Gość Molly Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kontakt z amfetamina mam od niespelna 2 lat. Na poczatku bralam dosc czesto i wszystko bylo ok, jednak po nie calym roku doszlam do wniosku ze szkoda zdrowia i odstawilam to na jakies 3-4 miesiace. Na dzien dzisiejszy nie zazywam tego codziennie lecz co weekend lub co drugi nawet splynie pare kresek. Moj problem polega na tym iz, od jakiegos czasu za kazdym razem po wiekszej dawce mam problemy z zoladkiem i wymiotuje. Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Daj ci,Boże, zdrowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Przeczytaj:,, skutki brania amfetaminy**---- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No pewnie amfa ci po prostu kurna nie służy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Lenaa Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Boze dziewczyno, rzuc to gowno ,zanim stracisz zdrowie.....Jeszcze nierozumeim ,piszesz ze czesto niebierzesz *tylko* w weekend ....masakra... Jezeli sie zle po tym czujesz poprostu niebierz ,idz do lekarza i zrob jakies podstawowe badania. Cytuj Odnośnik do komentarza
tkamil87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ojj chłopie zastanów się co robisz. To jest igranie ze śmiercią. Też jestem młody , nie biorę ale mam dużo znajomych co biorą i tych którzy już nie biorą bo nie mogą, bo nie żyją albo mają przewlekłe choroby. Przecież to ma takie skutki że lepiej nie myśleć ,wypadają zęby , problemy z nadciśnieniem krwi nie mówię już o wrzodach na żołądku z reszta to jest sama chemia czego można się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Anty cpun Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Stop narkotykom ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza
LekarzIzabelaWiech Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam! Opisane przez Panią objawy jak najbardziej mogą być wynikiem zażywania amfetaminy. Jedynym sposobem, by objawy ustąpiły jest zaprzestanie zażywania narkotyków! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szczepan Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Pierwszy raz to wziolem oblewaly mnie poty po paru dniach nieprzespanych widzialem jakby wszystko wirowalo przedemna reszty nie pamietam trafilem na odwyk ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lolitka Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 SZCZEPAN!! weź mnie nie rozśmieszaj.. pierwszy raz wziąłeś amfe i na odwyk trafiłeś?? nie strasz ludzi to jest niemożliwe no chyba że jesteś naprawde bardzo słaby psychicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xxxx Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Prawdopodobnie wynika to z podrażnienia żołądka (amfetamina spływa przez krtań do żołądka). Dlatego przed zażyciem warto porządnie się najeść (wziąć witaminy etc) i nawodnić. A trakcie przyjmowania narkotyki również dbać o nawodnienie i jeśli wystąpią lekkie bóle brzucha to zjeść nospe, kefir (odbudowujący florę) i imbir który łagodzi nudności. Przed można wziąć tez oslonowo priobiotyk. Można cześć z tych rzeczy robic, cześć można pominąć - ja sama miałam ten priblem z mefem i porządne najedzenie się i nawodnienie w trakcie i przed pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Hey Wszyscy piszecie o amfetaminie, Ja natomiast zażywam kokainę Trudno określić dlaczego nie sięgam po nią codziennie, aczkolwiek od czasu do czasu dopada mnie jakby przygnębienie i stan depresyjny w którym wówczas sięgam po kokainę iż pomaga mi to przywrócić swój balans. Zażywam przynajmniej raz w tygodniu, jednakże czasami do 2-3 razy. —— Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi