Gość dragica Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Od jakiegos czasu zdarza mi sie, ze przez chwile co mi trzepocze, doslownie tak, w gardle...nie wiem jak to dokladnie okreslic, mam wrazenie, ze to cos jakby dodatkowy skurcz serac, ale nie jestem pewna. wyniki ekg i echo mam ok. Marwti mnie to, czy ktos z was moze ma cos podobnego>? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robert Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 jak możesz to dokładniej opisz te objawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dragica Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 cos jakby motuyl trzepotal skryzdlami w przelyku...trwa chwilke, nie boli nic oprocz tego, dziwne uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robert Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 sory ale pierwszy raz się z czymś takim spotykam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dragica Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 jedno pytanie-to raczej nie ma zwiazku z aorta?dokladniej z tetniakiem rozwarstwiajacym?tam sa chyba inne objawy, a i wystepuuje nadicsnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza
sebass Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam, Ja mam podobne objawy. Do tego dochodzi czasem smyranie rzadko kaszel i coś jakby zawrót głowy. Czy może udało Ci się znaleźć odpowiedź co to za przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasiaktw Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam, mam takie same objawy, czy udało Cie się uzyskać jakąś diagnozę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Michalek88 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam mam te same objawy raz w okolicy serca raz w przełyku dosłownie dostaje juz na głowe ,ze zaraz coś mi sie stanie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Michaello Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ekstrasystolia, dodatkowe skurcze serca. Również mam je odczuwalne w gardle na wysokości tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi