m2tak4r Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy jezeli mam 18 lat i nie mam do tej popry regularnego okresu i jeden od drugiego jest w bardzo wielkim odstepie i mam czasami 2 razy w miesiacu to powinnam pojsc z tym do ginekologa?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 To zalezy od tego czy ci to przeszkadza czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 To 2 razy w miesiącu to co ile dni bo jeśli 26-28 to ok wszak cykl trwa ok.28 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Każda kobieta powinna posiadać taki mały kalendarzyk na małym kartoniku na każdy rok i przez całe życie zaznaczać daty miesiączek i wpisywać liczbę oznaczającą długość cyklu. I w czasie wizyty u ginekologa pokazywać mu te zapiski.Moga byc b. pomocne w diagnozie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aloe Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Oczywiscie, ze powinnas pojsc. najprawdopodobniej to problem z hormonami wiec popros o skierowanie do enokrynologa. - prawdopodobnie niedoczynnosc/nadczynnosc tarczycy zapisuj miesiaczki. masz jeszcze jakies objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Lepiej by było jakbyś poszła do ginekologa-endokrynologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wlasnie tak myslalam ze mam niedoczynnosc tarczycy bo mam takie objawy... Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zapisuje zawsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A mozna zarejestrowac sie do enokrynologa bez skierowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Bede musiala sie rozebrac przy tejj wizycie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 U endokrynologa nie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na fundusz musisz miec skierowanie ,chyba że prywatnie to nie . Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Po prostu zapłace jak za prywatną wizyte i tyle... tak to sie robi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 U ginekologa miałam na mysli... ? Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Cyt.:,, popros o skierowanie do enokrynologa. - ,, ginekologa mam poprosic o te skierowanie? ...a czy jezeli chialabym zrobic sobie jeszcze raz badania na TSH, tylko i jeszcze na ft3 i4 to dostalabym je od ginekologa???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 U ginekologa niestety trzeba .......chyba że nie wyrazisz zgody na badanie ale to po co iść w takim razie ,Ginekolog raczej nie da skierowania na hormony tarczycy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Izzabbella Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ja również mam problem z nieregularnym cyklem miesiączkowym. Zawsze zazdrościłam kobietom, które potrafią dokładnie określić, w który dzień będą miały miesiączkę. U mnie to jest zawsze niespodzianka. Są objawy, które świadczą, że mi się zbliża okres, jak chociażby ból piersi, ale dokładne określenie, na który dzień przypadnie mi okres jest dla mnie niemożliwe. Czy jest to możliwe, żeby był to zespół policystycznych jajników? Czytałam, że może to być jedną z przyczyn nieregularnych okresów http://www.biomedical.pl/kobieta/nieregularne-cykle-miesiaczkowe-5716.html. Jednak u mnie zdarza się też tak, że w jednym miesiącu okresu w ogóle nie mam. Jaka może być tego przyczyna? Miał ktoś może podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi