ktostaki Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam, mam 18 lat. od 2 tygodni mam kaszel, w ostatnim tygodniu zaczelam tak kaszlec, ze az poczułam wymioty. kaszle długo az nie moge złapac oddechu przy czym leca mi łzy i jeszcze rownoczesnie przy tym psikam... kaszle tak ze krople sliny mam na reku, nie odksztuszam flegmy lecz duża ilość gęstej sliny...brałam tabletki na kaszel 2 rodzaje i nie pomogły. piecze mnie juz gardło. co to moze byc? dodam, ze palę 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Bardzo skuteczne na kaszel są zioł ao nazwie Bronchial -najlepiej parzyć podwójine tzn ,dwie torebeczki na raz 3 razy dziennie .Jesli kaszel nie przeszedł po tabletkach -swoją drogą co to za tabletki ?napisz -to warto było by iśc do lekarza może to na tle alergivcznym bądz kaszel jest spowodowany zaburzeniami pracy serca .Papierosy nie pomagają na pewno ale nie mysl na razie o raku płuc bo na niego trzeba sobie zasłużyć wieloletnim paleniem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Idź do lekarza,pewnie alergia Cytuj Odnośnik do komentarza
ktostaki Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Brałam Mucosolvan w tabletkach i Flegamine w tabletkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ale idź do lekarza,może powinnać brać cos na alergię...kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi