Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle w plecach i trudności z oddychaniem przy żółtej ślinie z gardła

Gość witek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 18 lat i juz 3 rok pale fajki. od jakiegos czasu mam dziwny ból w plecach , jakby na kręgosłupie ( taka jakby kulka ). do tego mam trudności z oddychaniem , a rano jak wstanę to z gardła odpluwam żółta ślinę. mam też bóle mostkowe i dziwne uczucie na płucach. czasami też mam zgagę.do tego pobolewa głowa , tak chwilowo. może jestem przewrażliwiony , ale mam milion myśli w głowie. czy ktoś wie co to może być ?może to refluks? albo nerwica ( moja matka ma ) A MOŻE TO RAK PŁUC ? proszę o odpo !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyluzuj .Jesli po 3 latach palenie dostawało by się raka to pół kuli ziemskiej wyłoby wyludnione :*).Kup sobie Omeprazol 20 lub inny preparat redukujący wydzielanie kwasu w żołądku i pobierz conajmniej 2 tyg.Zobaczysz czy będzie poprawa .A co to glutów to pewnie się przeziębiłes lub byłeś niedawno przeziębiony .

Może łaziłeś z góła głową jak było zimno,albo po umyciu głowy wylazłeś na dwór,albo pracujesz gdzieś ,gdzie jest różnica temperatur,albo klimatyzacja.Od tego można mieć przewlekłe zapalenie zatok. Nie ma przy tym goączki,czasem boli głowa,no i zwłaszcza rano są te wydzieliny ,które spływają z zatok nosem.Aby to sprawdzić ,trzeba zrobić rtg zatok i pokazać laryngologowi.