale powiedz że się nasiliło .Wierz mi tak zrób ,pracuje w służbie zdrowia i wiem ze to działa :/0

No to nie czekaj tylko wal jutro do dorażnej .Może się naziębiłeś lub cię zawiało i stąd te pryszcze .Ale to zaziębienie musisz wyleczyć .Zapewne przyłupią antybiotyk więc nie zapomnij o probiotyku doustnie żebyś nie dostał grzyba w gardle :)