Gość pacjent kaliski Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam forumowiczów i jak myślę wielu pacjentów dobrych lekarzy. Mam przykrą informację dla nas chorych na serce, po operacjach serca i pacjentów byłego woj. kaliskiego. W ubiegłym tygodniu pozbawiono nas opieki poprzez niezrozumiałą decyzję p. dyrektora szpitala w Kaliszu. Wymówił on pracę Odynatorowi oddziału KARDIOLOGI i jadnocześnie szefowi pracowni hmodynamiki (pracownia nie działa). Efekt jest taki, że lekarze z tego oddziału podziękowali za pracę w geście poparcia dla swojego ordynatora, koronarografii nikt nie przeprowadza!!!!!!!! Jeden z niewielu b.dobrze prowadzonych i przynoszących zysk szpitalowi oddziałów został zniszczony przez nieudolnego dyrektora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość obserwator Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak zwykle chodzi o pieniądze> Wiecie ile oni zarabiają!? Bo ja wiem!!!!W głowie się nie mieści.Otrząśnijcie się ludziska!!! A gdzie dobro pacjenta pytam???? Ich miesięczny dochód to moje roczne zarobki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi