Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć chciałabym porozmawiać z wami o nerwicy lękowej, o jej objawach, przebiegu choroby i o tym jak sobie z nią radzicie . U mnie objawia się to potwornymi bólami głowy które występują prawie codziennie przez kilka do kilkunastu godzin, dodatkowo bóle karku i stawów, od czasu do czasu bóle serca, samoistne drgawki i oczywiście dodatkowo *śmiertelne* napady lęku.....

Gość wedkarz

Witaj.mam to samo od jakiegos roku,takie napady strachu leku.biore hydroxyzinum i to nawet daje rade.ale najlepsze jest to gdy jest atak wmawiac sobie ze to nerwica ze nic mi sie nie stanie albo myslec o czyms milym o czyms co jeszcze dzisiaj trzeba zrobic i w ogole....wiem jest ciezk ale zyc trzeba..3maj sie

Gość kasiaa222

Witam. ja dostałam ataku nerwicy gdy miałam 15 lat.. po 9 latach ona wrociła. mam to od paru miesięcy najgorzej było na początku myślałam ze umieram.. poszłam do lekarza zrobiłam ekg i wszystkie badania związane z krwią wyszły dobrze. Trochę sie uspokoiłam bo serce mnie ciagle bolało póżniej mi przeszło na gardło czułam jak bym tam cos miala.. masakra.. ale chce z tym wygrać i nie poddam się bo jestem osobą otwartą tyle że w życiu dużo przeżylam.. przeczytałam że na nerwy pomaga magnez kupiłam biorę od tyg i jest lepiej.. chciałabym się dowiedzieć jak wy sobie z tym radzicie bo u mnie to raz oepiej raz gorzej.. chciałabym nawiazać kontakt z osobą która ma ten sam problem..