Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wymioty po amfetaminie

Gość Molly

Rekomendowane odpowiedzi

Kontakt z amfetamina mam od niespelna 2 lat. Na poczatku bralam dosc czesto i wszystko bylo ok, jednak po nie calym roku doszlam do wniosku ze szkoda zdrowia i odstawilam to na jakies 3-4 miesiace. Na dzien dzisiejszy nie zazywam tego codziennie lecz co weekend lub co drugi nawet splynie pare kresek. Moj problem polega na tym iz, od jakiegos czasu za kazdym razem po wiekszej dawce mam problemy z zoladkiem i wymiotuje. Z gory dziekuje za odpowiedzi

Ojj chłopie zastanów się co robisz. To jest igranie ze śmiercią. Też jestem młody , nie biorę ale mam dużo znajomych co biorą i tych którzy już nie biorą bo nie mogą, bo nie żyją albo mają przewlekłe choroby. Przecież to ma takie skutki że lepiej nie myśleć ,wypadają zęby , problemy z nadciśnieniem krwi nie mówię już o wrzodach na żołądku z reszta to jest sama chemia czego można się spodziewać

Prawdopodobnie wynika to z podrażnienia żołądka (amfetamina spływa przez krtań do żołądka). Dlatego przed zażyciem warto porządnie się najeść (wziąć witaminy etc) i nawodnić. A trakcie przyjmowania narkotyki również dbać o nawodnienie i jeśli wystąpią lekkie bóle brzucha to zjeść nospe, kefir (odbudowujący florę) i imbir który łagodzi nudności. Przed można wziąć tez oslonowo priobiotyk. Można cześć z tych rzeczy robic, cześć można pominąć - ja sama miałam ten priblem z mefem i porządne najedzenie się i nawodnienie w trakcie i przed pomogło 

Gość 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Hey 

Wszyscy piszecie o amfetaminie, Ja natomiast zażywam kokainę 

Trudno określić dlaczego nie sięgam po nią codziennie, aczkolwiek od czasu do czasu dopada mnie jakby przygnębienie i stan depresyjny w którym wówczas sięgam po kokainę iż pomaga mi to przywrócić swój balans.

Zażywam  przynajmniej raz w tygodniu, jednakże czasami do 2-3 razy. ——