Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w okolicy klatki piersiowej pulsujący wraz z biciem serca

mati15152

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 18 lat... od jakiegos pol roku boli mnie okolicach klatki, bol pulsuje wraz z biciem serca... na poczatku nie zwracalem na to uwagi, lecz po pewnym incydencie dziewczyna zaciagnela mnie do lekarza rodzinnego... (to stalo sie na spacerze, nagle zaczelo kloc mnie w klatce i urwal mi sie film na pare sekund, upadlem na ziemie...) niestety po wizycie u lekarza rodzinnego nic sie nei zmienilo po za tym ze stracilem do niego zaufanie, nie zbdal mnie w cale, nawet nie osluchal, powiedzial ze to pewnie przez dorastanie i przepisal magnez, choc mowilem ze juz biore magnez... od 4 lat trenuje break dance, nie wyobrazam sobie tego ze moglbym nagle przerwac robic to co kocham... czy to bedzie konieczne? z gory dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za ortografy... peace ^^

Chłopcze,a może to nie serce ,tylko jakieś przeciążenie kręgosłupa od tych wygibasów.Jak cos w odcinku piersiowym kręgosłupa lub szyjnym jest nie tak,to czasem dolegliwości przeszywają klatkę na wylot,na mostek,co daje wrażenie jakby coś z sercem było.Może kręciłeś sie na głowie..itd?Może wystarczą ćwiczenia rozciągające kręgosłup...i przerwa w tańcach....