Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zwężenie zastawki aortalnej

Gość gerappa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moje dziecko ma tą samą wadę co Pani dziecko.Jest juz po operacji przeprowadzonej w CZMP w Łodzi. Wszystko jest już w porządku. Operację przeprowadził Dc. Moll.Polecam Pani tą Klinikę. Dodam że mój syn ma już 3 latka i czuje się świetnie. Jeżeli chce Pani wiedzieć więcej szczegółów to proszę o kontakt na tego e-maila. Pozdrawiam i główka do góry.
Witam :) Jestem mamą 11-latka z niedomykalnością aortalną, mitralną ... Serdecznie Was zapraszam na nasze forum : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24429 Podaję namiary, o które Pan pytał : Łódź INSTYTUT CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI W ŁODZI Klinika Kardiochirurgii Kierownik Kliniki: Doc. dr hab., n. med. Jacek Moll ul. Rzgowska 281/289; 93-338 Łódź tel./fax (0-42) 271-20-12; 271-14-54 e-mail: cardiomp@polbox.com Pozdrawiam Ola
Witam. Jestem nowy na tym forum. Dzisiaj dowiedziałem się ,że mojego ojca 60-lat czeka operacja wstawienia zastawki serca. Mieszkamy w Lublinie. Czy na tym forum jest ktoś , kto taki zabiwg wykonywał właśnie w Lublinie - jeśli tak to u kogo , może ktoś poleci mi , poda kontakt do jakiegoś (najlepszego mozliwego) kardiochirurga . Czy miejsce wykonania takiej operacji ma zasadnicze znaczenie , czy też nie ? Proszę o jakąś pomoc , będą wdzięczny za każdą wskazówkę.
Witam, jestem mama 7 latki ze wrodzoną wadą ; zwężenie zastawki aorty z gradientem 32 a rok temu podczas echa pojawiła się także niedomykalność zastawki aortalnej st.1. jesteśmy pod kontrolą kardiologa, ważne aby prowadziła łagodny tryb życia nie może biegać, forsować się, chodzić na kurs tańca czy naukę pływania.Mam też córkę 3 miesięczną u której pediatra wysłuchał szmer nad serduszkiem, załamało to nas bo wiemy ile to kosztuje nerwów itd. Jedziemy z nią do kardiologa zobaczymy czy sytuacja się powtórzy.