jotkaszka Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam, czy ktoś z Państwa ma jakiekolwiek doświadczenia w stosowaniu jednocześnie acenocumarolu, plavixu i polocardu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Witam, To nie ktoś z Państwa, tylko Pani lekarz powinien mieć doświadczenie z tego rodzaju terapią. Jest ona w niektórych sytuacjach konieczna, ale wiąże się z określonym ryzykiem i dlatego wymaga umiejętnego prowadzenia pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sdsadsad Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja mam i niestety nie skonczyla sie dla mnie za dobrze: http://elektryczne-wozki.ort-reha.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MADO Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak chyba skrzep poszedł na mózg i totalnie zablokował ośrodek odpowiedzialny za logiczne myślenie. Nie traktuj ludzi chorych zaglądający na to forum jak równych sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi