zalamana11 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam od roku co miesiąc mam straszne migreny, ból głowy, światłowstręt, uporczywe wymioty - doprowadzające do odwodnienie, 3 razy odwodniłam się tak że konieczne było podanie kroplówek. Brałam już chyba wszystkie możliwe leki przeciwbólowe,nic nie dział ale to kompletnie nic.......przy ostatnim ataku zażyłam lek typowo migrenowy i niestety skutek uboczny jest taki ze on działa usypiająco, fakt ból ustał a ja spałam na stojąco, nic do mnie nie docierło:( Mam już dość tej męczarni... może ktoś ma podobnie i ma jakieś metody jak skutecznie nomalnie funkcjonować z takim bólem? przecież nie mogę co miesiąc brać l4:( dodam że ból trwa równo 3doby/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Może to związane jest z miesiączkowaniem,jakimiś zaburzeniami hormonalnymi....kto wie...może spróbuj leku homeopatycznego dagomed stres w granulkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Co to za lek na migrenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
zalamana11 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 I dopadła mnie dziś, a bałam się jej panicznie.......... mam dość musiałam zwolnić się z pracy bo światło dzienne mnie masakrycznie denerwowało:(/ nie mam już siły zmagać się z tym dokładnie co miesiąc:( Cytuj Odnośnik do komentarza
zalamana11 Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Czy ktoś brał divascan na migrene? pomagał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi